Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 21 bře 2016 23:12

Já vím! +uculí se samolibě+ Já mám na lidi TAK dobrej vliv! Počkej...+a než by mohl něco namítnout, tak olízne kapesník a začne mu utírat tvář :D přesně jak to dělá Zuzce a stejně jako u Zuzky ignoruje jakýkoliv projevy nevole+ Tak...lepší.
Máte to hodně sousedů, co...+poznamená tiše pobaveně k Severusovi a v obchodě se zase rozepne, páč je tam jako vždy přetopený+ Ale noták! Chci si to nakupování užít! +jde od regálu k regálu a brzo už Snape má co dělat, aby mu věci nepřepadávaly z košíku+ A to avokádo! +běží přes celej obchod k ovoci, kde nakoupí i granátový jabka, cigrony a banááány+ A čokoládu chci! Nějakou dobrou! +běží zase zpátky přes celej obchod a automaticky dává věci za sebe do košíku a očekává, že tam s ním už Snape bude stát přistavenej+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 22 bře 2016 00:33

+chvíli za ní běhá s košíkem, jen aby měli rychle nakoupeno a už byl odtud pryč, ale lítání sem tam ho za chvíli otráví+ Nemohla byste nakupovat systematičtejí a logičtěji regál po regálu, než pořád běhat nahoru a dolů přes celý market? Máte přece nákupní seznam, ne? +hudruje a ke konci už za ní schválně zaostává, takže Bea nějaké věci omylem vkládá do cizího košíku a Severus tomu jen mlčky přihlíží+ Tak už máte doufám všechno +zeptá se, když se k němu Bea otočí a zamíří s vozíkem k pokladně+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 24 bře 2016 22:06

Kdybych to tu znala a věděla co chcu, tak mohla. Ale neznám a nevím! +poučí ho a už zase někam letí+ Seznam je jen návrh! Doma si nemůžu vzpomenou na všechno co potřebuju!
No...+podívá se do košíku a nakrčí čelo+ To jsem blázen...+rozhlídne se, páč měla pocit, že tam dávala i nějaký věci, co tam nejsou..tak uvažuje, jestli jim je někdo neukradl z košíku+ Chm...chm..chmmm...no tak...ale počkat! Pistácie! +vykřikne celá nadšená, že si vzpomněla+ A vy mi nic nekoupíte? +podívá se na něho udiveně, že jí tam nepřihodil ani žádnou kytku, bonbošku, nebo tak...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 24 bře 2016 23:26

Vy ženský neumíte vůbec nakupovat. Prostě půjdu kolem regálů a co potřebuji, to logicky hodím do košíku +povzdechne si, že je to ták jednoduché+
Na co pistácie? +už si s hrůzou představuje, jak bude po celém obýváku sbírat skořápky+
Kupuji vám přece to slibované avokádo +pečlivě ho odsune stranou od ostatního nákupu, aby bylo jasné, co je jeho a co její. Když ale jdou kolem regálu s čokoládami, zastaví se a chvíli vybírá, až nakonec vybere jednu velkou a kupodivu dost drahou čokoládu a přidá ji k tomu avokádu+ Sladké uklidňuje nervy +poznamená, jako by se ho na to ptala a konečně zamíří k pokladně+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 25 bře 2016 12:27

A vás chlapy, když člověk pošle nakoupit a řekne, abyste vzali chleba a rohlíky, tak nikdy nepochopíte, že to znamená vzít aji pití, čokoládu, šunky, salámy, sýry... a donesete jeden chleba a pět rohlíků! My musíme být kreativní, abyste vy nepošli hlady!
No na jídlo! Na co asi. Že bych si z nich dělala náramky? +to nééé, Bea nesnáší drobení, to hezky do misek loupe+
+Docela konsternovaně na něho kouká, že fakt hodlá zaplatit jen to avokádo+ A-ha. +no svou kartu má, tak jen potřepe hlavou+ Z vás udělat gentelamana by mi zabralo zbytek života.
+Zvedne obočí, když ho vidí vybírat a pokýve hlavou+ Aha...takže to kupujete pro sebe...+konstatuje a u pokladny si všechno naskládá na pás a ty "jeho-její" avokáda si k tomu taky přihodí+ Myslím, že tohle mě už nezruinuje... +ale čokoládu mu hezky nechá, tu považuje za jeho nákup pro něho+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 25 bře 2016 18:34

My muži nemůžeme vědět, že do dvou slov chleba a rohlíky ženy zašifrují celý nákupní seznam. Neumíme číst vaše myšlenky. My muži celkově vůbec nechápeme tu vaši ženskou logiku. Říkáte ne, ale myslíte ano. Říkáte ano, ale myslíte ne. A když se vás zeptáme, co se děje, že jste tak naštvané, odpovíte – nic. Nafukujete se, nemluvíte s námi, ale přitom se nic neděje +kroutí nechápavě hlavou+
Já mám nervy úplně v pořádku +zabručí a vyndá na pás za ten Bein obří nákup čokoládu a avokádo a oddělí to takovou tou přepážkou. Když prodavačce projde pokladnou celý Bein nákup, vyjede jí, kolik bude platit a vzhledem k tomu, že vykoupila půlku krámu, je to dost vysoká cifra. Jak jí Bea podá kartu, zavrtí hlavou+ Dnes nám nefungují platební terminály, slečno. Platby kartou nebereme, jenom hotovosti. Máme to tady napsané +ukáže na ceduli nad pokladnou+
+Severus, stojící na konci pásu, chvíli obě ženy pozoruje, pak s povzdechem přistoupí k pokladně a promluví k prodavačce+ Připočítejte k tomu ještě tu čokoládu a avokádo... já to celé zaplatím +vytáhne ze záňadří peněženku a podá jí bankovku+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 26 bře 2016 11:03

Cha! +zvedne mu prst přímo před obličejem+ Jak vidím, tak to víte moooc dobře! Jenom se tváříte, že ne, protože to nechcete vědět! No jo, to jste vy - chlapi! Člověk aby vám všechno říkal polopatě, abyste náááhodou nemuseli přemýšlet a vytvářet nějakou vlastní aktivitu!
Nevypadá to teda! +stojí tam s nachystanou kartou a pak jí prodavačka docela vyrazíd ech+ Co?! To...kde to jsem? Dvacet let zpátky?! +obrátí oči vsloup, že nečete každou kravinu a jak to Severus začne platit, tak se na něho zamračeně podívá+ U prvního bankomatu Vám to vrátím! +jde skládat věci do tašek a jak se otočená zádama k němu ohne pro spadnutý žvýkačky, tak má Severus luxusní výhled až na její spodní prádlo...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 26 bře 2016 15:14

Jistě. Budu si muset pořídit nějaký slovník komunikace mezi muži a ženami, abych vás pokaždé správně pochopil +zamumlá popuzeně+
+tak trochu se baví na tom, jak je Bea zaskočená, že tady nefungují platební karty, ale co by chtěla v takovém zapadákově+ To nemusíte. Určitě mě to nezruinuje +odfrkne si, že není žádná socka a podrží jí aspoň tašky, aby tam naskládala nákup. Jak se Bea před ním ohne, že jí je vidět hodně hluboko, Severus spočine očima na jejím pozadí, ještě natáhne hubený krk, aby měl lepší výhled a ani ho nenapadne sehnout se pro ty žvýkačky. Jak se Bea začne narovnávat, rychle odvrátí zrak a zaujatě si začne číst složení na nějaké krabici, po které námatkou chmátne v košíku. To by mu ještě scházelo, aby Bea na něj na celý supermarket řvala, že ji šmíruje. Když mají celý nákup uložený do tašek, vypadá to, jakoby se chystali nejbližší rok přečkat v protiatomovém krytu+ Jsem zvědavý, jak tohle všechno odneseme domů...
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 26 bře 2016 21:28

To byste zřejmě měl!
No nerada bych poslouchala ještě za dva roky, že ste mi platil můůůj nákup! +zavrčí a skládá zboží. Jak zvedne žvýkačky, tak se zase narovná a skládá dál, pak se ale zarazí+ Přijde vám to složení vložek hodně zajímavé? +protáhne se zvednutým obočím+ My? +podívá se na něho stylem, že by to měl všechno odnášet on, ale pak si povzdychne+ Männer...+vezme několik tašek - víc než by člověk od ženské jejího typu a jejích šteklů čekal a pevnou chůzí vykročí - ale hned po pár desítkách metrů ještě u obchoďáků se zastaví a jde rovnou do kadeřnictví a ani se neotáčí, jestli jde za ní - považuje to za samozřejmost+ Berete tu karty? +zeptá se rovnou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 26 bře 2016 23:10

+už jí chce říct, že po výměně se rozhodně nebudou vzájemně vyhledávat, aby jí mohl cokoli připomínat, když si vzpomene, že před pár dny uzavřeli obchod, tudíž se asi uvidí častěji, než by bylo oběma milé+ Já to snad budu taky jíst... a pochybuji, že si to pak vezmete sebou domů +že mu toho stejně zůstane půlka doma+
Co... jaké v- +koukne na krabičku, kterou drží v ruce a když zjistí, co to je, zachová chladnou hlavu+ Samozřejmě... mně totiž zajímá úplně všechno +vrátí vložky zpátky do košíku, furt lepší vložky, než prezervativy+
+vezme zbytek tašek, stejně jich má víc než ona, a vyrazí za ní na ulici ověšený jako vánoční stromeček. Už by se nejradši viděl doma, jak se za nimi všichni otáčejí a proto ho doslova šokuje, když Bea zapadne do nejbližšího kadeřnictví+ Zatracená ženská! +postěžuje si pro sebe a po chvilce váhání nakonec vejde za ní do salónu a sedne si na jednu volnou židli co nejdál a tašky položí na zem+
+kadeřnice Bei přikývne, že karty berou a když dodělá zákaznici, posadí si ji do křesla+ Jaké budete mít přání, slečno?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice