Mhmm...+přikývne důkladně+ Tak to jsem zrovna nemyslel. Ale ne všichni chcou svůj životopis vystavovat světu. Taky je to nepraktický, když se hodláš infiltrovat do nějaké uzavřené společnosti a máš na sobě znak jejich nepřátel...a tak no. +že to myslel všeobecně+
To jo...vynáší dost. A moštovacího materiálu je taky furt dost.. A aby sis nemyslela - máme na ně výběrovej mustr. Beatrix na tom trvala. +zatváří se poměrně nespokojeně, že nemůže brat lidi hromadně z ulice+ Musíme moštovat jen ty, co si to zasloužijou. Takže je to vlastně služba lidstvu...na všechny strany.
Dík...+zamyslí se nachvílu nad tím, jak moc mu lichotí, že "není takovej debil" a nazná, že dobrý, tak dál jí+ Vydědil tě kvůli Byronovi? +zacukají mu koutky - né, že by se mu v tomhle divil
+ Krev není voda, vždycky to bude tvůj otec. No ještěže nekouzlí! +řekne skoro až vyděšeně, když si představí, že by někdo takovej byl čaroděj - takhle ho aspoň uklidńuje, že je to mudla...takže jsou jeho nároky poněkud jinde+ Bohužel je křížení krve dnes dost běžná záležitost... U tebe mě utěšuje, že předpokládám, že tvoje geny budou mít u vašich dětí navrch...+doufá+
Ne, +zavrtí hlavou+ jen jsem o něm četl někde ve věštci...
Makarena? +navrhne důvod+
Vidíš, tak to potrénujem. Kolikrát je to efektivnější, než kouzla. Navíc k tomu nepotřebuješ v podstatě žádnou mentální sílu a můžeš to využít i když budeš vysílená. Proto taky mudlové zásadně střílí...
Není Jade nějakej psychopat? +taky má pocit, že o něm něco četl+
Jo...+dojí a pokračuje volně zákuskem a dolije jim oběma víno+ Doplňujeme se. +přikývne+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...