Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Xena » 21 bře 2016 01:30

+zadívá se jí do očí a pak se pousměje+ pravdu? +přimhouří oči+ nebyla jsem vždycky taková jako teď. Kdysi jsem... +sklopí oči a začne si konečky prstů hrát se stébly trávy+ lačnila jsem po zlatě a krvi a vymstilo se mi to. +pousměje se+ zachránily mě amazonky, ale... byly příliš pomstychtivé, nemohla jsem s nimi zůstat. +pokrčí rameny+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2016 01:33

Vážně? +koukne na ni a pousměje se a pohladí ji po dlani+ No, každej asi měl takový období, já taky, to se neboj. +uculí se na ni a spiklenecky na ni mrkne a dá jí pusu na hřbet ruky+ Ale nechaly jsme toho a to se počítá, ne? +zazubí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 21 bře 2016 01:47

je to tak. +usměje se na ni a pátrá v její tváři po nějaký známce, že se jí to hnusí+ vážně, +uculí se na ni vděčně+ To se počítá. +přikývne a stiskne jí prsty svýma+ to dobro, co děláš teď, ty roky předtím vyváží. +usměje se na ni přesvědčeně+ vím to. +přikývne vážně+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2016 01:49

+trochu smutně se na ni pousměje+ Jak můžeš vědět, že teď dělám dobro? +koukne na ni+ mě spíš přijde, že většinu času nedělám nic a ten zbytek kazím, na co sáhnu. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 21 bře 2016 01:58

zachránilas mi život. +pousměje se na ni měkce+ to je pro mě sakra vážný dobro. +zasměje se taky+ a jela jsi vyřídit to monstrum, které ohrožovalo celé vesnice. jenom někdo s dostatkem odvahy by tohle udělal. +pousměje se na ni+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2016 02:03

No, vlastně... +koukne na ni a vydechne+ Jela jsem ho zabít proto, že škodil na našem pozemku. Byl to spíš sobecký čin. +kouká na ni chvíli a pak vyhrkne+ Vezmi mě sebou. Mauč mě to, co umíš chci, chci žít jako ty. +kouká na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 21 bře 2016 02:17

ale stejně to chtělo odvahu. +usměje se+ já věřím, že každý může dát jen tolik, kolik má. +pokrčí rameny+ na tom není nic sobeckého. +pohladí ji palcem po ruce+ chceš se mnou? do mého světa? +podiví se, ale oči jí blýsknou+ proč ne, cestovat sama je trochu... no, osamělý. +uculí se+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 bře 2016 02:24

No, to asi ano. +usměje se+ Ale ještě že jsi tam byla, jinak by už bylo po mě. +zasměje se a chvíli jí hladí ruku a pak na ni pohlédne a přikývne+ Chci jít s tebou do tvého světa. Chci ti pomáhat a být součástí. Sdílet s tebou všechno.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 21 bře 2016 18:47

Nápodobně. +zasměje se+ Já bych nejspíš taky už byla v podsvětí, kdyby ses neobjevila. +uculí se na ni+ Jestli opravdu chceš, tak můžeme. +usměje se+ Budu ráda, když nebudu pořád sama. + pohladí ji palcem po zápěstí+ můžeme vyrazit za pár dní. +koukne na ni tázavě+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 bře 2016 16:20

Já opravdu chci. +usměje se na ni a mrkne+ Jasně, za pár dní. Ještě se pořádně nacpem a vyspíme, abysme si to užili, na cestách se to moc nepoštěstí. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí