Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 12:38

JASMINE: +usměje se, když vidí, jak ožila, a taky spořádá pár jednohubek+ To by bylo dost tragický. +zasměje se souhlasně+ My máme všichni tradiční rodinná jména. Dopadl jsem ještě dobře, taky jsem mohl být Claude nebo Auguste. +protočí nad tím oči v hraném zděšení+ Chceš jít tančit? +optá se pobaveně, když vidí, jak jí jedou oči k parketu a zaposlouchá se, co vlastně hrajou, a jestli to vůbec umí+
Christian
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 12:41

Jacob Downly píše:+přijde tam, elegantní v obleku a vypadá slušně, jako snad ještě nikdy, vezme si skleničku se skotskou a rozhlédne se kolem, když si všimne Styx, tak mu nachvíli srdce poskočí, dokud nezpozoruje i jejího společníka, to se zase propadne do hlubin, ale na obličeji nedá nic znát, tak jen stojí v povzdálí a sleduje společnost a popíjí skotskou+

(se rozdvojí:))
+všimne si Jacoba, postávajícího stranou, tak se k němu přiblíží zezadu a zašeptá mu do ucha+ Ten oblek ti náramně sluší, málem jsem tě nepoznala...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 12:44

+málem se udusí skotskou, když neočekávaně uslyší její hlas, ale zvládne to a s úsměvem se k ní otočí+ Ahoj. Díky, ale je jasné, že jako hvězda dnešního večera tu záříš ty. Až oslnivě krásná. +políbí jí ruku+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 12:44

BYRON: Můj první plán je chvilku korzovat, aby všichni viděli, že mám boty, a pak si někam sednout, sundat si je a pohřbít je do propadliště dějin, protože jsou horší než brusle. +rozhodne+ Týjo, jsme tu pět minut a ty už jsi někoho zotročil, dobrý! +zazubí se, zkusmo natáhne ruku se skleničkou a když jí jejich osobní číšník doleje, nadšeně zatleská+ A jenom pro vaši informaci milorde, pod tímhle +ukáže si na tu plesovou róbu+ taky žádný nemám. +sdělí mu nevzrušeně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 12:47

Remus Lupin píše:*jen ji upřeně pozoruje, pak polkne* jo..protančená noc...tak to abych se opravdu posilnil...*poznamená, ale nemůže odtrhnout pohled od jejích rtů* a Vůbec, co zůstat na pevné zemi už?

+rozesměje se+ Tak jestli nechceš celou noc protančit, můžeme se zabavit i jinak +mrkne na něj+ Jo, souhlasím. Jsem zvědavá, jestli se vůbec udržím na normálních podpatcích, jak sundám tuhletu zbraň z nohou +zuje si s úlevou brusle a jdou se převléct do společenských šatů+ Konečně stojím na svých vlastních nohou a ne na nožích +culí se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 12:49

CHRISTIAN: +s naoko zděšeným výrazem pokývá souhlasně hlavou, než se vesele rozesměje+ Tak to máš pravdu... Christian je mnohem, mnohem lepší volba. +kývá souhlasně a vážně hlavou, s veselými jiskřičkami v očích+ Jak se jmenuje tvoje sestra? +zajímá se, když už jsou u těch jmen+ Tančit? +zamrká a očka se jí rozzáří nadšením, miluje tanec+ Strašně ráda. +pokývá souhlasně hlavou a slupne poslední jednohubku, aby si prsty otřela do ubrousku+ I když vaše tance jsem ještě nikdy nezkoušela. +lehce se zamračí a poněkud znejistí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 12:52

Jacob Downly píše:+málem se udusí skotskou, když neočekávaně uslyší její hlas, ale zvládne to a s úsměvem se k ní otočí+ Ahoj. Díky, ale je jasné, že jako hvězda dnešního večera tu záříš ty. Až oslnivě krásná. +políbí jí ruku+

+věnuje mu krásný úsměv, polichocena jeho poklonou+ Díky... ty to vážně umíš se ženami, aby se cítily v rozpacích. Jsem ráda, že jsi přišel. Alespoň na vlastní oči uvidíš, jak se baví zdejší smetánka +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 10 úno 2013 12:53

*prohání se tam spolu, jako by nikdy nechtěli skončit..děsně se tím baví..Sirius ji tam trochu točí a dřepne si, nechá se přeskočit..zvedne se a přitáhne si Meg k sobě* Nemáš už dost? *usmívá se a hladí ji po ruce* Noo, jak se to vezme *usmívá se na něj Meg a nechá se jím tak nějak pomalu vézt někam, líně se pohupují*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 10 úno 2013 12:59

Wenai Lafayette píše:+převleče se z bruslící verze svojí zimní královny do další verze, královny noci a ledabyle vstoupí na parket, drží se teda spíš při kraji a zapálí si cigaretu, má nadmíru dekadentní náladu a přemýšlí, jestli se má opít absintem nebo rumem+

+převlékne se do společenského obleku, proplete se mezi hosty a najde Wenai+ Kam jsi mi utekla? +usměje se na ni a chytne ji jemně za ruku+ Nebavíš se? +neunikne mu její nálada+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 13:12

JASMINE: +odloží skleničky, nabídne jí rámě a vede ji na parket+ Victoria. Tedy vlastně Victoire, ale mimo Francii používá tu anglickou variantu. +vysvětluje+ A naše nejmladší sestra se jmenuje Alexandra. Nic zvláštního. +pokrčí s úsměvem rameny+ Jak se jmenuje ta tvoje? +zeptá se+ Já myslím, že to nebude tak odlišné, prostě se jen pohybuješ do hudby. +mrkne na ni a chytí ji za dlaň a pas+ Tohle je waltz. +zaposlouchá se do hudby+ Tancuje se na tři, dáma jde dozadu. +ukáže jí jak a zkusí to+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky