Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Altair » 26 bře 2016 14:25

+sleduje po očku Beu, jak to prostředí na ni zapůsobilo+ Jak se ti tady líbí? +zeptá se jí tlumeně+ Udělej si pohodlí, ať se uvolníš... pohodlně si sedni... nebo si můžeš lehnout tady na ty polštáře +přisune si tác s rekvizitami a obratně připraví drogu ke kouření+ Budeš chtít kouřit přes vodní dýmku, nebo přímo z cigarety? +připraví radši obojí, aby si vybrala a sám si pak vezme cigaretu a sedne si do tureckého sedu+ Záleží na tom, jak to budeš kouřit... cigareta má pochopitelně silnější účinky. Ale neměj strach, že bys nevěděla o sobě. Jen ti bude příjemně. Kromě toho máš tady mně... já se o tebe postarám, kdyby něco +usměje se na ni+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 26 bře 2016 21:31

Je to tu překvapivě hezký. +taky furt tak pološeptá a trošku si tam lehne na polštáře pohodlně+ Mmm ne, dýmku nemám ráda...přijde mi to takový...hippísácký. +kývne k jeho cigaretě+ Dám si to co ty. +zaujatě ho sleduje+ Tak...to já se nebojím, to bys ses měl bát spíš ty...+uculí se, že po drogách bývá někdy trochu moc živá. Ale teď je taková příjemně unavená, tak se toho ani neobává+ To je dobře...i když doufám, že to nebudu potřebovat...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 26 bře 2016 22:45

A copak jsi čekala... nějaké doupě narkomanů? +uculí se na ni a je rád, že se jí tady líbí+ Když jsem v Damašku, vždycky sem rád zaskočím +ubalí jí taky cigaretu a podá jí ji a pak jim připálí+ Já? A copak bys mi udělala? +mrkne na ni pobaveně. Přivře oči, nasaje plnými doušky do plic omamující drogu, chvíli si ji podrží v plicích, aby stačilo co nejvíc látky prosáknout do krevního oběhu a pak pomalu vyfoukne kouř+ Dohlídnu na tebe... přece jen nejsi na tohle zvyklá +sleduje ji, jak to na ni působí+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 27 bře 2016 00:24

No tak podle názvu... +zatváří se nevinně+ A sám? A proč vůbec kouříš hašiš? +potáhne si dlouze a pomalu vyfoukne+ Vím já? Třeba bych tě zneužila...nebo bych ti udělala ostudu! +zasměje se potichu a znova si potáhne a spolu s výdechem si celá lehne na polštáře a protáhne se slastně+ To ne...je to rozhodně něco jinýho, než na co jsem zvyklá....+přivřenýma očima ho zkoumavě líně sleduje a vypadá v té chvíli docela mile a neškodně.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 27 bře 2016 02:07

Někdy sám, někdy ne. Hašiš patří od nepaměti k assassínům. Užíváme jej dost často. Navozuje příjemné halucinace, podobné těm, co nám přibližují posmrtný ráj. Zneužila bys mne? To by sis pak nepamatovala +uculí se a natáhne se vedle ní na polštáře+ Je to měkká droga, neublíží ti to +zavře oči a nasává do sebe hašiš, zvuky i barvy začíná vnímat mnohem zkresleněji, takže Bein hlas k němu doléhá jakoby z velké dálky, a po několika dalších potáhnutích přicházejí zrakové i sluchové halucinace a Altair se jimi nechává ukolébávat+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 27 bře 2016 10:52

A s kým sem chodíš? +nedá jí to se nezeptat+ Měli byste zkusit něco tvrdšího, to pak už nejsou jenom halucinace... To asi ne, ale naše okolí jo. +zasměje se tiše+ Nebojím se, že by mi ublížila... Bojím se, že nad sebou ztratím kontrolu někde, kde to neznám. +ještě si potáhne a pak odloží cigaretu na tác, lehne si na záda a sleduje strop, kde nejspíš právě teď plujou všechny její myšlenky+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 27 bře 2016 11:12

Tak různě. Většinou s nějakým asasínem. Nejčastěji s Enzem. Tady je to mnohem lepší, než v pevnosti +pokuřuje+
Nelákají mě tvrdé drogy. Natrvalo ovládají mysl. A já musím být neustále ve formě +monotónní orientální hudba nabývá v Atairově hlavě na hlasitosti+
Aby nás odsud nevyhodili kvůli nepřístojnostem +zasměje se tiše+ ale neboj, při kouření hašiše chuť na sex ustupuje. Proč myslíš, že máme v kasárnách podobný hašišový ráj? +uculí se+
Jsi tady se mnou... nic se ti tady nestane +uklidní ji. Odloží cigaretu, obejme ji a ruku v ruce se ponoří do fantaskních představ+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 27 bře 2016 19:36

+Pomyslí si, že dokud tam nechodí s přítulnýma ženskýma, tak je jí to jedno+ Náhodou to tam máte taky hezky zařízený. Ale tady je to vážně něco jinýho zase...
Možná...+připustí+ Ale jejich účinky jsou jedinečný...
To mě musíš právě hlídat! Jo tak vy to užíváte místo antikoncepce! +chichotá se jakoby do ztracena a pak vyjímečně nějakou dobu mlčí a natulená k němu si to užívá+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 28 bře 2016 00:25

Myslel jsem tím, že tady je lepší kuřářna, než v pevnosti. V té asasínské jsi ještě nebyla. Není to takový luxus jako tady.
Přímo antikoncepce ne +zasměje se+ ale na potlačení pudů to funguje spolehlivě. Vy taky na Mýtince dáváte vojákům do jídla brom, nebo něco podobného, ne?
+po tom opiu úplně ztrazí pojem o čase, takže nelze odhadnout, jak dlouho se tam oddávají těm svým představám, ale po nějaké době přijde k nim dívka v harémovém oblečení, klekne si k jejich boxu a položí na stoleček tác s čajem, konvicí a čerstvými čajovými lístky. Před jejich očima jim předvede malý čajový obřad, nalije do skleniček horký nápoj a pak je opět nechá osamotě a tiše se vzdálí+
+Altair se posadí a vezme si jednu skleničku do ruky+ Máš chuť na čaj?

Obrázek
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 28 bře 2016 10:13

Aha, já myslela tu vaši oázu klidu..a vůbec je to tam pěkný všude.
Brom? +podívá se na něho trochu zhrozeně+ Nedáváme jim do jídla nic! Mají společný sprchy...pro ty kdo chcou...a separovaný pro ty, kdo nechcou. Všechno přísně hlídáme, aby nedocházelo k nějakým násilnostem, ale vztahy - potažmo sex - na dobrovolné bázi je normálně povolen. +pokrčí ramenama+ Nechci aby měli pocit, že o něco přichází narozdíl od života na svobodě. A speciálně ti přímo na Mýtince umístění taky nebudou mít zrovna nouzi...každá ženská se kolem nich točí jak včela kolem medu.
+kouká na dívku trochu nechápavě, jak je lehce mimo, no přikývne+ jo...mám žízeň..+a hlad! :D no o tom pomlčí a napije se+ Tady člověk úplně ztratí pojem o tom kolik je...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum