Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2016 00:00

(nééé :D my jsme dělali pálenku - z lidí? - néé, z meruněk a jablek - ále, nuda - byla moc dobrá náhodou :D)

třeba by ji bavilo něco adrenalinovýho! +napadne ji+ skydiving, nebo tak!
díík. +culí se, jak na ni kouká, tak se otočí dokolečka, aby se moh podívat+ Taky jim to trvalo celý odpoledne, že jo. +směje se+ Tak takhle nějak jezdím k Seebohmům, abych se jim líbila. +pustí se do toho jídla+ Hlavně je to děsně terapeutický, když se o tebe někdo takhle stará! Já mám mejkap ráda, baví mě to, ale většinou se k tomu ztopořím spíš když někam jdu. +pousměje se+ Nee, stačí mi ty co už mám. +uculí se+ ale koukala sem na nějaký návrhy, tak možná na příští návštěvě... +zamyslí se+ Máš nějaký tetování? +koukne na něj zaujatě mezi soustama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 01 kvě 2016 12:38

(lach ajo, sem ztratila už nit tam...)

To....by ji určitě nebavilo. +zavrtí hlavou+ Klea je sice někdy až moc živá, ale na tyhle věci není.
Jenom? Teda za jedno odpoledne...+uznale+ Co se k tomu? +kouká na ni jak zjara (to ztopořím!)+
Tak dobrou chuť...+jestli si ještě nepřáli a pustí se taky do jídla+ Nějaký určitý návrhy? +vyzvídá+ Já? Ne. +zavrtí hlavou+ Já dělám tetování ostatním. +kývne si k předloktí+ Kdybys chtěla, tak ti ho taky udělám. Hýbe se a funguje líp, než telefon!
Tak jak to vidíš se změnou režimu? Je tu něco, co bys chtěla změnit?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2016 22:36

tak nevím. +uculí se+ Každej si něco najde, mně třeba fakt baví pletení, ale nikomu to neříkej. +zakoulí očima+ Dobrou. +popřeje mu taky+ no to se u nás tak říká, jakože se donutím k akci. +směje se+ no děsně se mi líbí ty akvarelový tetování... jak vypadají jako trochu rozpitě. Líbil by se mi třeba vlčí mák na kotník. +vykládá a šermuje u toho vidličkou+ No vypadá hustě, ale já už mám levý předloktí zabraný promiň. +uculí se, má tam totiž byrona :D+
No... nejvíc by se mi líbilo, kdybyste zamknuli tu moštovačku, ale je mi jasný, že ti nemůžu ničit byznys. +zazubí se+ Víš co, já si myslím, že nejseš zlej... jako vykládá se spousta věcí, ale seš docela fajn. +uculí se+ Na spoustě věcí se teda neshodnem, ale jinak to je docela jako kdybych měla tátu, kterýmu bych nebyla fuk. +zasměje se+ teda tím jako nechci říct, že jseš starej. +hrkne v ní trochu a radši si to honem žehlí+ Normálně bych tě při změně režimu naučila hrát call of duty, ale když jsme byli v tom arcade roomu, tak řekněme, že to stačí. +usměje se+ Takže... bys moh dát smrtijedům den dovolenou, když je ten svátek práce. +navrhne a jen se culí+ Až se to bude hodit, ať ti to nenaruší nějaký děsně důležitý ovládání světa, že jo. A uspořádáme pro ně párty. Ale pořádnou párty, žádnou sofistikovanou ochutnávku vína, pěkný mejdlo, ať se mají kde naučit makarenu. +zahýbe obočím, a kouká co on na to+ No a... kdybys měl chvilku, tak bych ocenila, kdybych se od tebe mohla něco naučit. Sám mi furt vyčítáš, že sem málo připravená na případný útoky, tak třeba kletbu nebo dvě. +pokrčí rameny, a v souvislosti s tím si vzpomene+ A nechci slyšet nic škaredýho o mým muži! +zvedne prst+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 03 kvě 2016 20:19

To bych do tebe teda neřekl. +podiví se+ A co pleteš?
A-ha...tak to mezi smrtijedama rači moc nepoužívej... Takový ty jak nepovedený? No jo...je na tom něco...uměleckýho... To by mohlo být hezký. Navíc je to neutrální, až vyrosteš...+poznamená s úšklebkem+ To nevadí, můžem to udělat na pravým..nebo na noze...na zádech...já jsem flexibilní tatér!
Eee...no tam nejde anitak o byznis jako o to, že úpíři něco jíst musí...a když jim nedodám tohle, tak půjdou jinam...takže ve výsledku to bude jenom horší. +zatváří se jak spása lidstva a dobrota sama+
+zvedne obočí+ Tak to hlavně nikde neříkej! +že není zlej. Jak zmíní toho tátu, tak se trochu zarazí, nakrčí čelo a přemýšlí, že tyhle rodičovský tendence možná někde od někoho chytl, nebo co, no zatváří se, že to vlastně není ta nejhorší varianta+ No tvůj otec bych mohl být tak...čtyřikrát...bei voko... +že to věkově sedí - na věk moc háklivej není - nakonec vypadá furt skvěle a je nesmrtelnej, žejo :D +
Dovolenou? Svátek práce se slaví prací! +povzdychne si+ No tak jo...ale jen jeden den! Nebo zleniví ještě víc, než už jsou! Šlo by to třeba....ve středu. +určí hrozně důležitě termín a zvedne obočí+ Uč si je co chceš, ale já se žádnýho podobnýho nacvičování určitě účastnit nebudu. Maximálně vám tak zatleskám.
Naučit? +to ho dost překvapí (a sice se kouzlit nemělo, ale to spíš kvůli ději, tak tohle snad můžem) Rád! +přikývne hned, no jak slyší to poslední, tak se zatváří jak když kousne do dost hnusné brokolice+ Ale to není fééér! Co svoboda projevu? Demokracie? Ubíjení osobnosti?
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 03 kvě 2016 22:32

No já do sebe taky ne, ale baví mě to. +uculí se+ Na podzim většinou, umím akorát ponožky a šály. +zasměje se+ No... mně to připadá pěkný, takový lehce umělecký, ale nic moc extrémně artovýho, chápeš. +přikyvuje+ Tss, já si náhodou myslím, že tetování je dobrej doklad toho, kdos byl jako člověk v určitým období svýho života, takovej vizuální deník! +dojí tu polívku+
A to nevadí, že už jsou ty... mrtvoly mrtvý? +koukne na něj zaujatě+ Jakože sem myslela, že upíři musí mít tu krev jako z tepny, živou. +zamyslí se nad tím+
Neboj, to bude tajemství. +zazubí se+ Víš co, je to trochu divnej pocit, můj táta... no, mlátil nás, a tak. Fakt nevím, proč nás vůbec měl, když nás tak nesnášel. +pokrčí rameny+ Vychoval mě brácha. +pousměje se+ Fáákt jo, no tak to vypadáš fakt zachovale! +se tváří uznale+
ale dyť by to ani pořádně neocenili, že je svátek... +uculuje se a dělá oči+ Jů, ve středu! +zajásá, a už vymejšlí plakáty+ Tak jo, my si to nacvičíme, a pak ti to předvedem, jak na besídce. +zazubí se nadšeně+ To bude boží!
(jé no na to jsem zapomněla, ale tak to bylo spíš asi aby jako nikdo neměl nad nikým navrch, v těch smíšenejch párech...) no... bylo by to fajn. +usměje se+ Já ledacos umím, ale to se nikdy neztratí... Ses už svobodně projevil na to téma ne? +zahýbe obočím+ Jako, jak by se ti líbilo, kdybych ti říkala, že je Klea blbá a máš ji jen na ozdobu? +založí se ruce na prsou, ale trochu se uculuje+ To by taky nebylo moc hezký.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Storm » 04 kvě 2016 20:41

(zkuste pokud možno nekouzlit, když to ve výměnách dodržovali i všichni ostatní – s výjimkou Jadea, který si za to vysloužil velký černý puntík! :vyprask: :D )
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Amon » 06 kvě 2016 12:20

(Lach ok, sice mám pocit, že už se tu někde čarovalo, ale zkusíme se tomu nějak vyhnout...)

Ponožky? +zpozorní+ Já mám rád pletený ponožky. +pronese významně+ Mmmmh....+tváří se, jak hrozně chápe+ ale jo... Záleží na tom, jestli ten vizuální deník toužíš tahat s sebou celej život... +cpe se+
No...když nemají nic lepšího...navíc my používáme speciální látky vyvinutý k tomu, aby si krev zachovala svou přirozenou vláčnost a-+zarazí se, že jijou+ Prostě aby jim chutnala jak čerstvá. Takže to ve výsledku ničemu nevadí a chuťově by to nemělo jít poznat.
+zvedne obočí když řekne, že je mlátil+ No tak to už plně chápu, proč ti ho připomínám...+zatváří se lehce kysele+ Někteří lidi mají děti prostě proto, že je to běžný. Ne proto, že by je chtěli. A nebo potřebujou někoho, na kom si budou vybíjet vztek...já na to mám smrtijedy...+pokrčí ramenama+ Ten právník?
Tak jistě, k čemu by byla moc bez toho, abych vypadal dobře.
No výborně..zakážu jim, aby tě zabili...+zakroutí nad ní hlavou+
Tak vzhledem k pravidlům bych tě možná mohl naučit střílet? Máme tu dole střelnici..takovou obyčejnou...hm?
Hmmh...tohohle projevu ale nemám nikdy dost... Tak...+zatváří se, že by jí moc neodporoval+ Ona není úplně nejchytřejší...ale hezká to je... Pravda nebývá hezká.
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 06 kvě 2016 19:14

jo? +uculí se, no tak má aspoň dárek k vánocům vyřešenej :D+ dobrý vědět. +zahýbe obočím+ no a proč ne, je to moje součást. +pousměje se+ nevím proč by mělo někoho cizího urážet co mám já na svým těle. +pousměje se+
no... to je zajímavý... +zamrká, ale jinak se tváří, že normální konverzace u večeře+ Tak to je zase ale hustý, že se to daří takhle uchovat. +žvýká zamyšleně+ To musí vydělat děsný prachy. +zazubí se+
Ale né, tak to nemyslím. +zavrtí hlavou+ právě že tohle je skoro jako kdybych měla tátu, kterej by nebyl takovej debil. +uculí se, no moc dobře z toho chudák nevychází, horší než pán zla :D+ Teda já jsem vlastně vyděděná teďka, takže už to ani můj táta není. +zamyslí se nad tím+ Vydědil mě když jsem se vdala, pač Byron nekouzlí. +osvětlí mu to+ Takže na jednu stranu je osvěžující, že s mým manželstvím někdo nesouhlasí i z jinejch důvodů než je krevní čistota. +ušklíbne se trochu+ No jo, to je Chris. Vy se znáte? +koukne na něj překvapeně+
Dyť já se hodnáá, proč by mě zabíjeli! +culí se a vykulí na něj oči, no nevinnost sama+
Já trochu střílet umím, Jade mě to naučil... ale už hrozně dlouho jsem to nedělala, myslím, že spíš než terč trefm sebe. +uculí se+
No... +na to teda nemá moc co říct :D+ Tak hlavně že vám to klape. +poškrábe se ve vlasech nejistě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 08 kvě 2016 10:46

Mhmm...+přikývne důkladně+ Tak to jsem zrovna nemyslel. Ale ne všichni chcou svůj životopis vystavovat světu. Taky je to nepraktický, když se hodláš infiltrovat do nějaké uzavřené společnosti a máš na sobě znak jejich nepřátel...a tak no. +že to myslel všeobecně+
To jo...vynáší dost. A moštovacího materiálu je taky furt dost.. A aby sis nemyslela - máme na ně výběrovej mustr. Beatrix na tom trvala. +zatváří se poměrně nespokojeně, že nemůže brat lidi hromadně z ulice+ Musíme moštovat jen ty, co si to zasloužijou. Takže je to vlastně služba lidstvu...na všechny strany.
Dík...+zamyslí se nachvílu nad tím, jak moc mu lichotí, že "není takovej debil" a nazná, že dobrý, tak dál jí+ Vydědil tě kvůli Byronovi? +zacukají mu koutky - né, že by se mu v tomhle divil :D + Krev není voda, vždycky to bude tvůj otec. No ještěže nekouzlí! +řekne skoro až vyděšeně, když si představí, že by někdo takovej byl čaroděj - takhle ho aspoň uklidńuje, že je to mudla...takže jsou jeho nároky poněkud jinde+ Bohužel je křížení krve dnes dost běžná záležitost... U tebe mě utěšuje, že předpokládám, že tvoje geny budou mít u vašich dětí navrch...+doufá+
Ne, +zavrtí hlavou+ jen jsem o něm četl někde ve věštci...
Makarena? +navrhne důvod+
Vidíš, tak to potrénujem. Kolikrát je to efektivnější, než kouzla. Navíc k tomu nepotřebuješ v podstatě žádnou mentální sílu a můžeš to využít i když budeš vysílená. Proto taky mudlové zásadně střílí...
Není Jade nějakej psychopat? +taky má pocit, že o něm něco četl+
Jo...+dojí a pokračuje volně zákuskem a dolije jim oběma víno+ Doplňujeme se. +přikývne+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2016 19:07

Jako jo, to máš pravdu. +uculí se+ ale já nejspíš nikdy nic infiltrovat nebudu, takže to je fuk... a znak organizace bych na sebe taky radši netetovala, co když budu někdy chtít vystoupit. +uculí se+ No... tak aspoň že tak. To je náhodou dobrej nápad. +přikývne, jako že to schvaluje+
Jo, vydědil. +přisvědčí, ale netváří se, že by si z toho něco dělala+ Kontaminace rodový linie a vůbec. +protočí oči+ Jako by bylo rozumnější se brát mezi sebou furt dokola, a pak plodit postižený děcka. +zašklebí se nespokojeně+ No mně je to jedno, je to idiot. +pokrčí rameny+ Máme s Byronem jeden druhýho, a mně to stačí. S nima už nechci mít nic společnýho. +našpulí rty+ Kdyby byla nějaká možnost, jak se o magii rozdělit, tak bych do toho šla hned, ale nic takovýho jsem zatím nenašla. +přisune si dezert+ ale my žijem vcelku normálně, v běžným životě magii ani tak moc nepoužívám. +uvědomí si+ jasně, přemisťuju se hodně... ochranný kouzla a tak, ale jinak... +pokrčí rameny+ To je otázka, třeba kouzlit nebudou... o tom jsem nějak moc nepřemejšlela, ale rádi je budem mít s magií i bez ní. +ty děti+
No on má brácha právní kancelář v Paříži... kdybys chtěl někdy sepsat předmanželskou smlouvu nebo závěť. +uculí se+
Ale Makarena je náhodou děsná sranda! a synchronizovaně to vypadá výborně! +uculuje se+
Jo, to já vím, a kouzelníci to často nečekaj, takže to může bejt výhoda... +přikývne+ mám doma mini glocka, ale schovanýho, spíš jen pro sichr.
Jade? To je docela eufemismus. +ušklíbne se+ On je... no, zvláštní. +nakrčí čelo+
No, to je důležitý. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord