od Beatrix » 06 dub 2016 22:47
Vy si snad myslíte, že jsem nějaká nymfomanka, nebo co. +zakroutí nad ním hlavou+ Ženy nejsou tak jednoduché, jak si pořád myslíte. I když uznávám, že soulad v této oblasti na náladě jedině přidává...
Vy byste to chtěl vyzkoušet? +zatváří se pobaveně, nějak si nepřipadne zrovna jako jeho intelektuální typ ženy+
Za to mohla voda! A vy! Protože mě pořád něčím to...uzurpujete! +jiný slovo teď prostě nevymyslí, ať už tím myslí cokoliv+ Ten jste si rozpenul sám! +pokýve vážně hlavou, že za to ona nemůže+ Ano! +vyskočí na nohy a jde pomalu k němu+ Ano Severusi...+dojde až natěsno k němu, stoupne si na špičky a šeptá mu do ucha tak, že se rty jen tak zlehka dotýká jeho lalůčku a výstřih má Severus víc než na dohled+ ...já...vás...chci....+odmlčí se na chvilku a odýchne mu krk horkým dechem a jak je tak u něho, tak voní po meruňkovým parfému, příjemně sladce+ ...chci vás - vyvést z toho vašeho zasranýho stoickýho klidu! +uculí se a odtáhne se+ Daří se mi to? +dá si ruky v bok a zamrká jako barbie+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.