od Assassins » 01 úno 2016 21:20
A: Kdo ti to poslal? +obrací v ruce pohled ze všech stran+
E: Hádej +uculí se Enzo potutelně+ Naše krásná společná známá... slečna Beatrix. Tobě jich přece taky už několik poslala.
A: Ale proč i tobě? +blýskne po Enzovi podezíravě očima. Prstem začne přejíždět po obrázku a když na jeho dotek pohled nereaguje, vážně doufá, že na Enzův taky ne+
E: Od kdy je z tebe egoista? +udiveně sleduje Altaira, jak hladí fotku Alp, tak mu ji radši sebere a odloží z jeho dosahu+ Beatrix přátelí s assassíny, tak proč by nemohla poslat pozdrav taky mně? Náhodou jsme si docela dobře rozuměli +zazubí se na něj+
A: Ale že zrovna Alpy +pořád má před očima ty spousty kouzelně se měnících pohlednic se zasněženými Alpami, co má u sebe na zdi+ Musel bych být slepý, abych neviděl, jak jsi na ni zkoušel ten svůj šarm +okomentuje to s hranou lhostejností, ale nezní to moc přátelsky+
E: +zakroutí nechápavě hlavou+ A to mi měla poslat pohled Panenských ostrovů, když bydlí v Alpách? +trochu znepokojeně se na něj zadívá+ Co je to sakra s tebou, Altaire? +zná ho pomalu líp než sebe, tak mu neunikne ten podtón v jeho hlase+ Ty žárlíš! +rozchechtá se pobaveně+ Kdybych tě neznal, řekl bych, že s ní něco máš. Stejně se mi to nějak nezdá... +pozoruje ho zpod huňatého obočí+
A: To bych si mohl myslet i já o tobě +zadívá se na něj upřeně+ Máš s ní něco? +uhodí na něj rovnou, zná Enza, jak dokáže oblbovat ženský+
E: To má být výslech?
A: Tak máš? +zdůrazní otázku+
E: Zbláznil ses? Není to muslimka! I když... za hřích by stála i tak +zablýská se mu v očích+ Já už bych našel způsob, jak ji zkrotit a- +víc už říct nestihne, protože mu do zubů narazí jako kladivo Altairova tvrdá pěst+