Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 14 dub 2016 22:01

Severusi? +houkne jak slyší nějakej rachot no a když už má pocit, že boří celou koupelnu, tak lapne župan, hodí si ho jen tak lehce v letu na sebe a vlítne do koupelny+ Severusiiii? Jste v pořád-+no jak tam tak razantně našlápne, tak se ručník válející se na mokré zemi smýkne a Bea letí skoro až piruetou vzduchem. Cestou serve sprchovej závěs a jak chce situaci zachránit, tak se jí povede vybít si při pádu na zem málem všechny zuby o rantl vany, no naštěstí to zuby ustojí. Ale z rozražených rtů jí teče krev a leží tam nakonec na břiše na zemi rozpláclá jak žába. Chvílu je potichu a jen tak zvažuje absurdnost celé situace+ Severusi? +zašišle jak si jazykem kontroluje, jestli má všechny zuby+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 15 dub 2016 22:51

+jak tam leží v té vaně, s trochu vyraženým dechem, ani nemůže na Beu zavolat, aby se neopovážila tam vstoupit. Jak tam vtrhne, sice ji z té vany nevidí, ale slyší ji, jak mu tam strhává ten zbytek koupelny na sebe. Když najednou nastane podezřelé ticho, vyděsí se, jestli není po ní. Popadne dech a začne se drápat do sedu, naražená záda mu zaúpí bolestí. Nakoukne přes rantl a vidí Beu nataženou jako ropucha na mokrých dlaždičkách a k smrti se vyděsí, když si všimne u její hlavy krvavou louži+ Beatrix? Žijete? +zavolá na ni, jak na něj zašišlá, opatrně vyleze ven z vany a klekne si k Bei, nedbá, že je nahý, jestli je mrtvá, je to stejně fuk+ Jste při vědomí? +obrátí ji na záda a zjišťuje, jestli nebude potřebovat umělé dýchání a pak přiloží ucho na její odhalenou hruď a poslouchá, jestli žije, no moc se na to nedokáže soustředit, jak má přímo před očima kopečky jejích ňader+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 16 dub 2016 11:59

+Má trochu tmu a hvězdičky před očima, takže vypadá lehce dezoirentovaně+ Mh...jo..+zaostřuje na něho+ Víte, že byste si měl pořídit podlahový vytápění? +poznamená a nakrčí čelo+ Severusi...co to děláte? +přemýšlí, proč se jí válí po hrudníku, když jí dojde, že se jí ten župan asi trochu odhalil+ Ježíš! +rychle se začne zahalovat a jak se rychle zvedne a Severus se v té chvíli naopak zvedá od jejího hrudníku, tak si dají vzájemně slušnou šlupku čelama+ Auuu! +zaúpí - a s tou krvavou pusou přitom vypadá dost krvelačně - chytne se za čelo a normálně se tam rozbrečí+ vy mě nemáte rááád!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 17 dub 2016 00:53

+úlevně si oddechne, že i další pokus o sebezabití Bea přežila, ne že by mu na ní až tak záleželo, ale kdyby umřela, padl by ten jejich lukrativní obchod a to by ho moc nepotěšilo+ Já jen poslouchám, jestli vám bije srdce! +brání se, jak se Bea začne tak rychle zahalovat, vážně jí neokukoval prsa :D+ Au! +vyjeknou téměř dvojhlasně, když se čelně srazí jako dvě lokomotivy a Severusovi začnou tančit před očima hvězdičky+ Vy se radši ode mne držte minimálně na pět kroků, nebo s vámi přijdu akorát k úrazu +mne si bouli na čele, která mu tam téměř okamžitě vyrašila... jí pochopitelně taky+ Ale to ne... +povzdechne si odevzdaně, ještě to mu scházelo, aby se mu tam rozkuňkala+ Ale mám... někdy... trochu +utišuje ji a neohrabaně ji obejme kolem ramen+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 20 dub 2016 22:38

To mi nemůžete zkusit tep na krku, jako to dělají ve filmech?! +zaječí dotčeně+ Jak já?! Jak já?! Doma se mi to neděje! Za tohle můžete vy a ten váš byt! Vy ste mě proklel! +skučí a brečí mu tam na hrudníku a jak je v županu, tak jí ani nijak nepříde, že on na sobě nemá nic - to nevnímá a ani necítí+ Fakt? A...fňuk...jenom trochuuuu? +rozbrečí se s novým elánem+ Ale já chci abyste mě měl rád hodněěě! Mě nikdo nemá rááád! Já každýmu přináším akorát neštěstííí!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 dub 2016 20:34

No vidíte, to mě nenapadlo +zatváří se nevinně+ Zase já! Já jsem si asi sám vtrhl do koupelny, když jsem se tam sprchoval, že? +brání se, že on za nic nemůže+ Ale no tak, Beatrix +pohladí ji opatrně po zádech, jako by píchala+ Copak trochu vám nestačí? Třeba vás časem budu mít i rád... jako víc +podle toho, jak ho bude platit :D+ Tak to byste se měla nad sebou zamyslet, kde děláte chybu +poznamená, ale výjimečně ne sarkasticky, spíš jakože jí chce s tím pomoct+
Pojďte, ať si tady ještě nerozbijete hlavu o umyvadlo +podá jí ruku a vtom si uvědomí, že je nahý, tak si rychle na intimní místa přiloží košíček od Beiny podprsenky, jehož velikost mu dostatečně zakryje vše potřebné a natáhne se po suchém ručníku. Otočí se k ní na chvíli zády a omotá si jej kolem boků. Odvede ji do kuchyně, posadí na židli a ze šuplíku vytáhne kuchyňský nůž+ Přiložím vám na tu bouli studenou ocel. Během chvilky vám to splaskne +přiblíží se k ní pomalu s nožem v ruce+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 25 dub 2016 22:21

A to ste skoro doktor! +povzdychne si, jak to s ním má těžký+ No nezmakl ste se!
Víc? Fakt? +posmrkuje furt a zvažuje to+ No dovolte?! +odtáhne se od něho+ JÁ žáádnou chybu nedělám!
To by mně chybělo..beztak byste mě tu nechal ležet a jen byste mě vždycky překročil, když se pudete koupat! +zvedne obočí jak před ní tak stojí, ale zaujatě obhlídne terén+ Vidím, že jste si oblíbil mou BéHá...+poznamená a očouhne mu i zadek, když se jí tam tak nastavuje. Nechá se odvést a už zahalená v županu - no ne neprůstřelně... si sedne na židli. Krev z pusy si přitom utírá do utěrky a když zvedne oči ke Snapeovi a vidí ho k sobě jít s tím velkým nožem, tak doslova vykulí voči+ Ježíši né! Já už budu hodná! Slibuju! Přísahám! +odsunuje se i s židlou co nejvíc dozadu od něho+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 28 dub 2016 20:04

To si o mně vážně myslíte? Že bych vás tady nechal ležet bez pomoci? +zadívá se na ni upřeně a má vážně chuť jí na to rýpavě odpovědět, že ne, nenechal by ji tam, odtáhl by ji do sklepa... jaká poznámka, taková odpověď...+ Nemůžu za to, že se mi pořád plete pod ruce +přehodí podprsenku přes šňůru na prádlo, aby ho Bea ještě nenařkla, že tíhne k ženskému spodnímu prádlu+
Až vám zamáčknu tu bouli, ošetřím vám ten ret, abyste tam neměla jizvu. Zuby máte všechny? +ujistí se a pak natáhne ruku, aby jí opatrně přiložil kov na čelo, když se najednou vylekaná Bea odstrčí od něj na židli a drcne mu přitom do ruky, ve které drží kudlu a Severus se s ní ostře řízne do předloktí+ Sakra, ženská! Vy mě chcete vážně zmrzačit! +přiskočí ke skříňce a rychle vytáhne lékárničku a snaží se zastavit krvácení+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 01 kvě 2016 12:34

No vaší pověsti by to zrovna neodporovalo...+a jako by mu četla myšlenky:+ Vlastně ne. Možná byste mě odtáhl do sklepa... Asi ji přityhujete. +pokýve skoro až vážně hlavou a říká si, že mu ju tam nechá n a památku+
Mám. +vycení zuby...krvavý...+ Ježiš! +vykulí oči a sleduje ty potoky krve+ Já nechtěla! To vy ste ke mně šel s nožem! +poskakuje tam zoufale kolem něco+ Co máme dělat? Chcete to zašít? +zarazí se+ Já neumím šít! Umím dělat mašličky! Z flastrů! +nenápadně přistaví talířek, aby ta krev necákala na zem+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 01 kvě 2016 22:04

+šlape tam v krvi a po celé kuchyni dělá ťápoty+ Ale já jsem vám říkal dopředu, co chci s tím nožem dělat... nešel jsem vás přece vraždit... to bych udělal rozhodně inteligentněji +přiloží si na ránu tlakový obvaz – protože kouzlit se nemá – a přistrčí ruku k Bei+ Na... podržte mi to... a tlačte +a když to Bea podrží, tak si obváže to předloktí fáčem, ale jednou rukou mu to moc nejde a obvaz mu vyklouzává z ruky a musí ho znovu a znovu namotávat+ Děkuji, ale radši žádné šití. Abyste mi při vaší šikovnosti nepřišila něco někam, kam to nepatří... u vás mě už nic nepřekvapí +konečně má ruku jakž takž ovázanou a když už má tu lékárničku v ruce, obrátí se na Beu+ Podíval bych se vám na to vaše zranění +zvedne ruce dlaněmi k ní, jakoby se vzdával+ Vidíte? Nemám nic v ruce... tak ne že na mne zase bezdůvodně zaútočíte +varuje ji radši předem+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice