Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 20:17

ale to joo, ale utrácet cizí je dycky o hodně větší zábava. +zazubí se+ tak super! +skočí se taky převlíct do něčeho slušnějšího, dokonce si vezme šaty, když jde s Amonem+ no právě, to je přece fajn, že to je jen jako. +uculí se+ když to je těžký, že jo. +obleče si bundu+ to je taky jako hra, na obrazovce se ukazujou šipky, a ty na ty šipky do rytmu šlapeš... já ti to ukážu. +rozhodne se+ můžem? +natáhne ruku, že je přemístí ke kinu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 21 bře 2016 23:07

To mě nikdy nenapadlo...no když ti to udělá radost... Ty ses teda vyparádila. To sem si měl vzít smoking!
Mmm...+no tváří se, že to má rači doopravdy. Taky si oblíkne kabát.+ Jo tak..ale...já na tyhle věci nejsem zrovna dvakrát schopnej...+no nechá to otevřený s tím, že uvidí jestli se přidá, nebo bude jen koukat+ Můžem....né, že nás někde půlku ztratíš...+chytne se jí a trochu si ji přítáhne k sobě, že Vici ovane příjemná vůně kořeněné kolínské a čerstvých cigaret+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 22 bře 2016 00:01

Nebudu dělat ostudu ne. +uculí se+ to napoprvé nikdo, ale zkusit se má všecko. +zazubí se na něj, chytne ho pořádně, zhluboka se nadechne, a přemístí je do města, někam do postranní uličky+ A na jakej film chceš jít? +koukne na ceduli před kinem, co dávají+ nějakej akčňák asi, co. +uculí se+ nebo psychologický drama? Co Schindlerův seznam? +zazubí se na něj+ Tak něco vyber, a já nám zatím koupím popcorn. +jde se postavit do fronty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 24 bře 2016 22:03

No to nebudeš. +souhlasí+ Tak jsou věci, který by spousta lidí oželela... +nachvílu zavře oči, páč jejím schopnostem zrovna moc nedůvěřuje a docela si oddychne, když se oba objevijou v pořádku na ulici+ Mh? +podívá se na ni stylem, že nečekal, že to bude rozhodovat+ No tak jo...+trochu nejistě dojde k pokladně - což u Amona musí chtě-nechtě vypadat roztomile+ Dobrý den, já bych chtěl...+a konečně mu padne zrak na ty Star Wars+ Lístek na tadyten film! +bodne vítězně prst do programu na stole+ Kam? Vím já? Někam odkud je dobře vidět! A kde nikdo jinej nesedí. A dejte mi ty lístky čtyři...nebo rači rovnou šest...+nazná, že mít vedle sebe jen jedno volný místo je málo, že chce dvě a Vici dopřeje ten samej luxus. Zaplatí - nechá udivené prodavačce slušný dýško a vítězně se před Vici vytasí s lístkama+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 24 bře 2016 23:53

+pff, no ještě že si toho nevšimla! :D+ Tak cos vybral? +uculí se, když přijde s dvěma obříma krabicema popcornu+ Jú! +zavýskne, jak si to přečte+ to bude super, já ti všechno vysvětlím. +pochválí ho za tu volbu, směřuje ho k sálům a cestou mu vykládá děj předchozích epizod star wars, kdo je darth vader a luke a leia a všechno důležitý o Síle, no nezavře pusu+ Páni, to je teda luxus. +rozloží si věci po všech těch sedačkách, co jsou jejich+ Tu máš popcorn a pití. +šoupne mu je tam, a když začne film, tak mu průběžně vysvětluje kdo je kdo a proč lidi v řadách pod nima občas nadšeně vzdychaj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 25 bře 2016 12:22

( :D tak Amon no....)

Počkej a kde máš kolu? +podívá se na ni trochu jak malý dítě, kterýmu nepřinesli nanuka(to prvně nepsala, že vzala, takže to asi skočijou dokoupit)+ Tak vysvětluj, budu to potřebovat...+pozorně jí naslouchá a dává doplňující otázky pomalu jak někde na přednášce+ Aha...mhm... ten je divnej...
Přece se tu nebudeme mačkat s lůzou...+vezme si co mu dává+ Díky... +chroupe a upíjí a taky se chvílama ptá o co de+ Debil...+poznamená pomalu na celý kino :D a těžce nese nějaký nelogický činy záporáků+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2016 14:03

jsem to už neunesla, musíme nadvakrát. +uculí se+ mudlové to obvykle blbě nesou, když za mnou levitujou nápoje. +zazubí se a všecko mu vysvětluje, a je úplně překvapená, jaký klade relevantní dotazy, a že ho to fakt zajímá+ No to je fakt. +rozvalí se a hodí si nohy na sedadlo před nima, ujídá popcorn, a směje se jeho poznámkám+ no to mi taky vysvětli. +koukne na něj+ co to je za logiku, když záporák konečně chytne hrdinu, a místo aby ho voddělal, začne monolog o tom jak ho sejme, a co a proč a jak udělal, a hrdina se z toho zatím samozřejmě dostane. +protočí oči+ to mě tak vytáčí dycky! +zvedne prst+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 25 bře 2016 14:35

No jo...mudlové...+zakroutí nad nima hlavou a pomůže jí s tím+ To ti nevysvětlím! To ti co to točijou dělají z lidí debily! Proč bych někoho z nějakýho dost blbýho důvodu tahal s sebou někam odkud se může dostat, nebo ho někdo zachránit? Když ho nesnáším, nelíbí se mi a chci ho zabít, tak ho prostě zabiju! Hned! Míň práce! Kdybych filmy točil já, tak to vypadá jináč! Nedávno jsem se díval dokonce na jeden film, kde záporák před těma blbečkama co chtěl oddělat začal tancovat! Prý chtěl být tanečník! No chápeš to?! Tancovat?!
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2016 17:39

no že jo! +vykulí oči a přikyvuje+ tancovat? +zavrtí nechápavě hlavou+ já tomu fakt nerozumim, je to úplně pitomý. Jak jim dycky začnou vysvětlovat, proč po nich jdou, a jak je tohleto ten okamžik jejich života, a co všechno provedou s jejich mrtvolou a rodinama. +povzdychne si frustrovaně; no takovejch okamžiků v Star Wars VII je dost, takže si aspoň amon zanadává :D a když film skončí, zbyde jí ještě trochu popcornu, tak si ho vezme s sebou+ tak co, půjdem do herny? +uculí se+ zahrajem si Dance Dance Revolution a tak, třeba ti půjde pacman. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 26 bře 2016 10:54

Je to samej debil vedle blbečka! Kdybych to dělal jako oni, tak mi dávno padlo impérium! +kroutí nad tím nechápavě pohoršeně hlavou a občas je někdo okřikne, tak po něm hodí nějakou tu kletbu... Popcorn sežere, protože ho tyhle scény neuvěřitelně štvou a tak by nejrači sežral i ten kyblík od popcornu+ Sice nevím tak úplně přesně o čem mluvíš, ale můžem to zkusit... Horší než tancující zabiják to už snad nemůže být...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord