Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Engel » 02 úno 2013 19:43

V pohodě...tak to mi ty vodky nalej dvě! +uculí se a tak mile si ju prohlíží+ Ty tu takhle popíjíš na baru často? +dojí palačinky a požírá tam tyčinky+ A není tu nějak málo hostů?
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 02 úno 2013 22:02

do každé nožky jednu! +nalije mu dva panáky+ no právě že néééé +kouká na něho vyculeně+ už sem úplně odvykla jak su poslední dobou děsně slušná. Nojo.. sem už skoro nikdo nechodí +mávne rukou+ hele tady je fotka toho oblečku co budeš mít na tu párty! +ukáže mu foto... co mám u pozvánky+ jo a neumím bruslit.. to už jsem ti říkala? +upře na něho oči+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 03 úno 2013 00:22

Kéž by si dala i slečna o patro níž...+povzdychne si, že by to byl hned klidnější pohovor..doufá..+ Díky. +kopne do sebe jednu za druhou+ Mh..+zapije to tou kolou+ No ono..lidí sem chodí až moc...jen né chlastat...ale slyšel sem, že se má zablejsknout na lepší časy, tak si budeš hostů třeba užívat zase dost. Ukaž? mh!!! +chvílu to zpracovává+ no....a to tam takhle budou vypadat všichni? jo..něcos říkala...+koukne na ni a jak se tak na něho dívá, tak se na ni ani nemůže zlobit+ pocem za mnou...+natáhne k ní ruku, aby obešla bar+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 03 úno 2013 11:27

no tak jí vem flaškuuu +podá mu jednu+ že je to pozdrav ode mě! Fakt? já vím! ona tě zaměstná a ty sem budeš nahánět zákazníky! +směje se při té představě+ no jasně že budou a hele nemáš elasťáky, to jsem hodná, coo +zamrká nevnně, podá mu packu a oběhne bar+ ale nesmíš mě tam pustit, jasný? Musíš mě pořád držet.. a zahřívat, podívej jaký budu mít šatečky! to mě bude určitě zima! +obejme ho kolem pasu a kouká na něho kotěcky nahoru+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 03 úno 2013 13:30

Neomlátí mi ju o hlavu? +obhlídne flašku, esi je to něco dražšího+ Zákazníky? +zacukají mu koutky+ Nooo to nevím jak by dopadlo...
To seš teda moc hodná! V elasťákách by se na mě moc lepily ženský víš. +pokýve samolibě hlavou+ Nepustím...+chtyne ju za ručku a přitáhne si ju k sobě+ Zahřívat? Tam bude zima? Si musíš vzít punčochy pod to! Ale kostým sis vybrala pěknej..budeme ladit!
Mh? +zvedne obočí, sehne se a dá jí jemnou příjemnou pusinku+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 03 úno 2013 14:45

no spíš, abyste ji tam spolu nevypili +našpulí pusinku, že to teda nééé.. a jo, bude to něco luxusního+
no to je fakt! žádný elasťáky! +směje se+ co punčošky.. budu mít jenom silonky! chápeš?! hrůůůza, smrt z umrznutí! +culí se a tulí se+ mmm +mroukne a hezky mu rtíčky olíbne+ nikam nechooď
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 03 úno 2013 15:23

ale to by bylo dobrý! trochu se obávám, že mi bude chtít vrátit moje minulý činy...
Však silonky se dnes taky dělají už tužený, aby to víc hřálo. +poučí ju+ Musíš si koupit nějaký festovní, aby ti nebyla klendra. +směje se+ no to dost pochybuju...leda by se vás chtěl hromadně někdo zbavit, počítám, že tam nebudeš jediná v silonkách. +natuluje ju k sobě+ jako..dolů? +zašeptá takovým spikleneckým hlasem+ ale já musím! jinak by mě ocud mohla vykopat...a obávám se, že by to bylo doslova..+ušklíbne se a olíbává jí vlásky+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 03 úno 2013 17:40

nooo úplně to vidím.. vy dva.. opilí.. asi Vás půjdu zkontrolovat +uculí se+ utužený.. mě je zima i v teplých punčochách! +směje se+ mm.. tak když si předtavím beu jak tě odsud vykopává.. těma jejíma loďkama.. tak to radši mazej +dá mu pusu na krk+ a nezlobte!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 03 úno 2013 18:15

ne! proboha za žádných okolností dolů nechoď! +zhrozí se, jak si dovede představit jak horko tam bude+ tak to nesmíš pak chodit ale na led, víš!
to by si nedovolila! doufám...+přitáhne si ji k sobě na pevno a vezme si majetnicky důkladnej polibek+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 03 úno 2013 20:14

+přivře oči+ nééé? jestli se dozvím, že ste tam spolu.. něco to! tak si mě nepřej, jasný? +zamrmle a do polibku ho zatrest trocha kousne+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince