Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet do Sýrie

Příspěvekod Altair » 01 kvě 2016 20:50

+jemu taky stačí být s ní jenom tak, ten sex zase až tak často nemají - ne že by nechtěl;)+ Jak... mlátím +brání se se smíchem+ a tobě se to nelíbí? +rychle jí pohladí ztrestaný zadeček, aby na něj nevytáhla pistoli, že jí ubližuje:)+
+káď s vodou možná někde na chudém venkově:D ale oni jsou v Damašku;)+ Je to tu jednoduché +rozhlédne se kolem sebe v tom malém prostoru+ ale modernější, než když jsem tady bydlel. Vodu na koupání jsme si tenkrát museli ohřívat na kamnech. Stály tady. A taky dlaždičky jsme měli jiné... olivově zelené +vzpomíná nostalgicky a pak pootočí k ní tvář, jak se tam o něj opírá a vtiskne jí na líce polibek. Sundá si z ramen plášť, odloží všechny zbraně a odepne si zápěstní pouzdro s čepelí+ Chceš se vykoupat... nebo radši vysprchovat? +přistoupí k ní a pomalým pohybem jí sundá z hlavy hidžáb a zahákne palce o tuniku na ramenou+ Mohu ti pomoct? +mrkne na ni šibalsky+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 01 kvě 2016 22:14

Teď chci, abys na měl byl hodnej. +udělá pusou kačenku a zamrká na něho řasama prosebně+
+Tak Bea neví jaký sou tam poměry...+ Pamatuješ si to...+pousměje se a odtáhne se, jak se začne svlíkat a mlčky ho sleduje, jak odkládá jednu zbraň za druhou.+ Vykoupat...jestli můžem...spolu... +trochu zaváhá, ale pak přikývne a nechá se svlíknout. Cítí se přitom dost nesvá a tak se tak trochu zakrývá rukama.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 03 kvě 2016 19:51

Jak jinak než spolu +pousměje se a napustí vanu+ Hodný? Jak si přeješ... habibi +obvyklou chladnost a dominanci odloží pro dnešní večer stranou a nechá převládnout svojí něžnější stránku. Pomalu Beu svlékne a vychutnává si to a když před ním stojí nahá, cudně se zakrývající, jemně ji chytne za zápěstí+ Nemáš důvod se stydět... jsi nádherná +pokochá se obdivným pohledem na ni+ Nikdy se tě nenabažím, Beatrix +usměje se na ni a rozhodí jí dlouhé vlasy, uvězněné pod šátkem, po ramenou+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 03 kvě 2016 20:12

Mhmmm...hodný...aspoň trochu, jen tak aby ti to bylo taky příjemný...+zaprosí a usměje se, jak ji mile osloví+ Komm her mein Schatz...+přitáhne si ho k sobě a natiskne se k němu, jako by se před tím pohledem chtěla stydlivě schovat+ Jsem prostě cudná holka...+uculí se a olíbne mu rameno a opře si o jeho hrudník tvář+ A nejsem zvyklá, že na mě někdo takhle kouká...znervozňuje mě to... a pak se stydím.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 04 kvě 2016 11:17

Ale mně je příjemné být na tebe hodný +schová ji v náručí, jak se k němu stydlivě přitiskne+ Tak já tedy koukat nebudu +uculí se a skutečně jí hledí jenom do očí, i když to vyžaduje určitou dávku sebeovládání+ I když přede mnou se stydět nemusíš +usměje se na ni a pak ji nadzvedne do náruče a odnese ji do vany. Sám se pak taky svlékne a vklouzne za ní do vody+ Trochu malá pro dva +zasměje se, jak se tam tísní+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 06 kvě 2016 12:26

To su zvědavá, jak dlouho to vydržíš! +pohladí ho po zádech, nechá se odnést a hrozně nenápadně ho okukuje, jak se svlíká. Jak si k ní vleze, tak se k němu spokojeně stulí a užívá si to, než Altair poznamená, že je to tam malý. Hned se odtáhne, s nakrčeným čelem se na něho podívá, sáhne po ručníku a vyleze z vany+ Promiň...neměla jsem se chtít koupat...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 06 kvě 2016 20:51

+je si moc dobře vědom toho, že ho Bea okukuje, když se svléká, ale on se před ní nestydí, tak se jen na ni šibalsky usměje. Ve vaně pokrčí ty svoje dlouhé nohy, aby měla Bea místo, přitáhne si ji k sobě a hladí ji po mokrém rameni a je mu s ní příjemně. Když však Bea najednou vyleze z vany, chvíli na ni kouká a přemítá, co řekl nebo udělal špatného+ Ale já se chci s tebou koupat. Chci tě cítit blízko u sebe. Pojď ke mně... +natáhne k ní žádostivě ruku+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 08 kvě 2016 11:11

Když přemýšlíš nad tím, jak je ta vana malá, tak ti to asi tak moc příjemný nebude. +zavrtí hlavou, omotá se ručníkem a tváří se přitom dotčeně a odejde vedle. Asi už byla dlouho moc hodná :D +
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 08 kvě 2016 18:29

Bylo to jenom konstatování faktu +že je vana malá+ Jak jsi na to přišla, že mi je to nepříjemné? +zeptá se jí, ale tentokrát už se neusmívá, protože si myslí, že se Bea na něj nafoukla bezdůvodně a to se mu nelíbí+ To bych asi neříkal, že se chci s tebou koupat +když Bea odmítne jít za ním, zase stáhne nataženou ruku, prosit ji nebude a dívá se za ní, jak odchází. Pak si důkladně namydlí celé tělo a pečlivě se umyje a trochu ho mrzí, že promarnili vzácnou příležitost vykoupat se spolu. Když je hotový, vypustí vodu, utře se a s ručníkem kolem boků vejde do pokoje+ Koupelna je volná, jestli se chceš osprchovat +oznámí jí nenuceně, rozhodně na něj její uraženost nezapůsobila+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 kvě 2016 20:12

Asi to mělo důvod, proč tě to napadlo... +rýpne si a vedle tak nějak kouká okolo, co by tam tak...když se za ní objeví Altair+ Děkuju...+obejde ho jakoby nic, zavře za sebou a vysprchuje se. Rychle, aby nevyplýtvala moc vody, utře se a obleče si část z věcí co měla na sobě, aby tam nechodila nahá. Podívá se na sebe do zrcadla a chvílu přemýšlí, co tam vůbec dělá - a že je šílená, když si myslí, že oni dva spolu můžou být. Aspoň někdy. No potřepe hlavou, pročeše si vlasy a jde vedle+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum