Výměna manželek: Rebecca a Enzo

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Pevnost Masyaf

Příspěvekod Enzo » 15 bře 2016 14:24

Šokovaná a naštvaná? Proč? Měl jsem dojem, že si to tady skvěle užíváš +uculí se pobaveně, vzrušení z lovu je z ní cítit jako nějaký drahý parfém+
Není moje +ta motorka+ Patří jedné assassínce +zachmuří se, že mu Aiša asi nepoděkuje, když přijde bez ní – a to jí svatosvatě slíbil, že ji ani neškrábne:D+
+poprvé za výměnu ji poslechne na slovo:D a chytne ji pevně za ruku a nepouští, i když to s ním smýkne někam do temnoty a je opravdu rád, když konečně cítí pevnou půdu nohama+ Do hajzlu! Co to sakra bylo? +předkloní se, opře dlaně o stehna a udělá pár hlubokých nádechů, aby se z toho vzpamatoval+ To takhle normálně cestujete? +otočí k ní hlavu a po chvíli se narovná a rozhlédne se+ Skvělé +poznamená, když s úlevou zjistí, že jsou zpátky v pevnosti a teprve teď na něj začne doléhat tíha zranění a ztráty krve, čemuž jistě dopomohlo i to přemístění+ Musím na ošetřovnu. Koupil jsem pár kulek, je potřeba je rychle vyndat +sjede ji zkoumavým pohledem+ Jak jsi na tom ty? +zajímá se a - světe div se! - mu v hlase zazní starostlivý tón+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2016 14:48

To rozhodně. Lepší dovolenou si ani neumím představit. Skvělý podnebí, skvělá společnost. Skvělá zábava. +protočí oči, ale úsměv potlačit nedokáže+ Hmm, tak to mě mrzí. +nakrčí čelo, sama má ke svým autům dost silný citový pouto, takže tohle rozhodně chápe+ Koupím jí novou, jestli to pomůže. +kdyby tušila, že ji vlastně zná:D+
+pozoruje ho jak rozdýchává přemístění a cítí jen úplně maličký zadostiučinění:D+ Jo, je to rychlý, efektivní a mnohokrát mi to zachránilo život. A takhle hnusný je to jen poprvé a jen když tě přemisťuje někdo jiný. Sice to ani pro nás není úplně příjemný, ale zvykneš si na to. Výhody výrazně převyšují nad nevýhodami. +pokrčí rameny a pak se zamračí a důkladně si ho prohlédne a opravdu zaznamená několik míst, odkud zjevně pořád krvácí+ Já? +zarazí se a provede rychlou mentální kontrolu+ Pár škrábnutí a nehojím se. Zmeškala jsem večeři. +ušklíbne se+ A něco mi říká...+prohlédne si celkem hluboké rány na břiše a na stehně+ ...že někdo z těch zmetků měl zbraně s příměsí stříbra. +zašklebí se znechuceně+ Ne moc vysokou, ale na zastavení regenerace to stačí. To ale počká. +zadívá se an něj+ Mám dojem, že postarat se o muže zraněného v boji, je jednou z povinností manželky. Nebo se mýlím? +zvedne nepatrně obočí, v očích jí hrají trochu vyzývavé plamínky, jakoby měla radost, že ho zahnala do pasti jeho vlastních slov, ale jinak to vypadá, že to myslí smrtelně vážně. A je opravdu hodně zvědavá, jestli se od ní nechá ošetřit:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 15 bře 2016 18:03

Myslím, že bude lepší, když jí novou motorku koupím já... svěřila ji mně, tak to musím taky napravit +vlastně je rád, je to pro něj další příležitost být Aiše nablízku+
Nebylo by to marné, kdybych taky takhle uměl zmizet z místa činu +ušklíbne se nakonec a pak si zběžně prohlédne její zranění+ Zasloužíš si odměnu. Čerstvá krev ti pomůže zregenerovat tělo +přislíbí jí další zdroj ze svých zásob a zamíří k ošetřovně+
+zamračeně poslouchá její odůvodnění ošetřit ho+ Zajímavé, že si z povinností manželky pamatuješ jenom to, co se ti hodí +ušklíbne se na ni, ale je v tom vidět pobavení+ Je to tak +připustí, nepopírá, že má pravdu+ ale to nebude nutné, protože pro muže zraněné v boji máme tady dvorního doktora +usadí ji a nakráčí do ošetřovny. Všude je ale zhasnuto, je už moc pozdě, nebo spíš příliš brzo, i asasínský doktor potřebuje občas spát+
No... vypadá to, že si asi budeš muset splnit manželskou povinnost +poznamená a zajiskří mu v oku tím dvojsmyslem. Rozsvítí v ošetřovně, která vypadá skoro jako kompletně zařízený operační sál a z vitríny vytáhne nějaké nástroje a položí je na stůl. Vyzná se tady jako doma, evidentně je tu asi častým hostem+ Dělalas to už vůbec někdy? +koukne na Beccu trochu nedůvěřivě a shodí ze sebe kabát, prosáklý krví nepřátel, hodí jej na zem a posadí se na lůžko. Rozepne si košili, která se mu na několika místech přilepila k zasychajícím ranám a důkladně si prohlédne svá zranění+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2016 18:55

To asi jo. +přikývne souhlasně, v tomhle nemá potřebu se dohadovat:D+ Díky, to ale nespěchá. +pousměje se na nabídku večeře+
No, někde začít musím, ne? +pokrčí rameny na to, že si pamtauje jen to, co se jí hodí a nevinně na něj zamrká+ Jak myslíš...+odvětí lhostejně, ale rozhodně nemá v plánu nechat se jen tak usadit a prostě ho na ošetřovnu následuje. Opře se o furta dveří a když vidí prázdnou ošetřovnu, zvedne obočí a koutek v křivém úsměvu+ Vypadá, že se mojí péči nevyhneš. +i tohle zní docela dvojsmyslně; vypadá to, že tohle je od jejího příjezdu nejdelší poklidná konverzace, jakou spolu zatím vedli:D Na tu jeho nedůvěřivou otázku po něm jen šlehne popuzeným pohledem a zkontroluje věci, které připravil a naskládá si to k ruce. Počká až si sundá košili a pozorně si zranění prohlédne. Nejhůř vypadá střelné zranění a když nenajde vzadu místo, kudy kulka vyšla ven, sevře rty+ Není to průstřel, budu muset ten projektil vytáhnout. +konstatuje, protože je jí jasné, že to ví sám moc dobře. Pak prohlédne i ta ostatní, ale většinou jsou to jen povrchová škrábnutí, která stačí vyčistit a jedno seknutí, které si zaslouží tři, čtyři stehy+ Tak si lehni prosím. +požádá ho a zkušeně natáhne do stříkačky lokální anestetikum. Ránu mu umrtví a pustí se do práce. Postupuje co nejrychleji, ale pečlivě, až se zhruba po čtvrt hodině dopracuje ke zdeformovanému projektilu, vytáhne ho pinzetou a pustí ho s cinknutím do připravené misky. Pak ránu znovu vyčistí a pečlivě sešije potrhanou tkáň a nakonec ji uzavře deseti úhlednými, rovnými stehy. Celé to zakryje obvazem, aby se tam nedostala špína a stejně odhodlaně se pustí i do sečné rány, která se krásně uzavře, jen co ji vyčistí, přesto ji ale raději zajistí třemi stehy, aby se neotevřela. Pak vyčistí i ty lehké oděrky a kriticky si svoji práci prohlédne. Sklouzne pohledem po jeho těle a u okraje kalhot si všimne další krve. Zamračí se+ Kolikrát na tebe vystřelili? +pak zavrtí hlavou+ Kolikrát tě trefili? +opraví se a zadívá se mu pátravě do očí+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 15 bře 2016 22:52

+odloží zbraně na stolek a svlékne si košili a tak trochu neochotně a s nedůvěrou nechá Beccu, aby mu prohlédla jeho rány+ To mi je jasné... jen do toho +pobídne ji, sám už tak nějak zhodnotil rozsah svých zranění, tak ví, co ho čeká, ale zvědavě sleduje, jak to vyhodnotí Becca+ Když tak hezky prosíš... +ušklíbne se potměšile a na její pokyn si tedy lehne na lůžko. Je znát, že ho zranění trochu omezují v pohybu, ale ani vzdechem to nedá najevo+
To nebylo nutné +poznamená k tomu umrtvení, ne že by chtěl ze sebe dělat drsňáka, ale anestetika se u nich moc nepoužívají, assassíni musí něco vydržet. Pak se na chvíli odmlčí, stiskne zuby a sleduje Rebeccu, jak si počíná. K jeho velkému překvapení se svého úkolu zhostila překvapivě dobře a jeho počáteční nedůvěra k jejím schopnostem rychle vymizí. Během celé operace na ni nepromluví, aby ji nerušil ze soustředění, ale celou dobu nespustí oči z ní, nebo z jejích hbitých prstů. Ve tváři se mu nepohne ani sval, když mu Becca čistí a zašívá rány, pouze tu a tam přivře oči+
+když Becca skončí, Enzo se zapře o lokty a pohledem zkontroluje její práci+ Beru zpět +promluví poté+ ošetřila jsi to vskutku profesionálně +složí jí uznalou poklonu, tak dobrou práci dokáže ocenit vždycky+ V tobě se skrývá mnohem víc, než dáváš okolí najevo +usměje se na ni+ Díky...
Kolikrát? +pozvedne obočí, to by asi nespočítal+ Koupil jsem dvě kulky +trochu namáhavě se posadí, jak je celý pozašívaný a prohlédne si to druhé místo někde v pravé části podbřišku. Kalhoty promáčené krví nevěstí nic dobrého+ Tu druhou kulku si vyndám sám, aby tě to moc nerozptylovalo +pousměje se a začne si rozepínat pásek od kalhot+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2016 23:12

Vím, že ne a nepochybuju, že se zvládáním bolesti nemáš problémy, ale je to pohodlnější pro mě. Náhodný škubnutí můžou věci ještě zhoršit. A takhle to bude hezky rovný. Pěkná, úhledná, sexy jizva. +zvedne k němu s úsměvem oči, než se zase hned skloní k práci. Celou dobu si je vědoma jeho upřeného pohledu, ale plně se koncetruje na operaci; dělala to už tolikrát a často i sama na sobě, že je to v podstatě rutina. Když skončí, umyje si ruce a jeho uznání a pochvala ji stejně tak překvapí jako potěší.+ Díky. No...proč vykládat hned všechny karty na stůl? +zvedne obočí a pousměje se+
Dvě? +zamračí se a to množství krve se jí vůbec nelíbí; tepna to ale určitě nekoupila, protože to už by byl mrtvý+ Máš docela kliku...+konstatuje, když vidí, kde je druhá rána+ Vážně myslíš, že máš něco, co jsem ještě neviděla? +zvedne obočí a pousměje se ve stejném stylu jako on. Docela žasne, že spolu pořád v pohodě mluví, aniž by se vzájemně uráželi a napadali:D Asi se budou muset pokaždý přizabít a pak budou teprve schopný komunikovat:D+ Je to dost blbý místo na autooperaci...+podotkne neutrálním tónem+ Za chvíli tě začnou bolet záda a taky si budeš zbytečně namáhat ty právě zašitý, čerstvý rány...+mluví úplně lhostejným, věcným tónem, vážně ho nechce do ničeho tlačit a tak používá vražedně logické argumenty, které nemůže popřít ani on:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 19 bře 2016 16:40

Vyznáš se. Žádná z mých jizev nebude tak sexy jako ta tvoje +uculí se pobaveně, když porovná to její úhledné chirurgické šitíčko s křižovatkou jizev, brázdících mu trup, většinou sešitých jen narychlo, nebo v provizorních podmínkách+
To je fakt klika +souhlasí s ní, že ta zbloudilá kulka těsně minula nejen tepnu, ale i jiné neméně důležité části těla+
Nepochybuji, že za těch pár století tě už opravdu nemůže nic překvapit. Ale tentokrát jsem měl na mysli spíš vlastní bezpečnost +není to stud, ta emoce mu je zcela cizí, zato opatrností se sklony k paranoie přímo překypuje+
Kdybys věděla, kde všude jsem si už sám prováděl zákrok +odfrkne si+ Musím ti dát ale za pravdu, že občas to nebylo zrovna pohodlné +připustí ty její argumenty+ No dobře... tak tedy pokračuj +svolí tedy nakonec, je to od něj dost velký projev důvěry. Rozepne si opasek a stáhne si kalhoty i se spodním prádlem ke stehnům, aby se Becca bez problémů dostala k postřelenému místu+ Opatrně v těch místech s těmi ostrými nástroji, ano?+upozorní ji varovně a pro jistotu se zapře o ruce a nadzvedne se, aby si průběh zákroku mohl kontrolovat+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 bře 2016 17:02

Dík. Léta praxe se musí někde projevit. +usměje se jedním koutkem+ Budeš mít aspoň jednu hezkou vzpomínku na svoji desetidenní manželku. +zablýskne jí vesele v očích+
No, umím si to představit. +přikývne na ty další autooperace; když ale nakonec vážně souhlasí, ať pokračuje, dost jí to překvapí. Spší očekávala, že bude prostě přihlížet a případně pomůže, kdyby to jinak nešlo. Dobře si uvědomuje, jak velký gesto důvěry to od něj je a rozhodně nemá v plánu tu důvěru zklamat. Vezme si nové sterilní nástroje a znovu mu píchne lokální umrtvení; náhodné škubnutí v tomhle místě operace by mohlo mít opravdu nemilé následky:D+ Neboj se, všechno důležitý zůstane zachováno. +zvedne k němu na okamžik oči, pousměje se a zase se skloní k ráně. Pracuje naprosto profesionálně a rychle; projektil naštěstí není nijak hluboko a tak se za chvilku ozve tiché cinknutí, když ho upustí do misky k tomu prvnímu. Rychle ránu vyčistí, zašije a překryje obvazem.+ Hotovo, manželi. Všechno bude jako nové, jen žádné prudké pohyby, aspoň dva dny. +zatváří se přísně, ale uculí se na něj+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 19 bře 2016 18:41

+pozorně sleduje průběh operace, její prsty, kmitající nástroje. Přestože jí svěřil tak důležitý úkol, chce to mít pod kontrolou+ To bych ti radil +odpoví, ale ne nijak výhružně, dokonce jí oplatí úsměv a když vidí, jak jí to hezky jde, trochu se uvolní+ Díky +zkontroluje to ošetření a posadí se+ Nikdy bych nevěřil, že tohle jednou řeknu +zavrtí nevěřícně hlavou+ ale až to všechno skončí, asi mi budeš občas chybět, upírko... tak jemné a šikovné prsty nemá tady žádný z našich doktorů +vyloudí na zarostlé tváři široký, upřímný úsměv+ Žádné prudké pohyby? Dva dny? To nepřipadá v úvahu... zítra mě čeká další akce! +zapne si kalhoty a oblékne si krví naškrobenou košili, nezapne ji a nechá ji jen tak volně plandat+ Ale sex mít můžu, doktorko? +ušklíbne se na ni potutelně+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 bře 2016 20:10

+zvedne překvapeně obočí a koukne na něj+ A já bych nečekala, že to uslyším. Jsem si plně vědoma toho, jak hrozná osina v zadku umím být. +ušklíbne se pobaveně+ Takže až budeš chtít zase nějakou pěknou, sexy jizvu, tak dej vědět a já tě přijdu zaštupovat. +uculí se na něj a v očích jí vesele zajiskří+ No jistě, přesně to jsem čekala. +povzdechne si odevzdaně, když jí oznámí, že zítra jde zase do akce+ Máš vůbec někdy volno? Měly byste si tu založit odbory...+zatváří se děsně pohoršeně nad tím, jak je tam chudáčky vykořisťujou, ale koutek jí pobaveně cukne+ Ale jistě, že můžeš. +usměje se jedním koutkem a v očích jí zablýskne+ A jestli si potrháš stehy, klidně dojdi, znovu ti to zalátám. +ušklíbne se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member