Frauentausch - Staffel I. Wenai

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Frauentausch - Staffel I. Wenai

Příspěvekod yohannka » 03 dub 2016 20:47

a jsou tam i horší chlapi.. ale musí poslouchat +směje se+ a navíc jim to v uniformách děsně sekne, uvidíš +naviguje ji cestou až k základně+ taak tady zastav +zastavijou před bránou a vojáci, co to hlídají jsou informovaní, tak jim předá nějaký papíry a oni jim zasalutujou a pustí je dovnitř+ vidíš, to je respekt! +uculí se a kývne na ni ať vjede do areálu a zaparkuje+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 dub 2016 21:10

Oooo, tak to se kouknu. +uculí se a vyhlíží vojáky a pak si od nich úplně profesionálně vezme papíry+ Díky. +uculí se na ně+ No není to špatný. +uculí se na yohannku a zaparkuje tam+ To se mi líbí. +přikývne spokojeně a vystoupí z auta+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 03 dub 2016 21:15

+Když se vrátí dom, tak chvílu hledá náhradní manželku, no když zjistí, že je pryč, tak se v duchu spokojeně pousměje, že má byt jen pro sebe - což znamená taky chvílu klidu. Zároveň ale nakrčí čelo, když si vzpomene, kde je Beatrix. Ani po těch letech a ani díky tomu, že je Memory taky čarodějka, si na kouzelnickou společnost nezvykl. Proč by ale taky měl - všichni ti mistrové a smrtijedi mu dávají jasně najevo, že je jen mudla. Zastaví se u jejich společné fotky se Zuzkou a tak nějak se mu vnitřně uleví. Díky Zuzce v tom není sám. A Zuzce zobou z ruky. Takže to nebude s tím mudlovstvím až tak hoký...
Ještě než zajde do koupelny, tak se vrátí a zamkne - tak aby se nikdo nedostal dovnitř ani s klíčem. Když klid, tak se vším všudy - žádní nečekaní hosté. Pak si s rebelským úsměvem nechá otevřený dveře do koupelny, což považuje za výstřelek proti konvencím a dá si pořádně horkou sprchu. Oblečení s pár flekama od krve hodí do koše, to bez fleků do koše na prádlo. Ošetří si co je potřeba, oblíkne si čistý pohodlný oblečení a téměř s rituální přesností se oholí. Pak si sedne k počítači a pracuje. V klidu. Konečně.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Žaneta » 03 dub 2016 21:16

+Zrovna tam řve z plných plic na vojáky, kteří pokazili důležitou akci, když zahlídne přijíždějící auto a někoho, kdo vypadá jako Bea, ale není to Bea.+ Chm...
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 dub 2016 23:42

Hmmm a tohle bych taky mohla dělat? +ukáže na Žanetu a uculí se na yohi+ To by mi šlo myslím dost dobře. +dojde k Žanetě a přestaví se+ Ahoj, já jsem tu na zástup, Wenai Lafayette. +usměje se na ni profesionálně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » 04 dub 2016 21:22

Ahoj...+nejistě koukne na yohannku a na Wenai a pak si vzpomene a začne se trochu potichu smát+ Takže....tohle je TA výměna? +zřejmě o tom něco slyšela a obejde si s dost pobaveným výrazem Wenai+ Jak to zatím jde? Co Zuzka? +zvědavě a jen tak na okamžik se otočí a fúriovitě zařve+ OKAMŽITĚ ZAHOĎTE TY CIGARETY A STO KLIKŮ, NEBO BUDETE ČISTIT HAJZLÍKY JEŠTĚ MĚSÍC! LEMRY LÍNÝ! +pak se zase otočí a na chvilku vypadá zase jako roztomilá blondýnka+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
Žaneta
Člověk

Příspěvekod yohannka » 05 dub 2016 09:27

wenai - no já myslím, že by sis to klidně mohla zkusit +směje se+ ale pak tě asi nebudou mít moc v oblibě +mrkne tam na nějakýho vojáka+ to je žaneta, Beina přítelkyně.. ale myslím, žes ji asi už někde viděla +vysvětlí jí než k ní dojdou+
žaneta - Ahoj, přesně tak, to je ta výměna.. no já myslím, že to jde zatím dobře, co? +koukne na wenai, protože moc zpráv o tom vlastně nemá+ jdeme akorát napodepisovat nějaký papíry a odevzdat tady ten balíček
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 dub 2016 20:05

Jo, já myslím, že sme se už asi viděli na nějaké párty. +zamyslí se+ To je hustý. +zazubí se, jak tam na ně Žaneta řve+ No, Zuzka mě nesnáší už od začátku a myslím, že matce Bei jsem taky do oka nepadla. +zazubí se vesele, že jí to moc netrápí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » 06 dub 2016 22:00

Aha...takže Beiny pochůzky...+přikývne, že chápe+ No tak se tu rozhlídněte, akorát mají všichni nástupy a jdou na cvičáky, střílet a tak...+mávne, že si můžou jít klidně buzerovat vojáky+
Možný to je...+zváží, že se asi někde viděly+ Nemám na lidi co nejsou v uniformě moc dobrou paměť...+pousměje se omluvně+ Většinu lidí si pamatuju podle cedulky. +ukáže si na tu svou+ Hustý je, když čistijou ty hajzlíky...+zatváří se hodně zlomyslně+ To je pohled k nezaplacení.... Někdy si je při tom fotím, je to pro ně hrozná potupa.
+jenom se ušklíbne+ Takže všechno jako obvykle...+no trochu zdvihne obočí nad tím, jak jedno to Wenai je+ A Kristian? Je tam vůbec? Dlouho jsem ho neviděla...
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Kristián » 06 dub 2016 22:03

+Stoupne si na terasu k zábradlí, zapálí si cigaretu a padne na něho hrozná lenost. Až ho to samotnýho zarazí. V jeho nalinkovaným dnu nebývá moc volnýho času, kdy si vážně může dělat co chce a né, co by měl. Vyfoukne kouř a chvílu zaujatě sleduje dva vojáky, co se cvičně mlátijou až jednomu křupne ruka.+ Mh... +zakroutí nad tím hlavou, protože podle něho udělal banální chybu v obraně a natáhne se pro telefon. Prvně se jen tak dívá na displej a pak vytočí číslo+ Ako sa máš sestrička...?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince