Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet do Sýrie

Příspěvekod Altair » 10 kvě 2016 19:50

Nebylo to mířené proti tobě. Myslel jsem, že mě znáš líp +neustoupí jí ani o píď, stojí si za svým názorem, protože ví, že Bea nemá pravdu+ Myslím, že jsem ti to vysvětlil dostatečně a už se o tom odmítám dohadovat. Kvůli hádkám tady nejsme +i když mluví klidně, v jeho hlase nelze přehlédnout nesmlouvavý, dominantní tón+ Nemáš za co děkovat +když Bea odejde z místnosti, oblékne si jen to nejnutnější, aby nebyl nahý a využije toho, že Bea je v koupelně, k poslední modlitbě. Když se Bea vrátí, Altair už sedí za stolem a popíjí čaj+ Chceš si jít už lehnout, nebo se ještě projdeme?
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 10 kvě 2016 21:49

A já myslela, že znáš líp mě a budeš vědět, že mě něco takovýho bude mrzet! +odsekne a jak jí řekne ten zbytek, tak se na něho nemile překvapeně podívá a nabere výraz, kterej vůbec nepřipomíná milou pokornou dámu, ale něco mezi satanem a fúrií+ Mám pocit, že zapomínáš s kým tu mluvíš...já nejsem žádná štětka, která tě bude poslouchat na slovo! +zavrčí potichu, ale viditelně podrážděně+
Dělej si co chceš, stejně ti je viditelně jedno, co chci já! +prskne+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 11 kvě 2016 19:40

Máš pravdu, asi tě tolik neznám. Netušil jsem totiž, že jsi až tak vztahovačná. Příště si dám větší pozor na jazyk +poznamená roztrpčeně+ Kdybych ti něco dooopravdy přikázal nebo bych chtěl, abys mě poslouchala na slovo, vypadalo by to jinak, to mi věř +pořád mluví klidně, nemíní se nechat zatáhnout do ostré hádky, ale rozhodně si ani nenechá nic líbit+ Štětka? +v tmavých očích se mu zablýská+ To snad nemůžeš myslet vážně, že bych se k tobě tak choval +nevěřícně zakroutí hlavou, co to povídá za nesmysly+ Tak pokud si myslíš, že mi je jedno, co chceš ty, nebudu ti to vyvracet. Bylo by to stejně marné jako to, kvůli čemu tahle hádka vznikla +nemíní ji už o ničem přesvědčovat a ujišťovat ji o své oddanosti k ní, protože všechno, co by řekl, by se stejně obrátilo proti němu+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 11 kvě 2016 21:55

+Naštvaně se na něho podívá+ A já zase, že když ti řeknu, že mě něco mrzí, tak se začneš chovat hnusně! To ses z té zamilovanosti rychle vzpamatovat! +Nafoukne se, nadechne se a už to vypadá, že něco řekne, ale pak se otočí, hodí na sebe v koupelně zbytek věcí, vezme si kabelku a aniž by se otočila za sebou práskne dveřma od domu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 12 kvě 2016 20:12

Prostě mě jen štve, že si nenecháš nic vysvětlit a furt si vedeš svoje. A mrzí mě, že mi nevěříš a zpochybňuješ, co k tobě cítím +kouká trochu vyjeveně, jak už podruhé bez vysvětlení uraženě odejde+ A nemám rád, když se utíká od nedořešených věcí +zavolá k zavřeným dveřím. Zhluboka si povzdechne, pak si oblékne uniformu a vydá se za ní. Daleko nedošla, najde ji v jedné z uliček starého Damašku. Přistoupí k ní a chytne ji za ruku+ Není moudré potloukat se v noci v tak nebezpečné oblasti sama +instinktivně očima oskenuje okolí a pak si přitáhne Beu k sobě+ Omlouvám se, pokud jsem řekl něco, co tě mrzelo.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 15 kvě 2016 20:32

+Nějak prostě už nemá náladu se hádat, stejně je jí z toho akorát smutno a padá na ni nějak to depresivno celé jejich situace. Když vyběhne ven, tak nezaváhá a vykročí směrem k osvětlené ulici, no čím je dál, tím pomaleji jde a nenápadně se ohlíží, jesti ji náhodou někdo nesleduje. Drží se při zdi a jde směrem, kde předpokládá centrum města.
Nechte-! +vyjekne docela vyděšeně jak ji chytne a ucukne, ale docela si oddychne, že je to Altair+ Pusť mě! +zavrčí trochu a ucukne znova+ Pochybuju, že jsem v tomhle městě sama! Kdyby to tu bylo tak nebezpečné, tak mě sem snad nevezmeš, ne? +odtáhne se od něho, prostě jí teď není příjemný být na něm nalepená+ To je jedno, stejně je to akorát výsledek toho co provádíme. +zavrtí hlavou, že se nemusí omlouvat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 16 kvě 2016 18:48

+po tváři mu proběhne stín, když na něj Bea zavrčí, na tohle není zvyklý - od nikoho+ Pokud ti je to nepříjemné, nebudu se tě dotýkat +pustí ji a právě se rozhodl, že už se jí vnucovat nebude+ Damašek je nebezpečný. Celá Sýrie je nebezpečná. Pokud tě mám dobře chránit, neztěžuj mi to +nechce, aby se jí něco stalo, ať už si ona myslí, co chce+ Myslím, že jít zpátky do mého domu už nemá smysl +kouzlo večera se jim už jen těžko podaří obnovit+ Vrátíme se do Masyafu +rozhodne. Vycvičeným sluchem zaslechne jakýsi vzdálený zvuk, který mu tam příliš nezapadá. Přimhouří oči a zahledí se tím směrem. Chvíli naslouchá a orlím zrakem proniká tmou v ulici. Pak se otočí k Bei a co nejklidnějším hlasem poznamená+ Měli bychom jít +chytne ji za loket, aby ji zase nenapadlo utéct a vede ji ulicí+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 18 kvě 2016 13:50

+Odtáhne se spokojeně, že si prosadila svou a dá nos nahoru - víceméně aniž by si to uvědomila, prostě to tak dělává, když chce dát najevo jak samostatná je a že bude po jejím+ Alpy jsou taky nebezpečný - co naděláš... +odmávne to, že nic novýho a trochu se ušklíbne+ Přesně tak. Chránit, ne mi diktovat co mám dělat. To zřejmě nemá. +souhlasí a zvedne obočí jak kouká do prázdné uličky+ Tma co... +poznamená+ Hey! Já ještě nechci! +zapříčí se šteklama o dlažbu+ Chci jít do nějaké hospody! +zarazí se+ Baru....+no to se asi taky moc netrefila s tím alkoholem+ prostě někam kde se lidi baví!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 19 kvě 2016 11:55

+jejím poznámkám nevěnuje pozornost, všechny smysly soustředí na okolí. Něco cítí ve vzduchu a nelíbí se mu to+ Budeš muset +zamítne její protesty a když Bea trucovitě začne brzdit podpatkama, přísně se na ni podívá, jako na zlobivé děcko+ Teď je ta pravá chvíle, kdy bys mě měla poslouchat na slovo +pronese autoritativně a doufá, že pochopila, že si nedělá legraci, nemá čas na dohadování. Jeho obavy se brzy naplní, když se ze tmy vynoří asi půl tuctu drsně vyhlížejících chlápků a rychle se k nim přibližují+ Utíkej zpátky do domu. Na konci ulice doleva. Za chvíli jsem u tebe +postrčí Beu do postranní uličky a jeden podpatek se jí přitom vzpříčí v dlažbě a ulomí se jí+ Běž +přikáže jí a zatarasí vlastním tělem ústí uličky, pak napjatě čeká, až k němu skupinka mužů dorazí. Ruce má volné podél těla, protože se třeba jenom chtějí zeptat na cestu, ale v těsném dosahu zbraní, kdyby to bylo potřeba+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 kvě 2016 21:29

Ale já nechci! +protestuje, no když se na ni tak škaredě podívá, tak obrátí oči vsloup a povzdychne si+ Pane bože s tebou je teda zábava! Pfch! +zafuní, no vykročí, že teda pude s ním, když proti nim vyjdou cizí chlapi+ Ty víš, kdo to je? +zamračí se+ Já nikam sama nejdu! Au! +jak jí zůstane podpadek mezi kostkama, tak sebou sekne na zem, když se pokouší udělat krok+ Scheisse! - Ale-! +zmlkne když vstane a vidí tu skupinu před nima, ale ani se nehne, jen pomalu vjede rukou do kabelky, nahmatá pod falešným dnem svou pistoli a dá prst na spoušť+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum