Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 dub 2016 20:59

To je moje druhé jméno +vydechne mu do rtů, na zádech cítí mokré tvrdé dlaždičky. Obmotá mu nohy kolem boků, pěkně se mu nastaví a sama prohne pánví a sklouzne po jeho délce až dolů. Ze rtů jí unikne spokojený vzdech, který se ztrácí v šumění vody. Drží se ho pevně za ramena, rty rozbolavělé ale chtějí ještě víc.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 dub 2016 01:59

+hluboce zavrčí, sklouzne jí rty po hraně čelisti, jemně ji okousne a okamžik v ní zůstane úplně nehybně, než ji na sebe začne velmi zvolna spouštět. Celou její váhu drží na rukách a postupně stále zrychluje, v čím dál kratších a tvrdších přírazech; krátce, ale ostře ji náhle kousne do krku a hned zase zaútočí na její rty a bere si je stejně divoce, jako její lůno.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 dub 2016 21:35

+Nehty mu zarývá do ramenou a sjede s nima níž, až po nih zůstane deset mělkých korýtek. Dopady kapek na kůži prohloubí prožitek ještě víc. Hlasitě sténá, vůbec se za to nestydí a ty zvuky se odráží od kachliček v tiché rezonanci. Kousnutí ti vůbec nenechá líbit a pěkně mu tu dominanci vrátí, rázně a tvrdě ho kousne do rtu, až jej prokousne a na jazyku ochutná kapku Gabrielovi krve.+ Ahhhh +zavrčí slastně a poddá se tomu, svírá se kolem něj, vtahuje ho ještě víc do sebe, až má tělo jak z rosolu, uvolněné z prožitého orgasmu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 17 dub 2016 19:29

+když se kolem něj začne svírat v orgasmu a pak ucítí chuť vlastní krve z prokousnutého rtu, hluboce zavrčí a v několika posledních, tvrdých přírazech do ní vyvrcholí. Prudce oddechuje, tiskne ji k mokré stěně, čelo opřené o její rameno. Zlehka olízne jeden z kousanců na jejím krku, zvedne hlavu a zadívá se jí do očí.+ Mám dojem, že jsi trochu zvlčila, lásko. +zablýskne mu v očích a olízne si rozkousnutý ret, rozhodně ale nevypadá, že by mu to vadilo+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 dub 2016 11:36

+Je vděčná za jeho silné paže, protože by jinak byla asi na zemi.+ No možná, trochu +culí se.+ Když budeš kousat ty, já budu taky. +Jemně špičkou jazyka mu přejede po rance na rtu. Vysleče si zbytky oblečení a stoupne si pod proud vody, nastaví mu tvář a užívá tuhle jejich chvilku.+ Nějaký nápad, jak mám večer postupovat? +zeptá se po chvilce mydlení+.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 18 dub 2016 12:34

To zní rozhodně férově. +usměje se jí do rtů a pomalu, líně ji políbí; postaví ji na zem a taky se v rychlosti umyje a pak ji mlsně pozoruje+ Nepotřebuješ moje rady, ale jednu bych možná přece jen měl. +odmlčí se na okamžik a zadívá se jí do očí, výraz náhle tvrdý a nelítostný+ Jestli si vylosuješ tu americkou čubu, nešetři ji. Neříkám, abys ji zabíjela, ale jsem si jistý, že ona se o to pokusí. +vážně se na ni zadívá a malé, docela nepatrné obavy přece jen cítí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 dub 2016 13:15

+Balí se do ručníku, pak si zabalí i vlasy a při tom ho sleduje, zvědavě, vyčkávavě.+ Zlato, nic takového jsem ani neměla v plánu +jako šetřit ji.+ to rozhodně ne. +Výraz jí najednou taky ztvrdne.+ Nemůžu ti slíbit, že ji nezabiju, ne pokud budu zrovna vlkem +vzpomene si, jak jí chvilku trvalo než ji ovládla.+ Nicméně +dá si na kartáček pastu+ pokusím se ji nezabít, neměla by dojíždět na ambice rodičů, i když je to mrcha. +Pokrčí rameny a drhne si zuby. A čas boje se kvapem blíží.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 18 dub 2016 14:11

To mi ani slibovat nemusíš. +přistoupí k ní a zezadu ji obejme+ Prostě udělej, co bude nutný, abys zůstala naživu. Na ničem jiným mi nezáleží. +zašeptá jí do ucha a políbí ji na rameno+ No, myslím, že ona sama je ambiciózní dost. +ušklíbne se pak trochu kysele a pustí ji. Oblékne se a začíná být trochu nervózní, přestože se tomu brání. Jediné, co ho trochu uklidňuje je vidina toho, že už brzo bude po všem. Nemůže se toho dočkat+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 dub 2016 19:55

+Opře se o něj a je to doslovným významem toho slova. Ví, že se o něj může opřít jak fyzicky, tak i psychicky a vždycky u něj najde to, co zrovna potřebuje.+ Miluju když tohle děláš +usměje se a pohladí ho po zápěstí a dál si přitom čistí zuby.+ No, pravda, to teda je, možná že jí taková lekce pomůže v dalším životě.... jestli nějaký bude. +Obleče se do nátělníku a kraťasů, se spodním prádlem se ani neobtěžuje, jen by jí překáželo.+ Připravený? +a když G. kývne, přemístí je na bojiště.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 20 dub 2016 19:32

Syriana Spinnel píše:Skvěle! +polkne.+ Jako bohyně +uculí se, ale proč to zamlčovat, je unavená, děsně unavená a bolí ji celé tělo.+ Máš štěstí, že tu jsem jinak bys měl miss americu na krku. +Myslí tím jako, že se do toho rozhodla jít, protože jinak by nepochybně vyhrála Lor. Pak je zamračeně poslouchá. Ruka jedna pitomá, dělá si co chce. A dívá se jak jí zavazuje rameno a fixuje jej k hrudníku. A vůůbec se jí to nelíbí.+ Hej postav mě, půjdu sama +zkusí to, aby ostatní neviděli její slabost. Pak si ale opře hlavu o jeho hrudník a zaklopí řasy, až se dotýkají líček.+ Nebo mě ještě chvilku nes +vydechne mu do košile.+

To přece dávno vím, že mám štěstí, že tě mám. +usměje se na ni něžně a odhrne jí z tváře pramínek vlasů+ Rozhodně to mám v plánu. +zašeptá jí do ucha a donese ji až k jejich autu, kde už za volantem čeká Will, na sedadle spolujezdce Dave a oba se na ni vesele zazubí+ Zdravíme, Alfo. +Dave ještě zasalutuje a z Gabrielova káravýho pohledu si ani jeden nic nedělá. Jen protočí oči nad těmi dvěma, pomůže Syr nastoupit, sedne si k ní a celou cestu až domů si ji tulí k sobě a pomalu mu dochází, že to mají opravdu za sebou, celá ta politická noční můra skončila, oba to přežili a vyhráli.+ Miluju tě...+zašeptá po dlouhé chvíli ticha, tak tiše, aby to slyšela jen ona+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti