Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 03 úno 2013 00:46

+zasměje se+ Máš novýho kluka, to zní jako kdybys měla novýho kluka každej měsíc. +cvrnke jí do nosu+ Mě žádná holka nic nenatře, to se na to ještě kouknu! +zasměje se a začne ji lechtat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 00:59

Tak lehce se mě nezbavíš. +zavrtá hlavou a uculí se+ Já jsem jako klíště. +dá mu pusu na tvář+ Tak víš co? Jestli se ti nelíbí můj sexuální apetit, můžeme uzavřít sázku. Prostě nebudem souložit a uvidíme, kdo to vydrží dýl. +pozvedne vyzývavě obočí+ No to uvidíme, sejmu tě kulometem, bude Fire in the hole a pak rozmáznu tvůj mozek o stěnu. +mrkne na něj poněkud pomstychtivě+ áá, nech toho, nech toho! +kroutí se, aby utekla jeho prstům, směje se a sama útočí prstama na jeho žebra+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2013 09:51

Na žádnou takovou sázku já nepřistoupím. +zasměje se a povalí ji do gauče a ještě chvíli ji lechá, než toho nechá a pak ji políbí+ Protože bych to tutově nevydržel. +uculí se na ni+ Zvlášť, když se k nám zanedlouho nastěhuje tvůj drazemilovaný bratr.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 13:34

To bys teda nevydržel. +obejme ho kolem krku, když ji přestane lochtat+ Protože já jsem naprosto neodolatelná. +chvilku mu oplácí polibky+ Teda ty umíš výborně vybičovat atmosféru. +povzdechne si+ A to děcko, na to nezapomeň. Chris už ví, jak se dělaj děti, ale před tou holčičkou se asi budem muset trochu krotit. +koukne na něj poněkud nešťastně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2013 21:11

Promiň. +usměje se na ni omluvně a udělá štěněcí výraz+ Zkusím ti to tady co nejvíc zpříjemnit i když tu bude tvůj bratr a jeho dítě. +slíbí jí a tváří se u toho vážně a myslí to vážně a přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 21:19

Netvař se na mě takhle, to je naprosto srdcervoucí. +uculí se a plácne ho po ruce+ To přece není tvoje chyba, hm? +usměje se+ Tak jo, to beru. To znamená... že tady se mnou zůstaneš? +zamrká na něj a culí se jak nejlíp umí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2013 21:37

No a zbývá mi něco jiného? +zasměje se a bezradně rozhodí rukama+ Jistě, že tu s tebou zůstanu, když mě nevyhodíš. +pohladí ji po rameni a pousměje se+ V dobrym i ve zlým. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 21:51

Takový věci bys neměl slibovat. +usměje se a opře si mu hlavu o rameno+ Měla bych napsat Chrisovi, kdy se s ním sejdem, a kam půjdem. Kdy by se ti chtělo? +vzpomene si taky+ Budu se s ním taky muset domluvit na postupu u soudu. Říkala jsem ti, že budu svědčit v jeho prospěch? +protočí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2013 21:58

+podívá se jí do očí a vážně řekne+ Chci ti to slibovat. +přikývne+ Hm... zítra večer mám čas. +pokývá hlavou+ Vážně? Byla jsi už u soudu? Je tam sranda, když dokážeš vytočit žalobce i obhájce jedinou větou. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 22:19

+usměje se na něj, pohladí ho po tváři a něžně ho políbí+ Já nedělám nikdy nic, takže zítra večer bych měla mít volno. +zasměje se+ Byla jsem u soudu, ale vždycky jen jako divák. Nebo přítelkyně obžalovanýho. +ušklíbne se+ Nikdy jsem nesvědčila. Tebe za něco soudili? +vykulí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house