Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 22:43

To máš pravdu. +souhlasně pokyvuje+ Mně jsou obecně nesympatický všechny kulty a náboženství, co se takhle radikalizujou, a ještě když pak útočí na ostatní. +zamračí se+ Páni, tak to musíš všechno fotit a pak mi to ukázat! +nadchne se+ A tobě nevadí spát na lodi? Já bych asi měla mořskou nemoc. +zasměje se+ Tak když není důvod spěchat zpátky, proč by se člověk neporozhlídnul, že. Třeba se něčemu přiučíš o faraonských kletbách a magii staroegyptskejch kouzelníků. Já o tom vím prd, ale prej je to děsně fascinující. +ucucne svůj drink+ No žejo? To já tvrdím taky. Tak hlavně aby si to uvědomil, a Byrona mi nezahnal. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 05 úno 2013 00:26

To mi povídej... a kdybys je ještě znala blíž, jak dokáží být fanatičtí, brr... doufám, že to tam přežiju ve zdraví +ušklíbne se+ Jasně, budu fotit všechno a všechny.. jen do Tutanchamonovy hrobky mě nikdo nedostane, nechci, aby mě postihla jeho kletba +zasměje se+ No, doufám, že mi nevadí spát na lodi... ještě jsem to totiž nezkoušela +vážně se nad tím zamyslí+ Ty už jsi spala na lodi? A nevěřím, že by se Byron dal jen tak odradit. Podle tvého vyprávění se tě je tak nevzdá. A tvému bráchovi by mělo záležet na tvém dobru +mrkne na ni šibalsky+

(budeme čekat ještě na Beccu, nebo pomalu půjdeme?)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2013 14:55

+koukne na ni trošku překvapeně, jako kde vzala muslimský známý :D + Tak dokud budeš mít u sebe hůlku, tak si na tebe nepřijdou. +mrkne na ni+ No třeba tu kletbu právě prozkoumáš a rozlouskneš, a budeš za hrdinu dne. Už načítáš knihy o egyptský magii? +zasměje se+ Párkrát na jachtě, ale ta přitom neplula a bylo klidný moře, a navíc jsem byla na mraky, takže mi to nepřišlo. Ale spát na jedoucí lodi jsem nikdy nezkoušela. +zavrtí hlavou+ No upřímně doufám, že to společný soužití nějak zmáknem. +protočí oči+

(Tak ještě chvilku počkáme, a když se neobjeví, tak to zabalíme. :) )
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 06 úno 2013 19:02

To ano, ale copak nevíš, že v mudlovském světě hůlku používat nesmíme? Asi by to vyvolalo pěknou paniku, kdybych použila před skupinkou muslimů nějaké ošklivé kouzlo +směje se+ O Egyptě, jeho magii, bozích, historii, tajemství už mám nastudovanou hromadu knih. Hrozně se těším, až to konečně uvidím na vlastní oči +řekne nadšeně+ Jachta, která stojí na místě? To byl nějaký mejdan u pobřeží? +zasměje se pobaveně+ To zvládnete, uvidíš. Když tvůj brácha uvidí, že jsi šťastna, bude rád a nebude dělat žádné potíže. Alespoň to tak bývá +dodá ještě s uculením+ No... asi pomalu půjdu. Ty tady ještě zůstaneš?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2013 21:07

To já vím, však za normálních okolností určitě ne, ale v případě akutního nebezpečí, když po mě půjde skupinka načuřenejch muslimů, radši je prostě prokleju a případně upravím paměť, ne? +zasměje se+ No už se těším, až budeš vyprávět. +usměje se+ No, něco takovýho. Byla to oslava kamarádčiných jednadvacetin. Přes den se jelo přes širý moře a navečer se zakotvilo v opuštěným zálivu a byla monstrózní párty. +zasměje se+ Snad to tak bude, dík. +usměje se na vděčně+ Sama? Blázníš? Ještě mě tu něco sežere. +zazubí se a dopije svůj drink+ Kdepak, rozhodně jdu s tebou. +mrkne na ni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 06 úno 2013 21:18

Určitě se musíme setkat, až se vrátím a povyprávím ti, jaké to tam je. Snad budu zpět do té tvé kolaudace. To si nesmím nechat ujít +usměje se na ni a zaplatí drinky za obě+ Ale, ale, ty se bojíš být sama v upířím doupěti? +směje se, ale pochopitelně na ni počká+ Tady jsou přece samí milí lidé.. nebo jak je to vlastně nazvat +culí se a má se tedy pomalu k odchodu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 07 úno 2013 12:42

Já tě snad konečně pozvu k sobě domů na tu večeři. +přikývne+ To teda nesmíš, budem tancovat na stole a hrát beer pong! +zasměje se+ Milí to oni jsou, ale radši je nebudu provokovat. +uculí se, vezme si kabelku a zamíří spolu do šatny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » 21 úno 2013 18:53

*bar se pomalu připravuje na páteční akci, takže se dá všechno do pucu, upíří číšníci si žehlí košile a leští sklenice a místní maskotek se činil do zásoby, takže pro návštěvníky budou servírovány free pralinky a pitíčka, kdo bude mít zájem, takový malý úplatek pozornost podniku za dlouhou prodlevu*
Obrázek
Horká čokoláda na zahřátí:
Obrázek
Něco ostřejšího:
Obrázek
Nebo po studenu, kdo nechce zahřívat:
Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx Lupin » 22 úno 2013 20:43

(no jo, zase musí být tady první :lol: )

+vejde dovnitř a posadí se k baru, rozhlédne se a zhluboka se nadechne té atmosféry, která jí už opravdu chyběla+

(oblečena je mnohem střízlivěji než Becca :lol: ;) )

Obrázek
Naposledy upravil Styx Lupin dne 22 úno 2013 20:47, celkově upraveno 1
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 úno 2013 20:46

+u vchodu dle Styxina vzoru odevzdá co má, sice se jí to moc nelíbí, ale nedohaduje se. zamíří spolu se Styx k baru a snaží se vypadat, že není vyjukaná ani nesvá, ale tomu aby se zvědavě rozhlížela kolem sebe nezabrání, rozhodně je zvědavá, hodně zvědavá+ Maj to tady hezký. +hlesne nakonec a posadí se na barovou židličku+ Chodíte sem často? +zajímá se zvědavě+

(a náš obleček :D )
Obrázek
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti