Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 bře 2016 16:06

však on jí to někdo vynahradí. +Chopí se filetovacího nože a zručně začne porcovat maso, které jim donesli na velikánském stříbrném tácu, z jedné strany obložené hranolkami a opečenými bramborami, z druhé dušenou zeleninou a omáčkou v omáčníku.+ Tak mě napadlo, že přeřezat šlachu na noze by taky nemuselo být marné, co myslíš, vyřadit ji tak z provozu a pak to rychle skončit, než se dá dohromady, i když bych je raději jen případně zmrzačila, než vraždila... +prohodí spíš zamyšleně a nandá Jadovi porci masa.+ Měla bych na tebe ještě jednu žádost v rámci výměny, vzal bys mě jěště do tělocvičny, prosím? +A tentokrát jí to prosím nedělá vůbec žádný problém. Fakt není taková osina jak se zdá+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 bře 2016 00:07

+přisune jí talíř a pobaveně sleduje, jak se realizuje s kudlou+ trénuješ na chlupatý zápasy? +poznamená s úšklebkem, když ji tak pozoruje, jak okrajuje maso+ teoreticky určitě. +přikývne a polije si maso omáčkou+ pokud se k tý noze dostaneš aniž bys skončila s rozpáraným břichem. +pokrčí rameny, jen tak konverzačně+ Myslíš, že oni by se s tím podobně žinýrovaly? +zvedne obočí, na to mrzačení+ Ale nějak dost pochybuju, že by ti to starej blešoun dovolil. +ušklíbne se jedním koutkem+ Fajn. +přikývne, koneckonců když je v tělocvičně, je od ní chvilku pokoj :D+ zítra. +rozhodne za ně oba+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 bře 2016 10:56

Dá se to tak říct +přikývne hlavou a ještě si nabere hranolky a zeleninu.+ Jo, tento nepatrný detail ještě musím malinko domyslet +pustí se do jídla a jen spokojeně zamručí, jak jsou její chuťové kanálky uspokojeny.+ Myslím, že určitě ne, ale jelikož mám v plánu s tím starým blešounem strávit dalších pár let ve smečce, ve které je žen menšina - a jak víme chlapi si občas potřebujou zapíchat, potřebujem je naživu. A jak nejlíp vyjádřit svoje opovržení jimi, než že je necháš den co den civět na jejich neúspěch? Fajn +přikývne souhlasně a nechá si od něj dolít víno... hehe, nezasvěcenej by mohl myslet, že mají vskutku vydařené rande.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 bře 2016 14:31

+zvedne obočí ještě výš, to jako vážně+ Gladiátorský zápasy o výsadu šukat alfu? +zformuluje to pobaveně+ No do hajzlu, očividně jsem se narodil do špatnýho těla. +ušklíbne se nad masem, komu by se to nelíbilo, že, když se holky perou v blátě o to, která ti smí do postele :D+ Já chápu, že je to šokující koncept, ale sex není nutně vnitrodruhová záležitost. +uchechtne se, s nevysloveným to přece víš nejlíp sama a zablesknutím v očích+ Slušný. +ocení ten nápad pobaveně, nandá si ještě trochu a dolije jim víno+ ty seš docela potvora. +ušklíbne se, možná je to jen jeho okouzlující vliv :D... no, nikdo neumírá, takže je docela povedený :D+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 bře 2016 14:56

Když to řekneš takhle, zní to pěkně nechutně +protočí oči a odsune bokem růžičky brokolice.+ Hele očividně .... nemysli si, že každá z těch ženských je taková kočka jak já +mrkne na něj a pak už odloží příbor, má dost :D+ Ježiš Jade, to já přece vím, ale pro následující generaci lugaru je vcelku důležitý, aby jim nějaké baby zbyly. +Otře se koutek ubrouskem, zvedne ruku do vzduchu a přivolá si číšníka, co vypadá že asi bude mít infarkt.+ Dám si ještě palačinku s čokoládou a créme brules +uculí se a čeká další přednášku o tom, kolik toho seže... ehm sní+. Ne, zlato, pleteš se, já jsem neskutečná mrcha, která nemá ráda, když jí někdo šahá na věci, chlapy, motorky, rodinu, přátele atd... ne nutně v tomto pořadí. Akorát většina lidí má ve zvyku podceňovat mne, vidět ve mně jenom malou hubenou holku, která potřebuje imrvére opečovávat.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 bře 2016 17:20

+nic na to neřekne, ale výraz má dostatečně výmluvnej :D+ tak by se možná neměly všechny hlásit do takový zábavný akce. +poznamená a dolije jim zbytek vína, u číšníka objedná druhou láhev, a nechá odnýst talíře; a pobaveně sleduje ten její monolog+ A očividně ti to leze na nervy. +ušklíbne se nad vínem+ A proč myslíš, že to je problém? +zvedne obočí+ Bejt podceňovanej je sakra výhoda, a ty těch výhod momentálně máš dost poskrovnu. Můžeš jenom překvapit. +pokrčí rameny, on si dá místo dezertu víc vína, takže si rovnou nalije z nový flašky+ a taková otrávená čepel překvapí ještě víc. +zvedne koutek v úšklebku+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 bře 2016 19:23

+Na to může jen pokrčit rameny a taky tak udělá.+ Třeba si to rozmyslí +nakloní hlavu na bok, jako by nad něčím popřemýšlela.+ Jo, máš naprostou pravdu, leze mi to brutálně krkem. +Upije vína a ušklíbne se, sakra začíná ji štvát jak s tím chlapem musí ve spoustě věcí souhlasit.+ To je jeden z důvodů, proč doufám, že se mi podaří jich pár zvládnout. +Proč to zapírat, když to tak prostě je.+ Vím, že se říká, že jedy jsou zbraní žen, ale potřebuje co nejvíc vyděsit +rozesměje se.+ Což půjde sakra těžko. +vrhne se na svoje dezerty a zdá se pro tuto chvíli dostatečně uspokojená. Co se jídla týče.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 bře 2016 23:52

tak určitě. +přisvědčí se svým obvyklým skepticismem a napije se vína+ Jo. +ušklíbne se+ přátelská rada. +blýskne mu v očích pobaveně+ zkus to aspoň trochu maskovat, je to neodolatelnej čudlík ke zmáčknutí. +poznamená s úšklebkem, alespoň někdo se dobře baví :D+ Jedy jsou zbraní chytrejch lidí, kteří vědí, že potřebujou srovnat pole. +pokrčí rameny a upíjí víno+ tak zabij jednu, ale dostatečně brutálně, aby si to ostatní rozmysleli. +rozprava nad vínem jedna báseň :D+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 26 bře 2016 11:32

Všimla jsem si, že zvlášť tobě to dělá děsnou radost, kdzž sis všiml že startuju na drc +zasměje se a dopije si svoje víno.+ Jasně jasně, ale přesto se nejspíš touhle cestou ubírat nebudu, +ale pak se na něj se zaujetím podívá.+ No ty máš ale dobrý nápady! +vyzubí se, ovšem tak někdo se baví o kvítkách, někdo o počasí a my o brutální popravě že.+ Tohle je přesně to, co budu muset udělat. +pokývne hlavou, že jeto hotová věc.+ Vypadnem? mám chuť na cigáro +mávne na pingla a zacáluje účet, taková třešinka na dortu jejich nespolečenského chování.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 26 bře 2016 15:20

je to snad až moc snadný. +uchechtne se pobaveně, a dolije jim poslední zbytky druhý flašky+ Já vím. +ušklíbne se, ten den už poněkolikátý+ předpokládám, že lístky se na to neprodávaj. +poznamená skoro zasmušile, komu by neudělalo radost si zkrátit večer takovým zápasem vlků v bahně :D+ Jo. +přikývne, obrátí do sebe zbytek skleničky, a vyrazí ven. Hned u dveří si zapálí, vyfoukne trochu kouře do pařížskýho odpoledne, a tázavě na ni koukne, co má v plánu dál+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette