Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2016 23:34

Ahá! Já jsem si hnedka myslel, že je mi nějak povědomí. +zasměje se a kouká chvilku s ní na to nebe+ Jo? No to máme, to jo. A je nejlepší, páč je naše, že jo. +uculí se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2016 00:21

Nejlepšííí! +zahihňá se a trochu ho líbá+ Jáá bych se vdávala. +vzdychne tragicky, a rozplácne se na chodníku jako žvejkačka+ nahatá!+ vykulí oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 kvě 2016 00:22

Jo? +vykulí na ni oči a hnedka se děsně moc culí+ A vezmeš si mě, kočko, Když budeš nahatá??? Já samozřejmě budu taky nahatej, že jo! +uculuje se, jako měsíček+ Ale já nemám prsten! +vyleká se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2016 01:08

Jasně že si tě vezmu. +uculí se+ nahatýho. +vtiskne mu pusu někam na břicho, pač tam to má nejblíž+ to nevadí, já už mám dva. +zazubí se na něj hezky+ ty jseš tak krásnej, víš to? +povzdychne si, jak na něj kouká nahoru a svítěj na něj pouliční lampy, no je z toho celá okouzlená, natáhne ruku a konečkama prstů ho pohladí, po obočí a lícních kostech na rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 kvě 2016 02:02

No to nevadí, můžeš mít třeba deset prstenů. A všechny z cukroví. +zazubí se na ni+ Jo? Líbí se ti koukat se mi do nosních dírek? +zazubí se na ni, ale pak se k ní skloní a krásně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2016 19:08

jů deset! to mi budou cinkat prsty při chůzi. +uchichtne se+ a budem je postupně ojídat a malíčky si necháme na neděli. +zazubí se na něj+ Máš krásný nosní dírky. +uculí se+ a krásný všechno, a já tě miluju. +pousměje se, trochu se nadzvedne a vyjde mu vstříc, trochu ho líbá, a je jí nejlíp+ děsně děsně děsně. +zašeptá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 kvě 2016 20:49

No, to budou a já tě budu taky ojídat. +uculuje se na ni+ Ty seš taky krásná celá. +uculuje se+ Od malíčků k malíčkům úplně celá. +zachichotíá se a líbá ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2016 09:57

od malíčků k malíčkům. +zazubí se a ještě ho chvilu olíbává+ půjdem domů? +usměje se na něj+ kouknu na malou a můžem ještě bejt třeba na terase. +pohladí ho po ruce a vtiskne mu do ní malou pusu, úplně tajnou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2016 14:01

jasně, já se jenom zvednu. +uculí se a zvedne se trošku se motá, ale nakonec to nějak zvládne, zaculí se a natáhne se k ní, aby ji zvednul+ Tak pojď kočko. +uculí se na ni a chytne ji kolem pasu a jde s ní domů+ Budeme spát na terase? +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2016 18:44

+kouká na něj jak se motá a děsně se chichotá, jak je to roztomilý+ jdu! +zavýskne, vytáhne se za jeho ruce, a rovnou mu vtiskne pusu+ chceš? +usměje se+ no můžem, už je dost teplo. +přikývne a uculí se+ chceš spát pod hvězdama? +zazubí se a už vidí jejich dům+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House