Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2016 08:35

+uhasí ji a zapálí jí radši jenom cigáro XD+ Trávu? +uculí se na ni a potáhne si od ní+ Hádej kočko, co myslíš? +culí se na ni jak měsíček+ Ale mám ji u tebe, kilt nemá kapsy. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2016 13:56

+:D spokojí se teda s cigaretou :D+ No, trávu... sem už děsně dlouho neměla. +uculí se na něj a na střídačku mu půjčuje cigáro+ ty seš báječnej. +zazubí se a hnedka se musí zastavit a pěkně ho políbit, když je báječnej+ Tak na, odpal ho. +podá mu brko z kabelky. kouká na něj jak je hezkej, když si zapaluje, a pak si od něj potáhne, s požitkem vyfoukne, a je jí dokonale+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2016 15:31

Ja vim ze jsem. Vsak proto jsi si me vzala ne? +zazubi se na ni a kdyz si od ni bere cigo tak ji da pusu. Pak si vezme brko zapali ho a potahne a pak ji ho poda a coura se s ni domu+ Me je paradne. +Usmeje se na ni trochu zhulene+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2016 18:19

protože umíš ubalit nejlepší brko? +uculí se+ Mně je s tebou parádně skoro furt. +zazubí se zasněně a nikam nespěchá, Maltezius nevolá, takže Sophie asi spí. Trochu tam poskakuje, a pak se najednou chodník zvedne a jednu jí pořádně flákne, nebo teda ona spíš zakopne o obrubník a hodí parádní tlamu, tak se musí rozhihňat, i když má odřený kolena, jen se prevalí na bok a směje se jak pako+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2016 18:45

Jasně, to je přece to, co u svýho protějšku člověk hledá, že jo. +zasměje se a poskakuje s ní+ Vici! +vyděsí se a hnedka si k ní klekne+ To je ale hnusnej chodník, fuj! +začne do něj bušit pěstma+ Seš v pohodě? +koukne na ni uculeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2016 19:15

Já nehledám protějšek, já hledám Byrona. +zazubí se na něj, a pak se tam povaluje a tlemí se+ Fuj! +bouchne chodník taky+ jáá jsem děsně moc v pohodě, +stáhhne si ho k sobě za ruku a dá mu pusu+ vidím hvězdy!
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2016 19:21

Já jsem tady! +zavolá a hnedka se jí hlásí, aby ho náhodou nepřehlídla, protože to by byl ostrašný+ Jo? A kde? +kouká kolem po chodníku, jak je nemůže najít+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2016 20:42

huráá! +zazubí se, že ho našla+ no v mých očích přece. +zamává na něj řasama+ támhle koukni! +ukáže na nebe+ támhle je slavný souhvězdí držadlo od naběračky. +vykládá a podloží si hlavu jeho stehnem, aby ji netlačil beton+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2016 21:28

Ohooo. tak to jo, tam jsou. to vidííím! +hlásí, když jí kouká do oka asi tak ze dvou centimetrů+ Na nebi? +koukne nahoru, sedne si aby mohla mít hlavu na jeho stehni+ Jo? A támhle to? To je souhvězdí papírového kapesníku? +ukazuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2016 22:54

vidííš? +uculí se, a jak je tak děsně blízko, dá mu pusu na špičku nosu a pak na rty+ jo, každej den je víc zmačkanej. +uchichtne se+ Hej Byrone. +koukne na něj a děsně se culí+ my máme mimino. opravdický. +vykulí na něj oči jak lampy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House