od Altair » 04 dub 2016 18:22
Touze se prostě nedá poručit +zasměje se tiše+ Náš Velmistr ví taky skoro o všem... to už je úděl mocných... ale tohle se nedozví.
+poslouchá pozorně výčet jejích střeleckých pokusů a jako muž, který se v této oblasti perfektně vyzná, pozná, proč ještě nikoho nezabila+ Beatrix... ty nejsi typ člověka, který by dokázal chladnokrevně vzít někomu život. Ve svém podvědomí zabíjet nechceš. To není projev slabosti. Naopak, dokážeš v sobě potlačit zabijácké pudy, které má v sobě každý z nás zakódované. Nemáš důvod cítit se proto slabá, nebo se za to stydět +přitáhne si ji k sobě+ A já jsem rád, že jsi taková.
+vyslechne si tu scénu o únosu - a ono to úplně vyznělo, že chtěla zastřelit Kristiána!:D+ Nikdo to přece neví... kromě Kristiána... a teď i mne. Ty nemusíš nikomu dokazovat, jestli umíš zabíjet... ani sama sobě. Máš přece na to lidi, kteří to pro tebe kdykoliv ochotně udělají +pak se na ni zadívá tak jinak než jindy, až z něj jde trochu strach+ Nebo bys chtěla zabíjet? Chtěla bys být jako já? Jestli ano, já tě to naučím +přinutí ji zvážit, jestli je to pro ni skutečně tak důležité, umět zabíjet+ Každopádně... moc si toho vážím, že ses mi s tím svěřila +stiskne jí jemně ruku+
Takže sis užívala představy se Žanetou? +pousměje se, už se tak nějak smířil s tím, že není jediný, ale netlačí na ni, aby mu prozradila, co to bylo za nemravnosti, i když zvědavý je:)+ Moje představy jsou vždycky stejné +přivře oči, jakoby to živě viděl+ Jsem v ráji, krásné zahrady a sady vinné révy, panny s plnými ňadry, které ovšem pokaždé vyměním za jedinou ženu, se kterou si tam ten ráj na zemi dokonale užívám +se šibalským úsměvem koukne po Bei+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!