Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet do Sýrie

Příspěvekod Altair » 09 dub 2016 02:36

Je to zakázané jen v pevnosti +žádný sex+ Ale mimo Masyaf se schází hned několik asasínů a asasínek. Co si dělají ve svém volném čase, je jenom jejich věc. Vzájemné sympatie, lidské potřeby, nebo dokonce lásku jim mimo službu nikdo zakázat nemůže.
+zaujme ho ten její výraz+ Ty bys to dokázala? Zastřelit mně? +teď nemyslí to, že si Bea trochu protiřečí, ale jestli by byla vůbec schopná namířit na něj zbraň+
Tohle byl opravdu kvalitní materiál, takže je přirozené, že tě to tak vzalo. Já jsem na to už zvyklý +pousměje se a je připraven ji zachytit, nebo podpořit, kdyby potřebovala+ Tak to jsem rád, že tento zážitek v tobě zanechal takové pocity. Tohle taky patří k naší kultuře +uculí se+
To nevím... ale není zase tak pozdě, takže myslím, že ne +uklidní ji+ Co zůstane mezi námi? +teď neví, kterou z těch mnoha věcí konkrétně myslí+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 dub 2016 11:46

To je zajímavé...+vstřebává to a chvílu nad tím tak nějak přemýšlí, pak se k němu otočí+ Já nevím....+pokrčí ramenama - namířit určitě :D + Zatím jsem to neudělala. Ale když mám pocit, že mi někdo ublížil a hrozně mě bolí jak ho miluju....+kouká tak nějak skrz něho+ Tak se někdy neovládám... +zamračí se ještě víc+ Neplánuješ mi ublížit, že ne? +zeptá se trochu blbě, no v souvislosti jak se jí tak ptá... Pro ni je velkej rozdíl v tom zabít někoho klidně s rozmyslem a zastřelit někoho v afektu... Jakože v tom být toho schopná. Toho prvního zatím moc schopná není...+
No...to moje tajemství... +nic tajnýho mu kromě toho, že si všichni její zaměstnanci myslí, že zabila mafiána, neříkala+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 09 dub 2016 13:40

+trochu pozvedne obočí+ To opravdu neplánuji +zatím si ho nikdo nenajal, aby ji zabil :pii – vtip! :D+ Takže v afektu bys byla schopná mě zabít +konstatuje a vůbec ho to nijak nevzrušuje – a nebylo by od věci takové malé afektované postřelení z lásky někdy uskutečnit :D+
+no jo, když oni mají těch společných tajemství hned několik, že nevěděl, které zrovna myslí :D+ Aha tohle... já myslel, že narážíš na ten zakázaný sex +uculí se a pak si ji k sobě přitulí+ Samozřejmě, že to zůstane jenom mezi námi... v tom se můžeš na mne spolehnout +políbí ji na čelo a pak jí dá do ruky balíček, co vybrala pro hostitele a vejdou dovnitř do domu+
+v hlavní místnosti se to od jejich odchodu trochu změnilo, postel v rohu je čistě povlečená v damašku, na stole je slavnostně prostřeno a pokojem se line lahodná vůně jídla. Jak Bea s Altairem vejdou, manželé se zvednou a s milým úsměvem je přivítají+ Jdete právě včas. Večeře je hotová. Posaďte se +nabídnou jim+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 dub 2016 22:51

(ona spíš myslela ublížil citově...stačí aby měla odůvodněný podezření, že má babu a nezná se...)

Možná... Vadí ti to? +podívá se na něho a vlastně tak nějak čeká, že by v jeho profesi ani nemělo. - jo postřelení z lásky by bylo zajímavý!+
No tak to je snad samozřejmý, že o tom nebudeme nikde vykládat... děkuju. +olíbne mu rty jen tak zlehka než vejdou dovnitř+ As salam alejkum...+podá jim balíček+ doufám, že vás neurazíme malým dárkem... +sedne si kam jí ukážou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 10 dub 2016 01:23

Ne +zavrtí hlavou+ Jsem zvyklý, že při mém povolání mě každou chvíli chce někdo zabít +pokrčí rameny+
+Arabové uctivě poděkují Bei za dárek a vystaví si jej někam na poličku a pak je pozvou ke stolu, paní přinese pečené jehněčí a když se pustí do jídla, konverzují o tom, jak strávili večer a jak jsou dlouho spolu a jestli mají děti a Altair překládá. A ať to moc nezdržujeme, po večeři sklidí nádobí, ještě chvíli s nimi posedí u čaje a pak se zvednou+ Tak už vás nebudeme rušit. My dnes přespíme u naší dcery taky nedaleko. Budete mít náš dům celý pro sebe +Altair přeloží a staří manželé se pak rozloučí a odejdou+
Tak to jsem nečekal, že budeme mít pro dnešní noc můj rodný dům jenom pro sebe +poznamená Altair trochu překvapeně a obejme Beu kolem ramen+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 10 dub 2016 16:10

Ale tak to není. Nebudu tě chtít zabít jen tak někdy....nechci, abys měl pocit, že semnou nejsi v bezpečí a musíš se hlídat. To poznáš, až nastane situace, že budu mít neodvratnou touhu useknout ti hlavu. +ujistí ho+ Nebude to jen tak bezdůvodně+
+Docela si tu domácí pohodu tam užívá, jídlo je dobrý, tak se v klidu nají a pak překvapeně kouká+ Ale to...dobrou noc...+rozloučí se s nima a pak koukne zhrozeně na altaira+ My je vyhnali z jejich vlastního domu!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 10 dub 2016 19:30

Ale já nemám pocit, že nejsem s tebou v bezpečí +už jí to dokázal mnohokrát, když v určitých situacích odložil všechny svoje zbraně+ Tak to by mě zajímalo, čím bych se musel provinit, abys mi chtěla useknout hlavu. Abych věděl, čeho se musím vyvarovat +pousměje se+

Ale nevyhnali +uklidní ji s úsměvem+ Tohle je v Sýrii docela běžné, že hostitelé poskytnou svým hostům svůj dům a sami jdou k příbuzným. Trochu mě to překvapilo, jelikož jsme pro ně cizí. Asi to brali tak, že mě a moji rodinu kdysi znali. Ale tohle je mentalita Syřanů... jsem přesvědčen, že pro ty lidi je to pocta. Káže jim to naše víra +vysvětlí jí, aby si to nebrala osobně+ Alespoň si tu manželskou noc nerušeně užijeme +mrkne na ni+ Jdu se podívat, kde mají koupelnu +zamíří do míst, kde bývala kdysi+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 dub 2016 13:11

(To ale ještě nevěděl, že by ho mohla zabít a je to schopná přiznat...) Dobře...chci, aby to tak zůstalo... No...+podívá se na něho+ neubližuj mi...a neurážej mě....a nedávej mi důvod žárlit. +pokrčí ramenama, jako by to bylo jednoduchý+

Tada tady máte vážně zajímavý zvyky. Né, že bych si stěžovala. +usměje se+ Škoda, že se všichni muslimové nechovají podle té lepší tránky víry...+povzdychne si, že je to fakt škoda+ Ty myslíš furt jen na to jedno! +zakroutí nad ním s úsměvem hlavou+ Koupelnu? Oni mají koupelnu? +překvapeně - potěšeně!+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 13 dub 2016 20:30

Tak k tomu prvnímu... nemíním ti ubližovat. Počkat... nepočítá se do toho výchovný výprask na zadeček, že ne? +radši se ujistí, aby ho u toho náhodou nezastřelila :D+ Za druhé, nemám ani důvod, ani potřebu tě urážet +ujistí ji+ A co se týče toho posledního... budu na to pamatovat, kdykoliv se setkám s nějakou ženou +zaonačí to vtipně; nemá v povaze slibovat ženě věrnost jako zamilovaný studentík, ale taky nemá potřebu vyhledávat jiné ženy, když má ji+
Říkal jsem ti, že pro muslimy platí pravidlo „host do domu, bůh do domu“. Bohužel ne každý věřící muslim to dodržuje +pokrčí rameny+
Jak na jedno... +zatváří se nevinně; ona ale není o nic lepší:D+ Jak asi často si můžu dopřát manželský sex? +culí se+ Kromě toho, většinu roku se nevidíme, tak se mi nediv, že si chci s tebou užít každou volnou chvilku +plácne ji po zadečku, aby jí vyhnal z hlavy, že ji má jenom na jednu věc+
A proč by neměli mít koupelnu? +teď kouká překvapeně on+ Muslimové a muslimky jsou velice čistotní. Myjí se před každým modlením, takže koupelna je neodmyslitelnou součástí každé domácnosti +vysvětlí jí+ Asi to nebude takový luxus, je to chudá čtvrť, ale tekoucí vodu jsme tady měli ještě za mého dětství +vejde do skromně zařízené, ale čisté koupelny+ No vida, dokonce nám ohřáli vodu +sáhne dlaní na horký bojler na uhlí+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 01 kvě 2016 10:54

To nikdo... a pak se to prostě stane...+pokrčí ramenama, že je to s ňou těžký+ Ne, +musí se usmát+ to se do toho fakt nepočítá. Málo mě znáš, Altaire...+poznamená k tomu urážení+ ono to pak jde tak nějak samo... Pamatuj....+přikývně a sice se tomu tak jako ušklíbne, ale přece jen trochu zlověstně+
+Nááhodou, jí by kolikrát stačilo s ním jen být, ale chce ho potěšit...+ Je fakt, že semnou dost málo... Au! Už mě zase mlátí! +zakroutí nad ním s úsměvem hlavou+
No jako...já nevím...+zatváří se provinile. V takové chudé čtvrti by spíš čekala káď s vodou+ Tak to je dobře...já to jenom uvítám. To je i v evropě na mnoha místech luxus. +ta tekoucí voda. Jde pomalu za ním a zvědavě tam nakoukne+ Je to tu pěkný...vypadalo to tu tenkrát taky takhle? +koukne na něho zvědavě a jak stojí za ním, tak si o jeho rameno opře bradu - má štekle, tak je to i tak nějak proveditelný+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum