Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 04 úno 2013 20:15

Jó, Styx. +pokýve hlavou+ Tu jsem už párkrát potkal. Tak do klubu půlnýho upírů, jó? +uculí se+ A od kterýho ses nechala vysát? +zasměje se+ Psala mi SMSku, abych tam za ní došel. +řekne jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 20:32

No vidíš, tak tě ani nemusím představovat. +usměje se+ Já jsem se byla jenom koukat a slintat, nenechala jsem se vysát. Kousací privilegium máš ty. +zazubí se na něj+ Aha. A ty tu radši souložíš, to seš teda kamarád. +zasměje se a dá mu pusu+ Možná bys jí měl zavolat, třeba něco potřebuje.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 úno 2013 20:38

Ha há! +zasměje se+ KOusací privilegium, to se mi líbí. +chytí ji za boky a lehce ji kousne do krku a hned ji začne sát, takže se cucfleku nevyhne+ Já jsem strašlivý upír Dr. Acula. +směje se+ No tak já jí zavolám. +dá jí ještě pusu na krk než se do ní odlepí a vytáhne mobil a vytočí Wenaino číslo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 21:00

aaaahmgh. +vydá ze sebe nějakej smíchosten a obejme ho kolem krku+ Teďka jsem úplně zakousnutá. +směje se a pak ho trochu neochotně pustí+ Pozdravuj. +mrkne na něj a vrátí se k vyndavání nákupu do lednice, aby mohl v soukromí volat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 úno 2013 22:50

+zavolá Wenai, ale nikdo mu to nezvedá, tak jen pokrčí rameny a típne to, pak si ještě na něco vzpomene+ Hele. +dojde za ní a zase a opět se uculuje+ Já jsem se celej den neflákal, já jsem ti něco koupil. +z kapsy vyloví malou krabičku a podá jí ji+
Spoiler: show
Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 23:12

Co jsi proved? +přimhouří na něj podezřívavě oči, když vidí jak se culí+ Jé, faakt? No to jsi hodnej! +vyjeví se potěšeně a vezme si to od něj+ Panebože, to je perfektní! +vykulí oči a hned si zkusí škrtnout, a jak se charmanderovi objeví na ocásku plamínek, nadšeně vypískne+ To je naprosto boží! +culí se jak děcko pod vánočním stromečkem+ Děkuju! +přitáhne si ho k sobě a pořádně ho políbí, dokud není bez dechu+ Honem, pujč mi cigarety. +shání se hnedka, jak se od něj odlepí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 úno 2013 23:14

+je strašně rád, že se jí to líbí a taky jí dá cigaretu a sám si taky nechá zapálit tím epésním zapalovačem+ Jakej sem? +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 23:23

Charmandere, volím si tebe! +poručí a škrtne, a má z toho děsnou radost+ Nejlepší! +zazubí se a líbne ho na tvář+ Úplně nějvíc. +ujistí ho a potáhne si z cigarety+ To je pravděpodobně ten nejlepší dárek, co jsem kdy dostala. +zasměje se a furt si zkouší škrtat a zas zaklapávat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 úno 2013 23:29

Tak ho neodrovnej hned první den. +zasměje se na ni a opět jde lenošit na gauč+ Tak co dneska podniknem? +protáhne se slastně a nosem vyfoukne kouř+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 23:39

No jo, mami. +uculí se odloží ho+ Nevím, co chceš. +dojde k němu a posadí se na zem u gauče+ Za to, že jsi mi koupil tak krásnej dárek, si můžeš vybrat dle svého srdce. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house