Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Xena » 17 bře 2016 21:31

+příšera se svíjí, jak se ji pokouší shodit a zároveň se vyhnout druhýmu meči, a když se zhroutí, Xena seskočí jako legolas. Teprve teď si uvědomí, že ji bolí naražený tělo a po spánku jí stéká krev. opře se laněma o kolena a oddychuje+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2016 21:34

+koukne na potvoru a špičkou nohy do ní šťouchne, když se nepohne, tak na ni koukne+ Jsi v pořádku? +zeptá se jí a začne jí zkoumat hlavu, jestli není nějak víc zraněná+ Půjdeme na Tvrz a tam ti to ošetřím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 17 bře 2016 22:01

myslím... že ano. +vydechne nakonec, otře si meč o lopuch, a zastrčí ho do pochvy+ jsi odsud? +zeptá se a setře si krev z čela, skloní se, aby sebrala chakram, a zapotácí se, jak se jí zatmí před očima+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2016 22:03

Jo, jsem. +přikývne a tu kulatou věc jí radši podá+ Máš tu koně? +chytne ji za loket a zahvízdá+ Mefisto! +vykřikne a kůň přiběhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 17 bře 2016 22:23

Někde tu bude. +usměje se a schová si ne-nunčak. Pak ostře hvízdne na prsty, a za chvilku se mezi stromama objeví její bělouš+ Ahoj. +usměje se a prohrábne mu hřívu+ jak je to daleko? +zeptá se, a vyšvihne se do sedla+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2016 22:24

Opatrně. +pomůže jí nahoru a nasedne na Mefista+ Moc ne. Slabou hodinku. A to mě dost znepokojuje. +kopne koně do slabin a vyrazí směr Tvrz+ Ty nejsi odtud... +koukne po ní zkoumavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 17 bře 2016 22:39

nejsem. +usměje se, pobídne koně, a zamíří po lesní cestě za ní+ stopovala jsem tu bestii. +vysvětlí, pevně se drží sedla, a kluše za ní. Moc nemluví, protože ji vyčerpává jen sedět, a zírá na její záda před sebou jak kdyby to byl jedinej pevnej bod+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2016 22:43

+zachvilku jsou v zahradách a vjedou do stáje, seskočí z koně a podá uzdu Morrisovi+ Morris se o tvého koně postará, neboj se. Pojď dál. +pozve ji a zamíří s ní do kuchyně, aby se tam ošetřily+ Jak jsi se sem dostala? +zeptá se jí+ Jak se jmenuješ?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 17 bře 2016 23:00

+seskočí z koně a vlasy má slepené krví, jak rána pořád krvácí, následuje ji do kuchyně a posadí se tam, trochu zasykne, a promne si bok+ Vždycky se dostanu tam, kde mě je potřeba. +pousměje se+ Jsem Xena. +předstáví se a odepne si meč+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2016 23:05

Já jsem Wenai. Wenai Lafayette. +představí se jí a připraví horkou vodu, obvazy a masti a desinfekci+ Co všechno tě bolí? +zeptá se a skloní se k její hlavě+ Musím to zašít, máš roztrženou kůži. +vezme si obvaz a začne jí jemně umývat ránu na hlavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí