Přesně tak, tu velikou postel si vážně užívám. +zasměje se taky+ Já obvykle putuju z místa na místo, kde je mě zrovna potřeba. Vždycky se ke mně donese nějaká zpráva o místu, kde potřeba pomoct. +usměje se na ni+ Občas to může být trochu únavné. +varuje ji se smíchem dopředu, a jen tak tam s ní leží v trávě a je jí dobře+
To nevadí, jsem si jistá, že to bude super. +usměje se na ni a pohladí ji po ruce+ Můžu zkusit ten chakram? Jak se to používá? +kouká na tu kovovou obruč+
To si piš. +uculí se na ni+ tohle? jistě. +usměje se+ předvedu ti to. +vyhoupne se plynulým obloukem z lehu rovnou na nohy, odepne si chakram od boku, potěžká ho v ruce, a pak hodí, a předvede jí přesně kdy a jak+ vrátí se k tobě. +uculí se, když ho chytne v letu+ https://www.youtube.com/watch?v=BMCuQ353Lv8 xD
musíš ho držet opatrně, ale pevně. +usměje se, a trochu jí opraví prsty na chakramu+ Dobře. +přikývne, když ho hodí, sleduje, jak letí, zinkne o strom, o kámen, a pak se vrácí k nim+ připrav se. +uculí se na ni+
to bylo dost dobrý. +zašklebí se na ni uznale, a chakram si zase vezme a připne na bok+ až budeme v mém světě, naučím tě s ním lovit a bojovat. +slíbí jí+ pojedeme se podívat k těm útesům? +navrhne a uculí se+ myslíš, že bude moře ještě studené na koupání? +přimhouří oči+
Jo pojedeme. +přikývne a pískne na koně+ Voda? V březnu? Ta budepekelně studená. +zasměje se a vyskočí na Mefista+ Tudy. +kývne na ni a vyrazí k útesům+
sakra. +zasměje se, plynule vyskočí na svého koně a vyrazí za ní. Jakmile se dostanou na cestu k útesům, pobídne koně do cvalu, a zaculí se na ni+ kdo tam bude první! +vykřikne, nakloní se blíž ke kňský hřívě, a letí jak šíp+