Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 09 dub 2016 00:30

To taky nemusí platit tak úplně. Někdy to děláme jen tak pro radost... Cokoliv? +pronese naoko dráždivě a potřepe hlavou+ U vás mě plně uspokojí, když budou všichni pavouci neustále minimálně o dvě místnosti dál, než já.
Experimentům? +zasměje se+ Můžu vás ujistit, že ta nehoda s nemrtvými, ke které došlo nedávno v okolí Mýtinky, je proti mně jen slabý odvar... +z jejího výrazu se dá vyčíst, že "po ní zůstávají mrtvoly, ne nemrtví" - spíš teda obrazně no :D +
Jo! Přesně to jste! +přikyvuje+
+Založí si ruky, našpulí pusu a vysloveně ho rentgenuje pohledem - všude.+ To mám. Dokonce velkou radost. Na druhou stranu jste mě překvapil...pane Snape... +zaujatě si ho oblíží ze všech stran+ Jste dobrý....hodně dobrý... Proč už aktivně neděláte pro Amona? Proč se zašíváte ve sklepě? Máte potenciál, který leckomu chybí a...dal by se mnohostranně využít...
+usměje se+ Co myslíte...? +široce se usměje významně v čemž by měl Snape poznat, že by samozřejmě protestovala a dala mu to hezky sežrat :D Prostě Bé jako Bitch. Zase.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 09 dub 2016 02:51

Výborně. Tak já se postarám o absenci pavouků a vy alespoň chvíli na mně nebudete prskat jako kočka +navrhne jí obchod a je tak lehce škodolibě rád, že objevil její slabé místo+
+jak ho Bea rentgenuje pohledem skrz naskrz, v duchu děkuje Merlinovi, že záhyby jeho širokého hábitu dostatečně zakrývají to, co by Severus v žádném případě nechtěl, aby pod ním objevila+ Já se ve sklepě nezašívám. Já tady tvrdě pracuji +ohradí se+ Jaký potenciál máte na mysli? Myslím, že všechen svůj talent a ambice jsem nedávno poskytl právě vám +jak uzavřeli spolu ten obchod+
V tom případě dost riskujete, protože bych si někdy mohl tu vaši provokaci třeba špatně vysvětlit a zareagovat jinak, než byste ode mne očekávala +varuje ji tajemně+ I když vy o tom asi silně pochybujete, jsem normální muž +tudíž i Snape mívá občas erekci:D+ A jestli se tam zrovna nechystáte vy, rád bych se odebral do koupelny +přešlapuje tam nenápadně na místě+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 09 dub 2016 12:09

Tak jo...když mě nenaštvete ničím jiným...+souhlasí+
To sice pracujete, ale venku byste mohl taky pracovat... Vy nejste jen věděc. Jste voják... Měl byste být v terénu. +přikývne a chytne takovej spokojenej výraz+ Ano to poskytl... No trochu mě mrzí že jen v oblasti laboratoří. Víte, že vojáci po padesátce jsou nejlepší...? +významně se na něho podívá - trochu perverzně možná, aby ho zase trochu víc znejistěla+ Mají tolik zkušeností... +povzdychne si+
To byste mohl...ale vy jste přece gentleman, Severusi....gentleman. +pokýve hlavou, jako by takovou možnost vůbec nebrala v potaz+ Normální ne. +zavrtí hlavou+ S normálními muži neztrácím čas. +ujistí ho - to slovo normální v ní evokuje průměrnost, nudu a neschopnost+
Mh? +koukne na něho trochu překvapeně, že se jí tak mile ptá na koupelnu+ Ale jistě...já nic nepotřebuji...jen možná... +otočí se k němu zádama a stáhne si vzadu výstřih šatů tak, aby měl přístup k rozepínání podprsenky+ Mohl byste mě rozepnout? Je nějaká nepohodlná.... +počká až ji rozepne, pak se zase otočí čelem k němu a vyslíkne si ji zpod šatů tak, že možnáá je sem tam něco k zahlídnutí, ale spíš všechno vyčouhne jen taktak, aby nebyla nahá. Pak natáhne ruku s BH+ Vemte mi ji tam prosím...když už tam jdete... +usměje se na něho potvorovitě a šaty jí teď tak obepínají hrudník, že je vidět úplně všechno...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 10 dub 2016 14:13

+pochopitelně ho potěší, když mu Bea zalichotí, že má potenciál a jiné přednosti, zase tak často to poslední dobou neslýchá+ Až mne Amon povolá do práce, pochopitelně budu muset opustit své výzkumy a vyměnit sklepení za terén. Ale zatím mé služby očividně nepotřebuje +v hlase mu zazní směsice zklamání a ukřivdění, že Pán zla svého nejlepšího smrtijeda poslal do starého železa+
A v jaké jiné oblasti byste chtěla ještě se mnou spolupracovat? Jsem svolen nabídnout i jiné služby, než jen výzkum +zadívá se na ni upřeně, když může ona, tak on taky+ Přesně jak říkáte, jsem v nejproduktivnějším věku.
Já jsem gentleman, jenom když se vám to hodí +on myslel, že má potřeby jako každý normální chlap+ Takže se mnou ten čas ztrácet chcete? +chytá ji za slovíčka+
Cože? +nadskočí mu ohryzek na krku, jak polkne, když ho Bea požádá o rozepnutí podprsenky, ta ženská mu vážně dává zabrat+ Ukažte +nabídne se hrdinsky, nějakou chvíli se tam pere se zapínáním, rozhodně déle, než by to chlapovi mělo běžně trvat a je z toho lehce nervózní, tak mu to nejde+ Je to nějaké zaseklé +zacuká s tím, no konečně se mu to povede a viditelně si oddechne, že to má za sebou. Když se k němu Bea otočí předkem, chce se diskrétně otočit jinam, aby si mohla svléknout podprsenku, ale po nějaké chvíli se přistihne, že opravdu jenom chtěl a místo toho pořád zírá na ni+ Kam... tam? +vezme mezi palec a ukazovák ramínko podprsenky a drží ji před sebou jako nějakou fetišistickou trofej+ Ty šaty... jsou moc... pěkné +neúspěšně skrývá, jak je vyveden z klidu a pak se otočí a vyrazí ke koupelně, trochu dezorientovaně ve vlastním bytě. Zavře za sebou dveře a jak je vyveden z míry, ani nezamkne. Rozhlédne se, jestli ho nikdo nevidí a pak si přiloží Beino spodní prádlo k nosu a zhluboka nasaje jeho vůni. Pak se zahlédne v zrcadle a úplně je v šoku, co to tam provádí, tak zahanbeně pověsí podprsenku na věšák, svlékne se a vleze do sprchy a pustí si na sebe studenou vodu, protože tu teď evidentně potřebuje+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 10 dub 2016 16:06

Nepotřebuje? Spíš si myslím, že to považuje za svou blahosklonnost k vám, že vás nechá bádat... Možná byste se mu měl někdy zmínit, že byste zase rád do terénu. Ovšem ne na úkor naší nové spolupráce.
+usměje se, jak se Snape chytil+ Například výslechy, ty si myslím, že by vám šly excelentně....někdy byste pro nás mohl externě získávat informace... +přikývne+ To bych si nedovolila zpochybňovat.
+To jo, ale tím, že je gentleman ji tam nevohne přes koleno...+ Ráda si přizpůsobuji fakta...+přispustí+ Už přece ztrácím, ne? +zamrká na něho+
+už přemýšlí, jestli mu to nemá pomoct rozepnout+ Ono se to někdy...ty háčky jsou tam tři...+radí mu+ Ufff...no...mnohem lepší...+protáhne se+ Mhmmm...přesně tam...+přikývne a zvědavě ho sleduje+ Vážně se vám líbí? +uhladí si potěšeně šaty+ Mám tu takových několik! +oznámí mu nadšeně a dívá se za ním s úsměvem ještě jak odchází. Chvílu poslouchá...neslyší cvaknout zámek...a pak slyší jenom sprchu. Mlaskne a nazná, že takový výměna je jen jednou za život.
Jen rychle klepne a vpadně dovnitř+ Severusííí? Jenom jsem si zapomněla vzít skřipec! +prohlásí a přes zrcadlem si začne česat vlasy a přemalovávat pusu+ Já nám udělám to kafe, jo? Chcete cukr a smetanu?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 10 dub 2016 21:56

Výslechy? +odmítne zklamaně+ Tuhle špinavou práci nechte Dolohovovi, ten si v tom přímo libuje. Já se hodím na nějakou inteligentnější práci.
+přes šum sprchy neslyší to klepnutí na dveře, takže když mu tam Bea vlítne dovnitř, vyleká se, že málem v té vaně uklouzne a jak tam balancuje na tom mokrém, omylem natočí na Beu sprchu a zlije ji studenou vodou+ Merline, ženská! To nemůžete zaklepat? +vyjekne rozčileně a rychle si volnou rukou zakryje intimní místa, což se mu nepovede úplně, vzhledem k momentální velikosti. Vypne sprchu a natáhne se po osušce, která visí příliš daleko od něj, takže než se mu povede na ni dosáhnout a omotat si ji kolem boků, Bea má dostatek času povšimnout si jeho erekce – a i pod tou osuškou se mu to tam pak rýsuje+ Ano. S cukrem a se smetanou +odpoví důrazně a trhnutím hlavy si odhodí dlouhé mokré vlasy z očí+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 11 dub 2016 17:53

+Podiví se tomu+ Ve Vašem podání by to byl koncert, ne špinavá práce, ale jak chcete. Tedy spíš když nechcete... Pak bych měla ještě jeden job...potřebuji, aby se někdo infiltroval do společnosti několika podnikate, stal se jejich společníkem a pracoval přitom pro mě. To by vás taky nezajímalo? Čirou náhodou jedou ve zdravotnickým byznisu...
Áááá! Sak-rahááá! +zaječí při té studené sprše a otočí se, takže je rovnou mokrá celá - a tím pádem průhledná... Udělá pusou kačenku, a založí si ruky+ Teda pane Snape...vy ste na mě tak hodný, že se semnou rozdělíte i o tu sprchu! Já klepala! +ohradí se a nepokrytě si ho prohlíží, jak tam před ní stojí až mu zaparkuje pohledem v klíně. Usměje se a její výraz by se dal označit za dost spokojený. + Víte, že máte překvapivě - +podívá se mu nahoru do očí+ měkký ručníky? +po jednom z nich sáhne a zabalí se do něho+ Jistě, +kývne na cukr a smetanu+ než si to tady....dosprchujete, tak to nachystám. +vykročí už ke dveřím, no ještě se zastaví a otočí+ A nespíchejte...ještě se chci převléknout...takže vám budu asi chvíli běhat po obýváku nahá, a vás by to mohlo pohoršovat...+poznamená a když odchází, tak jakoby omylem nedovře dveře, ale přitom to klapne, jako by zavřela+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 12 dub 2016 22:55

Chcete, abych dělal pro vás špióna? +to už se mu zamlouvá víc, než to mučení+ Tak s tím mám bohaté zkušenosti. Můžeme pak projednat podmínky spolupráce. Ale nebude to nic levného, v tomhle jsem vážně dobrý +že ani Voldemort mu na to nikdy nepřišel:)+
+zpraží ji pohoršeným pohledem, jak si ho tak nestydatě prohlíží+ Co koukáte... ještě jste nikdy neviděla nahého chlapa? +sjede očima po jejích promočených šatech, které se jí přilepily na tělo jako druhá kůže a odhalily úplně všechno, jakoby tam před ním Bea stála nahá. Nekomentuje to, jen pobaveně zírá+ S vodou se nemá plýtvat, tak proč se nevysprchovat spolu, že? Ušetříme! +inteligentně vysvětlí ten incident, vyleze z vany a rychle se utře+ Tak pokud se nebudete producírovat po obýváku nahá až do večera, zatím se oholím. Až budete, tak na mně houkněte, abych vás náhodou nepřistihl neoblečenou +poznamená překvapivě gentlemansky+
+začne se holit... ale myšlenky se mu honí k tomu, co se děje vedle v obýváku, takže se dvakrát třikrát řízne, jak je nesoustředěný. Najednou si všimne nedovřených dveří... po chvilkovém hamletovském boji být či nebýt, podívat se či nepodívat, nakonec k nim potichu přistoupí, pootevře je, dává velký pozor, aby nezavrzaly a nenápadně nahlédne přes chodbu do obýváku - samozřejmě s úmyslem zjistit, jestli už má udělané to kafe:)+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 13 dub 2016 13:07

Tak...ulehčilo by mi to hledání někoho schopného, dobře vypadajícího - +podívá se na něho+ když chce +dodá+ a loajálního. Dobře, stavte se pak u mě v kanceláři, probereme to. +zasměje se+ Platím lidi tak, aby měli důvod být mi věrní. Za mizerný plat dostanete mizerné zaměstnance. +o tom bych pomlčela...+

Mám oči...ale viděla...ale vás ne. +zatváří se nevinně+ Když já si prostě nemůžu pomoct no... Vy jste TAK ekologicky založený...+pronese naoko obdivně, ale zakroutí nad tím hlavou a zatímco se Snape utírá - a ona ho přitom poočku sleduje, tak si sepne ty vlasy+
To ještě nevím...jestli tam bude chladno a bude mi trvat oschnout....zavolám pak...
+jak jakože odejde, tak se zastaví za dveřma a poslouchá....a Snape se fakt jen holí, tak si trochu povzdychne, že nic nebude a jde se fakt převlíct. Nepočítá, že by vylezl dřív, než ho zavolá, tak šaty hned hodí na topení, kalhotky na křeslo, trochu se otře a zbytek vody na sobě nechá osychat. Postaví vodu na kafe a jelikož tam není dvakrát hic, tak během několika minut zručně zapálí z nachystaných třísek krb a chvilku u něho jen tak nahá stojí a nahřívá se - a schne+ Severusiii? +houkne přes rameno - což ještě nemá znamenat zavolání ho tam :D + Už víte kam letos pojedete na dovolenou?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 14 dub 2016 21:14

+jak tam nahlíží přes ty pootevřené dveře, najednou se mu do zorného pole dostane Bea, jak ji bůh stvořil. Rychle se stáhne, aby ho nezahlédla, ještě to by mu scházelo, a škvírkou ve dveřích ji sleduje, jak tam pobíhá nahá. Vůbec ji nešmíruje, chraňbůh, ale Bea si o to přímo koleduje, aby se na ni tajně díval. Pohled na její svůdné tělo v něm vyvolá známé pnutí ve slabinách a během chvilky je opět tvrdý. Když se Bea postaví ke krbu a ohřívá se před ním, zády k němu, pohledem sjede její sexy křivky a oblý zadeček, a důstojnost nedůstojnost, tentokrát už to nevydrží, shodí ručník z beder, zavře oči a rukou vklouzne do klína a dlaní několikrát přejede přes erekci, nejdřív pomalu, postupně ale zrychluje a snaží se zadržovat vzdechy. A jak mu po tak dlouhé sexuální abstinenci stačí málo, už už se mu to povede, když ho z té blažené rozkoše najednou vytrhne Bein pronikavý hlas. Severussíí! Vylekaně otevře oči a jak sebou trhne, chodidla mu uklouznou na mokré podlaze a on se instinktivně snaží zachytit první věci, která mu přijde pod ruku. Bei podprsenky, visící na háčku na dveřích. Urve jí ramínko, jak se na ni zoufale pověsí, takže osudnému pádu stejně nezabrání, ale stále se jí drží. Při pádu nadělá hromadu hluku, jakoby zbořil celou koupelnu, doprovázeného klením, až konečně zůstane ležet na zádech ve vaně, nahý, s ochabujícím přirozením a Beinou podprsenkou v ruce+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice