od Severus Snape » 20 bře 2016 18:28
Co vlastně vůbec ode mě chcete, ženská! Když se na vás podívám jako chlap, tak mě nazvete šmírákem. Když si vás nevšímám, tak jste uražená, že vás nedokážu docenit. Jenže, madam, já nejsem jako většina chlapů... to si laskavě uvědomte!
+Severus před ní upaluje s dost velkým náskokem a fakt se diví, jak mu na těch jehlových podpatcích může stačit+ Abyste si nezlomila nohu... ještě to by mi scházelo +poznamená jedovatě+
+jak na něj Bea tak důvěrně zavolá, trapně se rozhlédne, jestli to někdo neslyšel, protože si tady vybudoval pověst zatvrzelého starého mládence... a zjistí, že na ně pobaveně zírají všichni sousedi a šeptají si, že toho podivína Snapea konečně nejatá ulovila a že co na něm ta ženská vidí a kde vůbec takový chudák přišel k takové nóbl paničce. Severusovi zbývají jen dvě možnosti: první hrdě zavrhne, protože utéct zbaběle před Beou je hluboko pod jeho úroveň. Počká tedy na ni, až ho doběhne, zdvořile jí nabídne rameno a když se do něj Bea zavěsí, vykročí spolu po ulici jako velice nesourodý, ale šťastný manželský pár+