Frauentausch - Staffel I. Wenai

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Frauentausch - Staffel I. Wenai

Příspěvekod Obsluha » 24 bře 2016 14:53

Bärbel: to nevadí, tady je to jednoduchý +usměje se a zmizí z kuchyně+
Tom: no teda tobě to jde! a když ti to tak jde.. +přisune jí tam ještě nějakou mrkev a brambory, ať mu pomůže+ jedlas vůbec něco? tohle musíš ochutnat +ukrojí tam kousek luxusní sušené šunky a dává jí ochutnat+ jíš maso žejo?! +zhrozí se, že by jim tam dali vegetariána+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 bře 2016 17:43

No ráno jsem snídala. +přikývne a vezme si šunku+ Ta je úplně boží, já mám tenhle typ děsně moc ráda. +pousměje se a nakrájí i tu zeleninu+ Ještě něco?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » 26 bře 2016 13:15

tak ještě musíš ochutnat tohle +ukrojí jí tam nějakej kousek luxusního sýra, zatímco druhou rukou stíhá vařit+ super, seš šikovná. +pokývá hlavou+ kdybys tu chtěla brigádničit pravidelně, nejsem proti. Teď jdi na bar, Bärbel ti ukáže co a jak.
+a jak tam wenai dojde, tak jí hned začne ukazovat co kde mají+ tady je pípa, alkohol, tady kafe, čaj.. kávovar.. s tím se naučíš +mávne rukou+ pivo točit umíš? vždycky si jich radši roztoč víc, když je nával. tady jsou lístečky na placení, peněženka +předá jí jednu+ stoly máme očíslovaný po směru hodin a objednávky do kuchně nos přímo tomovi a buď připravená na výdeje. KOlem oběda je to fakt děsně fofr +no začíná se to tam pomalinku scházet+ tak.. +zamyslí se+ ještě něco potřebuješ vědět?
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 bře 2016 16:48

Hmmm sejra. +přikývne uznale+ Já osobně zastávám názor, že čím smradlavější, tím lepší. +uculí se na Toma a valí za Barbel+ Jo, jasně. +okukuje to tam a přikyvuje a při slově alkohol jí oči zasvítí a jenom se uculí+ Jo, pivo točit umím. Sice je to nějaká doba, co jsem to dělala, ale třeba se to nezapomíná. +uculí se a hnedka obhlídne situaci a když se někdo usadí, tak už je u něj a objednává, točí a donáší a odnáší+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 28 bře 2016 09:49

+a jak je vyloženě polední doba, tak je tam doslova narvaný, takže wenai má na těch podpadkách co dělat aby to uběhala.. a bärbel si mezitím odskočí nalakovat nechty za bar+
slečnooo vy jste tu nová? +culijou si na ni hosti, že ju tam ještě neviděli a v nestřeženým okamžiku ji plácnou po zadku+
+po poledni tam dojde yohannka okouknout jak to jde+ ahoj! tak co, ještě žiješ? +směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 bře 2016 14:45

+no na podpatkách jí to moc nejde a sem tam škobrtne, ale snaží se to všechno zvládnout, a je z toho nakonec dost vynervovaná a když ji někdo plácne po zadku, tak se normálně otočí a jednu mu vlepí+
Jé, ahoj Yohi! +usměje se na ni+ No já asi jo, ale moje nohy ne. +zazubí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 30 bře 2016 10:31

+a chlápek jenom zalapá po dechu a užuž se zvedá+
ale to by stačilo +usadí ho zas yohannka+ ke slečně se budete chovat slušně!
jo ty máš boty alá Bea! +začne se smát+ to musí být zábavný v tomhle běhat. Hele chceš si udělat výlet? Bea měla jet na základnu podepsat nějaký rozkazy a předat balíček, nic náročnýho, ale ty seš teď ona..+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 bře 2016 11:17

+jeno mse na chlapa škaredí a je připravena se bránit, ale yohannka to naštěstí zpacifikuje+ Jo, ty boty jsou úplně šílený, nikdy jsem na nich neuměla chodit. +zasměje se+ No jasně, proč ne, když mě to odvede tady od těch ošmatávačů. +uculí se rošťácky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 01 dub 2016 14:11

to jo.. ale víš že na základně je to skoro samej takovejhle chlap +uculí se+ nicméně, jdeš tam za beu, takže tě musí poslouchat +zaculí se+ jinak bys je mohla třeba.. zastřelit +pokývá hlavou+ Chceš řídit?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 dub 2016 11:40

No to se ještě uvidí. +zašklebí se vesele, že jsou tam ti samý chlapi+ Jo? Zastřelit! +kulí na ni oči a jde s ní+ Tak to se ještě uvidí, co já s těma chlapama provedu. +hihňá se a sedne si za volant+ Jasný. +přikývne a skopne si podpatky, protože s nima to nedá, ale je to tajně a vyrazí+ Naviguj mě. +poprosí yohannku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince