Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Altair » 28 bře 2016 13:02

Ne? +trochu překvapeně+ No u vás se to asi tak přísně nebere, vaše ženy letí na uniformy. Tady v pevnosti je sex zakázaný. Kvůli tomu, aby nedocházelo ke konfliktům mezi muži. Je tady příliš málo žen na příliš mnoho mužů. Takže asasíni chodí buď do města... anebo kouřit hašiš +zasměje se tlumeně+
+podá jí skleničku s čajem+ Je to čerstvě trhaný marocký čaj, jemně slazený cukrovou třtinou. Je hodně silný, aby tě rychle dostal zpátky do reality +pomalu popíjí, omámená mysl se mu začíná pročisťovat. Vytáhne jedno stéblo třtiny a začne jej žvýkat+ Nemáš hlad? +zeptá se, jakoby to na ní viděl:D, kývne na tu dívku a ta jim přinese misku oliv+ Máš ještě nějaké přání se někam podívat, nebo už chceš zpátky? Naši hostitelé už jistě na nás čekají s večeří. Ale ještě nemusíme jít...
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Beatrix » 02 dub 2016 21:01

M-m, to nebere. Navíc je tam spousta ženských, takže to tam funguje jako takovej uzavřenější ekosystém. +ušklíbne se+ Jo...+zatváří se provinile+ uniformy...+povzdychne si+ A ty máš vyjímku? +koukne mu do očí+ Nepo jsme porušili zákon?
Je to dobrý....+upíjí a zadívá se na něho ještě lehce mimo+ Chceš slyšet tajemství? Ale nesmíš ho nikomu říct! +natáhne se a zašeptá mu do ucha+ Ještě jsem nikoho nezabila....jako...svýma vlastníma rukama. +odtáhne se zase a tváří se hrozně vážně, protože to tak cítí - má pocit, že ji to dělá slabou+
+přikývne, že hlad má a trochu udiveně zírá na misku oliv - dala by si spíš sušenky, brambůrky...steak..no zobne si olivu a tváří se, jako by byla sytá+ Večeře! +vzpomene si+ Nesmíme je nechat čekat! +je na ní vídět, že je ještě pod vlivem, takže se chová trošku divně :D +
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Re: Výlet do Sýrie

Příspěvekod Altair » 03 dub 2016 14:58

Ty taky? +koukne na ni pobaveně, jak si Bea povzdechne na ty uniformy+
Ne, ani já nemám výjimku +zavrtí hlavou a pak se nad tím zamyslí+ No... vlastně tak trochu porušili +připustí s úsměvem+ Ale o tom, že ve tvém pokoji proběhlo i něco jiného než to, že jsem tě přišel vyzvednout, kromě nás dvou nikdo neví. Kamery na pokojích nemáme a já to rozhodně nebudu nikomu vykládat +políbí ji na tvář+
Chci +napjatě poslouchá, jaké tajemství mu chce prozradit+ Ne? +překvapí ho to trochu, protože už asi viděl Beu mávat s pistolí v ruce:D a taky o ní ví dost, aby předpokládal, že zbraň už někdy použila+ To je přece dobře +zašeptá+ nebo myslíš, že ne? +dívá se jí upřeně do očí, rád by věděl, jestli je na to hrdá, nebo se za to stydí+
+tohle je opiové doupě, tady steaky nevedou:D+ Dobře, tak půjdeme rovnou na tu večeři +on už je úplně v pohodě, jak je na hašiš navyklý+ Dopij ten čaj, aby se ti vyjasnila mysl. Užila sis to tady aspoň trochu? +zeptá se zvědavě a pak se na ni uculí+ Prozradíš mi, jaké představy se ti honily hlavou při tom kouření?
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 03 dub 2016 21:30

No jistě...+uculí se na něho a sjede ho pohledem+ Ty seš ale rebel! +směje se pobaveně+ Jenom aby nebyl Velmistr jako Amon. Ten ví všechno co se děje na hradě. A někdy i jinde. Je to až děsivý!
M-m. +zavrtí hlavou+ Postřelila jsem....jednoho vojáka omylem...jednoho jsem chtěla zastřelit a netrefila jsem se...a jednoho mafiána jsem postřelila schválně...+a možná i pár dalších+ A taky sem srazila dva lidi autem. Ale všichni to přežili...nebo aspoň žili, když jsem odcházela... +ona má zásadní problém s mířením a pak se svou vnitřní morálkou...+ Já nevím...lidi by si měli myslet, že jsem toho schopná. Jinak si budou myslet, že jsem slabá. +stydí se za to a je to na ní vidět+ Jednou...+kousne se do rtu+ Jednou mě unesli (nebo Zuzku?! už si to nepamatuju...) a pak když jsem se vrátila s komandem, tak jsem toho kdo to naplánoval chtěla zabít... +odmlčí se a kouká někam mimo+ Vyhodila jsem všechny vojáky za dveře, zůstala tam sama s Kristiánem a chtěla jsem ho zastřelit...ale nemohla jsem. Nemohla jsem prostě zmáčknout spoušť... Potřebovala jsem vyslat zprávu a potřebovala jsem dokázat, že to mě se mají bát, že mě mají respektovat. Ale nešlo to... Kristián to zmáčkl za mě... a nikomu sme to neřekli. Jak můžu chtít, aby pro mě zabíjeli, když na to sama nemám? +podívá se na něho+
+Já vím, ale ty olivy mě prostě pobavily :D + Dobře...+přikývne a upíjí rychle čaj, aby nezdržovala a protáhne se+ Užila. +přikývne+ Mám takovej pocit....takovej ten jak když vyjdeš ze sprchy, kde ses sprchovala deset minut horkou vodou a připadáš si skoro jako na jiným světě. +začne se culit a zrudne+ Néééé....to rači né! Ty bys to považoval za nemravný a Žaneta by se na tebe už v životě nemohla ani podívat, aniž by se děsně styděla! A tobě?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 04 dub 2016 18:22

Touze se prostě nedá poručit +zasměje se tiše+ Náš Velmistr ví taky skoro o všem... to už je úděl mocných... ale tohle se nedozví.
+poslouchá pozorně výčet jejích střeleckých pokusů a jako muž, který se v této oblasti perfektně vyzná, pozná, proč ještě nikoho nezabila+ Beatrix... ty nejsi typ člověka, který by dokázal chladnokrevně vzít někomu život. Ve svém podvědomí zabíjet nechceš. To není projev slabosti. Naopak, dokážeš v sobě potlačit zabijácké pudy, které má v sobě každý z nás zakódované. Nemáš důvod cítit se proto slabá, nebo se za to stydět +přitáhne si ji k sobě+ A já jsem rád, že jsi taková.
+vyslechne si tu scénu o únosu - a ono to úplně vyznělo, že chtěla zastřelit Kristiána!:D+ Nikdo to přece neví... kromě Kristiána... a teď i mne. Ty nemusíš nikomu dokazovat, jestli umíš zabíjet... ani sama sobě. Máš přece na to lidi, kteří to pro tebe kdykoliv ochotně udělají +pak se na ni zadívá tak jinak než jindy, až z něj jde trochu strach+ Nebo bys chtěla zabíjet? Chtěla bys být jako já? Jestli ano, já tě to naučím +přinutí ji zvážit, jestli je to pro ni skutečně tak důležité, umět zabíjet+ Každopádně... moc si toho vážím, že ses mi s tím svěřila +stiskne jí jemně ruku+
Takže sis užívala představy se Žanetou? +pousměje se, už se tak nějak smířil s tím, že není jediný, ale netlačí na ni, aby mu prozradila, co to bylo za nemravnosti, i když zvědavý je:)+ Moje představy jsou vždycky stejné +přivře oči, jakoby to živě viděl+ Jsem v ráji, krásné zahrady a sady vinné révy, panny s plnými ňadry, které ovšem pokaždé vyměním za jedinou ženu, se kterou si tam ten ráj na zemi dokonale užívám +se šibalským úsměvem koukne po Bei+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 04 dub 2016 21:30

Mám pocit, že ta spojitost mezi ženami a ďáblem je čím dál očividnější. +ušklíbne se, že ženský sou fakt zlo - s nadsázkou samozřejmě+
Amon si ten úděl náležitě užívá. Zmetek. Až moc, řekla bych.
Ale...proč ne? +fňukne trochu ublíženě+ Všichni okolo to umí. +kouká na něho tak oddaně a smutně+ Vážně? Můžeš si mě vůbec ještě vážit?
+Lach! No Kristiána chtěla taky už párkrát zastřelit, ehm...+ Já to vím... Jsem pokrytecká, že chci po jiných to, co sama nezvládám. +jak tak na něho kouká, tak se intuitivně odtáhne a zamračí a automaticky zavrtí hlavou, aniž by nad tím přemýšlela+ Altair...+skoro trochu fňukne, jak je jí líto, že se na ni takhle dívá+ Já nechci muset zabíjet. Nikdy jsem to nechtěla a .... jen mám strach, že potom když budu muset...že kvůli mně někomu ublíží. Že jim třeba nezabráním ublížit Zuzce. +sklopí oči+
Nejen se Žanetou...+podívá se na něho významně - ona tu trojku už naznačila, ale je fakt, že to nešlo moc poznat. Zvedne obočí+ Teda musím uznat, že tahle představa se líbí i mně...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 05 dub 2016 01:46

Všichni to neumí. Jenom ti, kterými jsi obklopena a které sis kvůli tomu i najala +oponuje jí, jak je tak umíněná+ Proč bych si tě neměl vážit? +odtáhne se trochu, aby jí viděl do obličeje+ Protože nedokážeš zabít člověka? Stejně tak bych se mohl zeptat já tebe, jestli si mě vážíš i přesto, že zabíjím lidi.
To není pokrytectví. Prostě si jen platíš lidi za to, aby to za tebe dělali. Je to obchod. Ale myslím, že si tím lámeš úplně zbytečně hlavu. Nikomu nikdo neublíží, a Zuzce už vůbec ne +přitáhne si ji blíž k sobě, aby nemyslela na špatné věci, když je s ním a užívala si to tady+
Takže jsem v těch tvých představách figuroval taky? To mě vážně těší... ale ještě lepší by bylo, kdyby to byla skutečnost... jak jsi mi to už kdysi slíbila +pousměje se+ Jestli se už cítíš ok, měli bychom už pomalu jít +začne se zvedat z polštářů+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 06 dub 2016 22:31

Vždycky sem si myslela, že na to budu mít. Že to mám v krvi... +zakroutí nad sebou hlavou+ Protože nejsem jako tvoje kolegyně a jako všechny ty nebojácný amazonky okolo. +podívá se na něho+ Ty to děláš z důležitých důvodů! +jako že tím je to ospravedlněný :D +
Obávám se, že podceňuješ situaci...ne všichni respektují, že do byznisu nebudeme tahat rodiny. I když se to snažím tvrdě prosazovat... +přitulí se na chvílu k němu+
No jistě...jinak to přece ani nejde... Joo to musí být nějaká vhodná situace... +přikývne a trochu nejistě vstane a chvílu opřená o futra zpracovává, že stojí na vlastních nohách a pak opatrně vykročí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 07 dub 2016 01:00

Ach, Beatrix +povzdechne si+ Kdybych chtěl ženu, která dokáže chladnokrevně zabíjet, chodil bych s assassínkou. Ale já jsem si vybral tebe. A není pro mne důležité, jestli umíš zabíjet nebo ne. Alespoň vím, že mě nikdy nezastřelíš +zažertuje, aby rozptýlil její černé myšlenky+
+pomůže jí zvednout se, aby tam neporazila ty zástěny kolem boxů+ Cítíš se už na to jít? Můžeme ještě zůstat... +když už ji má ale na nohou, tak se s ní vypraví k východu, cestou ji podepírá. Zaplatí ženě za opiový dýchánek, nezapomene na balíček a vyjde s Beou do ulic. Venku ji pustí, chce mít obě ruce volné, čistě pro jistotu+ Na čerstvém vzduchu se brzy vzpamatuješ +udělají si proto ještě krátkou procházku nočním Damaškem+ Jak se ti to líbilo? +zeptá se jí, docela ho to zajímá. Ulice jsou už ztichlé a všude je takové poklidné ticho, ale Altair přesto očima ostražitě sleduje ulici před i za nimi, zhodnocuje každý zvuk, který zaslechne. Je v neznámém prostředí, takže poslouchá svůj instinkt. Za nějakou chvíli se ocitnou blízko domu jejich hostitelů, kde se ještě svítí+ Chceš už jít dovnitř, nebo se chceš ještě projít? +koukne na Beu, jestli už z ní droga úplně vyprchala+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 dub 2016 00:36

To nesmíš. Máte to zakázaný. +pokýve hlavou+ Nebo ne? +není si jistá, jestli ten jejich zákaz sexu pochopila dobře. Pomlčí o tom, že ji si vybral na základě fyziologických tvarů a trochu se zarazí, když zmíní, že ho nikdy nezastřelí, jak si vzpomene na ty pocity, kdy chtěla Kristiána zabít. Nejednou. Naprosto vážně. Z lásky.+ Na to se nespolíhej. +zavrtí hlavou a trochu se zamračí+
Jo...pomalu... asi na mě po tom všem testování drog má ten váš hašiš nějaký silnější vlivy...+opře se na chvílu o zeď, když ji pustí, no pak už jde pomalu sama+ Bylo to dost osvobozující. Zvláštní...jiný než jsem zvyklá...ale příjemný. +chvílu jdou jen tak mlčky a Bea ho poočku sleduje -resp. sleduje jeho chování...no pak zase kouká na cestu, jakoby nic+ Jo, už bysme měli! Doufám, že to nebudou brát jako nezdvořilost, že jsme došli tak pozdě? +koukne na něho trochu s obavama+ A Altair....zůstane to mezi náma, žejo? +ujistí se+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum