Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 13:27

+Užívá si ten pocit, že tu stěnu prostě pokořila, že to zvládla a je to prostě skoro stejně dobrý jako orgasmus. Ta radost. Pak se domluví s tím kolegou a začne slaňovat dolů, a z té výšky zahlédne Jadea, jak míří k nim. Dole si začne rozepínat karabiny a vymotávat se z lanoví.+ Ty jo, ty ses stihl i osprchovat. +Zkonstatuje to a odhrne si zpocené vlasy z čela. Celá je takříkajíc totálně splavená a trochu se jí chvějí ruce z té námahy. Třeba se o kousínek vytáhla :D+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 16 bře 2016 19:20

Sprchy jsou vzadu. +ukáže rukou směrem tam+ Ale neflákej se. +dodá s úšklebkem, otočí se k týpkovi s lanama, a pár minut s ním něco tlumeně probírá, a vyřídí smsky, co mu zatím přišly. Když se Syr vrátí ze sprch, zase ji lapne za zápěstí a přemístí je zpátky do hotelu. Tentokrát má fakt hlad jako vlk, takže dokonce ani nezapomene objednat jídlo z kuchyně, a voilá, mají za sebou den číslo 4 :D+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 19:42

Rozkaz šéfe +zasalutuje mu a v poklusu se tam vydá, ovšem před tím na něj ještě neopomene vypláznout jazyk. Rychle se sprchne, a je to fakt supr, s mokrýma vlasama se vrátím odkud přišla. A šup, a už jsou "doma."+ Téda, tys dneska myslel na všechno +no jo, občas ho umí i pochválit. Pustí se do jídla a šup, je tak utahaná, že jde brzo aj spat. A šup, den 4. je za nima.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 16 bře 2016 20:37

+a on dokonce nereaguje ani žádnou štiplavou poznámkou, takže se nepohádají, Jade upadne do spánku podobnýho kómatu, jak jen to v křesle jde, a vzbudí se až ráno pátého dne, aby stvořil člověka... uh, ne, špatná story. Vzbudí se ráno a trochu cítí svaly ze včera, ale je to docela příjemná bolest, a je fajn cítit někdy taky tu, a ne jen rány po kulkách a nožích. rozkřupe si přeleželý svaly, projde ranní sprchou, obleče se, a je připraven čelit dni a prvním ranním emailům+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 21:19

+Ráno se probere a na tváři se jí rozlije širokáááánský úsměv. Vezme si papír a lihovkou na něj začne psát jedno pravidlo ze změny režimu za druhým... Pak jde do pokoje vedle.+
Dobré ráno +culí se a je vidět jak moc si to užívá.+ jak sis jistě všiml, je tady pátý den, tedy den změny režimu. +Vezme ten papír a přilepí ho na dveře do ložnice, tak, aby ho měl Jade neustále na očích. Na něm stojí:+

1. Jade komunikuje - tedy nedomýšlí se co ten druhý, ale prostě řekne jak to myslí, doslova a do písmene. Do hlavy mu totiž není vidět!
2. Jade po sobě uklízí - ten brajgl, když se vrátí z akce je fakt humus!
3. Jade se snaží chovat mile - jo, je mi jasný, že s tím bude trochu problém.
4. Jade SPÍ v ložnici spolu se Syr. Aspoň jednu noc.
5. Jade vezme Syr na výlet, takový kam by vzal svou potencionální vážnou známost - ne, vězení, mučírna, sadomaso koutek se nepočítají.
5. Pokud bude Jade chtít, má volné pole působnosti k prozkoumání bloku magie v jeho vyměněné manželce. Je to jen na něm.

+Nechá ho, ať si to v klidu přečte, a čeká na reakci.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 16 bře 2016 22:01

oh bože, to nosíš na ksichtě často? +chytne se za srdce, když uvidí ten její úsměv+ A ne, nepůjdu se udat na bystrozory. +upozorní ji rovnou, přivolá si papír do ruky, a se zdviženým obočím si ho přečte+ Jestli chceš rande, stačilo si říct. +odfrkne si pobaveně+ A pokud vím, nikdo tě nenutil tu uklízet. Obvykle na to máme službu. +okomentuje věcně bod dva+ pokojová služba si aspoň nikdy nestěžovala. +pokrčí rameny a zarazí se u bodu čtyři+ Bez šance. +prohlásí pevně, a očividně to považuje za uzavřenou diskuzi+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 22:11

Jo, většinou když nejsem v tvý společnosti tak jo, a jestli se ti to nelíbí, tak se tak budu tvářit po zbytek výměny jen proto, aby tě to sralo +Zapálí si a kývne hlavou.+ Fajn, i tak se to dá pobrat. Hele, já vím že nenutil, ale pohybovat se tu v tom a volat někomu uprostřed noci aby to přišel pouklízet, mám své zaměstnance ráda a už tak si musí myslet, že tu bydlí nějaký novodobý Charles Manson. Takže do konce výměny se tvůj pokoj nebude uklízet pokojovou službou. Už jsem to zařídila, jsi rád? +zahýbe na něj obočím.+ Nesouhlasím. +Toliko k jeho uzavřené diskuzici.+ v pravidlech je jasně daný +ano, ještě si je pro jistotu přečetla.+ že protistrana se musí aspoň pokusit vyhovět, takže.. +odklepne si popel.+ To prostě zkusíš +ukáže na něj rukou s cigaretou.+ Okey? a když to prostě nepůjde, tak fajn, ale nebuď přizdisráč a neházej hned flintu do žita. Nebo se mě bojíš?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 16 bře 2016 23:40

fajn. +povzdychne si opravdu těžce, a mávne nad tím rukou+ Báječný. +konstatuje kysele+ považuju svůj čas za poměrně drahej, víš? +podotkne, ale když zrovna nejde z akce, moc velkej bordel nenadělá, takže se s tím smíří a koukne na poslední bod+ pět dní není dost času na to tě opravit. +poznamená, jestli si to uvědomuje. Je to možná dost času na diagnostiku. +připustí a oči mu blýsknou+ Měl bych? +zvedne obočí tázavě+ fajn. +pokrčí rameny+ tak to jsi soutěž vyhrála. +típne svoje cigáro klidně+ měla bys mi věřit, když říkám, že to nepřichází v úvahu. +odfrkne si+ možná se máš bát ty mně. +nakloní hlavu na stranu+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 23:48

Vidíš jak ti hezky jde bod číslo 1? +Ano cítí lehké uspokojení.+ No, můj čas je taky poměrně drahej a přesto neremcám, oprava, neremcala jsem jak pubertální děcko +Uvaří si preso, radši dvojitý.+ Hele není tam psaný abys něco opravoval, nebo tak... +protočí už jenom oči, to je ta jeho domýšlivost.+ Je tam napsaný, že se můžeš kouknout. +pořádně si to kafsko osladí.+ Jo, to bys teda měl +souhlasně přikývne.+ Hele já to risknu, pokud se ve spánku neměníš v critters, godzillu, nebo co já vím co ještě... +Rozhodně se ho nebude ptát, jaký má problém, jen by ji zajímalo, zda je to psychického rázu, nebo nějaké trauma z dob minulých.+ Tak co, budem se tu ještě dlouho handrkovat?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 17 bře 2016 00:50

+odpoví jí vražedným pohledem, protože se chová mile+ mám takovej dojem že mezi mým a tvým časem je poněkud rozdíl. +poznamená kysele+ jo. kouknout se můžu. +přikývne a fakticky s ní o něčem souhlasí :D+ Ale já to nerisknu. +řekne klidně, joo, kdo to z něj vypáčí, vyhraje zlatýho bludišťáka+ jestli chceš sex, tak to prostě řekni, jinak nechápu, proč na tom tak lpíš. +zvedne obočí provokativně+ můžeš si nechat ten dům. +řekne nečekaně, protože se pokouší - drumroll - o kompromis :D+ podepsal to dobrovolně, převod je legální. Je to hodně slušnej dům. +poznamená+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette