Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 20 dub 2016 19:14

Zajímavé. +potřese nad tím překvapeně hlavou+ Hned jsem zpátky. +přikývne a dojde na balkón pro to šampaňské... obdivuje výhled, obdivuje růže :D... a konečně se s ním vrátí+ Ty jsi ale rychlá. +zasměje se. Přidá svoje oblečení k jejímu a vleze do vany k ní. Voda je příjemně teplá a vana dostatečně prostorná, aby se tam vešli+ Šampaňské... +foukne do pěny, pousměje se a podá jí její sklenici+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2016 11:50

+pokrčí nohy v kolenou, aby se tam Remus taky vešel a vezme si od něj skleničku a napije se+ To je skvělá kombinace... horká voda a studené šampaňské +uculí se a napije se sektu+ Víš... napadlo mě... co bys řekl na to, kdybychom si pořídili auto? V té Austrálii bychom ho docela využili, co myslíš? +kouká na něj zvědavě zpoza hrany skleničky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 dub 2016 22:10

Chutná ti? +usměje se spokojeně, když se vmáčkne naproti ní do vany+ Neboj se, v miniledničce je v zásobě ještě několik lahví. Pro případ, že bychom tu chtěli strávit víc času. +uculí se+ Auto? +podívá se na ni překvapeně+ To bych se asi musel naučit řídit. +zasměje se+ Nemám s tím moc zkušenosti, celý život se přemisťuji. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2016 23:06

Je skvělé +přikývne s úsměvem+ Máme na to celou noc, abychom ty láhve zlikvidovali +zasměje se a chodidlem ho pod vodou pohladí po stehně+ Ale tenkrát, jak se pořádaly ty závody, tak ti to šlo dost dobře +uculí se, když si vzpomene na tu jízdu+ Ale já umím taky řídit +prozradí mu, konečně se mu s tím může pochlubit+ Přemísťování je pohodlné, ale někdy se auto hodí. Například na velké nákupy, na vyhlídkovou jízdu po pozemcích, nebo odvést Romuluse k veterináři +uculí se+ Ale hlavně mě baví jezdit. Prosím... +koukne na něj andílkovsky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 22 dub 2016 16:14

To sice ano, ale oficiální řidičský průkaz bych si musel teprve dodělat. +uculí se+ Ano? +usměje se překvapeně+ No pokud ho chceš, tak si ho pořídit můžeme. +přikývne souhlasně+ Ale moc se v tom nevyznám, budeme se někde muset poradit, jaké auto by se pro nás hodilo... asi něco většího, aby se tam Romulus pohodlně vešel. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 22 dub 2016 19:25

No to budeš muset, aby tě mudlovští policajti nechytli bez papírů +přikyvuje+ A já vlastně taky. Mercy mě sice naučila perfektně řídit, ale řidičáky bohužel nevydává +uculí se rozverně+
Ty jsi zlatý! +vrhne se mu kolem krku, když jí to odsouhlasí, až voda vyšplouchne ven z vany a láskyplně ho políbí+ No... víš... já už jsem totiž pro nás auto vybrala +zamrká na něj nevinně - taky může mít jednou i ona pro něj nějaké překvapení+ Můžeme se na něj jít zítra podívat na pařížský autosalon. Bude se ti určitě líbit. Já jsem se do něj úplně zamilovala +brebentí nadšeně o jejich novém budoucím mazlíčkovi+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 23 dub 2016 00:00

To by bylo dost hloupé. +zasměje se+ Tak si je můžeme zařídit spolu... doma najdeme na internetu jak to funguje v Austrálii. +slíbí jí s úsměvem+ Oh... +chytne se vany, aby se přitom neutopili+ Tak ty už máš vybráno! +rozesměje se+ Víš, že ti nic neodmítnu, co? +uculuje se+ Tak dobře, zítra se na něj podíváme. +souhlasí+ dáš mi alespoň nápovědu? +přimhouří oči+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 23 dub 2016 10:40

To by bylo skvělé... až se vrátíme domů, hned si uděláme papíry, abychom mohli jezdit +úplně se pro to nadchne+ I když, po našich pozemcích můžeme klidně jezdit i bez řidičáku, tam nás nikdo nechytne +uculí se+
No jo, přiznávám, tak trochu jsem na to spoléhala, že mi nic neodmítneš +usměje se a otře se mu rozpustile nosíkem o jeho nos+ Protože ty jsi ten nejhodnější manžel na světě +obejme ho kolem krku a pusinkuje mu tvář+
Nápovědu? +zamyslí se+ No tak jo. Je to luxusní SUV-čko... drsné, trvanlivé a spolehlivé auto... takový nejrychlejší a nejluxusnější náklaďák na světě +zasměje se+ I Romulus se tam v pohodě vejde. Ale uvidíš zítra +mrkne na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 23 dub 2016 15:10

Snad udělám zkoušky. +zasměje se+ Už jsem dlouho nejezdil... +dolije jim oběma sekt+ Tam hodlám taky trénovat couvání. +přikývne se smíchem+ Myslíš? +směje se a oplácí jí polibky+ Tak to zní dobře... aspoň se tam toho hodně vejde, kdybychom si někdy pořídili i další zvěř... nebo děti. +uculí se na ni+ A navíc, kdyby někdy došlo ke střetu, budeme výš než ostatní. +pousměje se+ Aspoň prozkoumáme okolí, městečko a tak.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 23 dub 2016 16:56

Tak si můžeš udělat doma pár kondičních jízd, než půjdeš na zkoušky +navrhne mu s úsměvem+ Nemyslím... vím! +políbí ho něžně+ Tam se pohodlně vejdeme všichni... i když budeme mít kupu dětí +uculí se vesele a pak jim dolije šampaňské, jak tam trochu zaostávají v pití+ A než si pořídíme ty děti +mrkne na něj s úsměvem+ nevyrazíme si ještě naposled na nějakou výpravu po světě? Nevím, jak jsi na tom s časem a s chutí pustit se do nějakého dobrodružství (to není ani tak otázka pro Remuse;)) +kouzlem ohřeje vodu, která už trochu vystydla+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri