Jacobova ložnice

Moderátor: Styx Lupin

Re: Jacobova ložnice

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2013 23:38

+seběhne dolů a prohledá bar, než tam najde nějakou zapomenutou láhev tequily. Nalije jim do dvou skleniček a pak se rozhlédne kolem. Loď už je skoro půl roku odstavená mimo sezónu a nejsou tam žádné zásoby. Vezme si svoji sklenku, sedne si do křesla a přikryje se beránkem, pomalu popíjí a čeká, než si Jacob prohlédne loď+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 08 úno 2013 23:53

+seskočí za ní dolů+ Je krásná. +přikývne, vezme si skleničku a posadí se naproti ní+ I když v zimě to tu na dlouhý pobyt nebude, tak zimní moře má svoje kouzlo. +upije+ Pořádáš tu večírky? Nebo spíš osamělé plavby, kdy máš klid a čas sama pro sebe?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 09 úno 2013 00:05

+podá mu sklenku+ V zimě sem vůbec nechodím, vlastně je to dnes výjimka. Zato v létě je tady pořád živo. Jednou jsem tady pořádala narozeninový večírek s plavbou po moři, to byla ohromná legrace. Ale mejdany se tady v létě pořádají každou chvíli a trvají až do rána, tak většinou tady i přespíme, protože si nikdo netroufá v tom stavu přeplavat na břeh +uculí se+ Tam vzadu jsou útulné kajuty a v sezóně je tady spousta jídla a pití. Ale mám ráda i chvíle, kdy jsem tady na celé lodi úplně sama a relaxuji. Je to úžasné +napije se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 09 úno 2013 00:17

To bych chtěl někdy zažít, takový mejdan s tebou... na něm se člověk určitě nenudí. +usměje se na ni+ Tak to bych si taky netroufal, spíš jsem myslel, že budeš mít speciálního člověka na to, aby vás tam dostal ve člunu. +zasměje se+ Ale v létě je super na lodi přespat, na palubě. Nebo kdekoliv pod hvězdami, v přírodě. Je neskutečné. Když je tma a ty najednou slyšíš tolik zvuků, jak se příroda kolem tebe probouzí k životu. Ale nejde to zachytit foťákem.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 09 úno 2013 01:08

Můžeš to zažít hned zítra +mrkne na něj+ Pořádám ples... nejdřív zábavu na bruslích, pak klasický snobský na parketu. Jestli chceš, tak přijď, zvu tě +usměje se na něj+ Ne, nikoho takového nemám. Myslíš si, že by si někdo vzal na triko přepravit v noci partu opilých rozjařených lidí lodičkou na břeh? Takový blázen se ještě nenašel +rozesměje se+ Ano, v létě se nádherně spí na palubě. Otevřeš oči a nad tebou milióny hvězd, moře šumí a loď se pomalu houpe, jako houpací síť. Je to ten nejúžasnější pocit, jaký znám. Škoda, že se nedá zvěčnit foťákem. Ty už jsi spal pod širým nebem, předpokládám... kde?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 09 úno 2013 01:14

+přikývne+ Tam už se chystám, viděl jsem pozvánky. +usměje se+ Ale přijdu jenom na ples, na bruslích to vážně neumím a byla by pro mě pohroma, kdyby to někdo viděl. +zasměje se a zase upije ze sklenky+ Hezky to zahřívá. +přikývne uznale hlavou+ Tak různě. Borneo, Sumatra, v Austrálii... Taky v Rumunsku a v Tibetu. Když jdu někam mimo město, tak tak obvykle spávám.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 09 úno 2013 01:47

Já taky nejsem žádný krasobruslařský přeborník, nejspíš si tam vykoleduji nějakou ostudu. Ale aspoň bude sranda +culí se+ Dobře, tak se třeba uvidíme někde na parketu. Jsi skvělý tanečník a já si nenechám ujít příležitost opět si s tebou zatančit +mrkne na něj+ Tak v takových džunglích nebo pustinách bych se docela bála spát venku. Víš, co všechno tam v noci na tebe číhá? Máš fakt odvahu +přesedne si+ Jestli ti je zima, můžeme už jít zpátky... anebo se pojď zahřát pod kožíšek +nabídne mu s úsměvem protekční místo+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 09 úno 2013 19:52

+oh, protekčního místa on využije velmi rád a zachvilku se nakvartýruje vedle ní a jednou rukou ji obejme, aby to bylo pohodlnější+ Myslím, že takhle už mi zima nebude. +usměje se na ni+ Tak dobře, beru tě za slovo. Věnuješ mi tanec. +přikývne+ Není to tak nebezpečné, buď jsem spal na stromě, nebo jsem se zabavil do moskytiéry, která tě sice nezachrání před krajtou, ale dost věcí odradí. Měl jsem sebou navíc po většinu času, kdy jsem putoval po pralesích a buších, domorodé průvodce.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 02:01

+nebrání mu, aby se k ní přitiskl, aby se oba vůbec vešli pod deku a když se Jacob uhnízdí:), hezky je přikryje+ Mně taky ne, hřeješ jako kamínka +uculí se+ Ani na stromě bych se necítila bezpečně. Je tam spousta hadů, hmyzu a jiné havěti. Kromě toho bych z toho stromu ve spánku určitě slítla na zem +zasměje se+ Ty jsi asi dost dobrodružná povaha, že? Jaké dobrodružství tě nejvíc vzrušuje?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 12:07

Hadi naštěstí neútočí jenom proto, že je to baví. +pousměje se+ Ne jako lidé, ti mi způsobili za dobu mého cestování vůbec nejvíc problémů. +přizná+ Jaké? +koukne na ni+ No přece to, u kterého není jistý výsledek, Styx. +usmívá se na ni+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx