Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2016 13:13

Problémy?! Tohle nejsou PROBLÉMY! To je KATASTROFA! +seřve ho+ Ne, jen jsem nečekala, že mi z toho skrepnou vlasy!
To teda pudeme! +podívá se na něho tak trochu šíleně, že o tom diskutovat nebudou+ Paruku?! Vypadám snad jako někdo, kdo nosí paruku i jindy, než když utíká před celníkama?! To poskytnete, ale až se vrátíme od kadeřníka!!
Na co jako?! +vyštěkně+ Jedovatý žáby už jsem potkala a sklípkany máte za sklem, tak co mě tu asitak může ještě překvapit?! +stoupne si proti němu s rukama v bok+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 13 bře 2016 19:21

Merline, ženská +povzdechne si+ Tady vás přece nikdo nepozná... nikdo nebude zkoumat, že ty vlasy takhle běžně krepaté nenosíte. A jak vás znám, určitě máte v těch kufrech i zásobu paruk. Tak si už některou naražte na hlavu, proboha. Anebo seďte doma, dokud vám to nesleze +přijde s nejideálnějším řešením+ Já vám to avokádo dojdu osobně koupit.
+sleduje ji, jak tam Bea oproti němu stojí s rukama v bok a provokativně sjíždí pohledem to její poloodhalené tělo+ Třeba na to, abyste si dokázala uhlídat své přednosti +ušklíbne se a oči mu s pobavením sklouznou na jedno její ňadro, které jí během toho pobíhání neposedně vypadlo ven z ručníku+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2016 20:52

Jááá se poznám! A to stačí! Jak běžně?! Copak by to tak někdo mohl nosit běžně?! Dvoubarevný?! Jednu! Jen jednu! +opraví ho nad tou zásobou paruk+ Ani omylem! Půjdu a vezmeme to přes holiče! Málem mě zabila vaše žába, z tohohle se nevyvlíknete!
+Našpulí pusu stylem: co jako?! a zvedne povýšeně bradu, no když ji upozorní na obnaženou část jejího těla, tak se hned zakryje rukama+ Šmíráku! +zvedne bradu ještě víc, že už ji z toho i bodne za krkem+ K tomu holiči půjdeme - a vy se tam necháte taky přistřihnout! +oznámí mu a práskne za sebou dveřma do koupelny+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 13 bře 2016 23:06

+otevře ústa do další slovní přestřelky, no její poznámka mu totálně vezme dech+ Šmí-rák? +vyjekne pohoršeně+ Já snad tady běhám polonahý po cizím bytě a nechávám si vyčuhovat z ručníku části těla? +ohradí se ukřivděně+ Tak na to honem rychle zapomeňte! +zahuláká na ni přes dveře na to přistřihnutí+ Vám asi brzy přistřihnu křidýlka +zahudrá a jde se převléct zpátky do toho starého hábitu, to by byl pěkný hlupák, aby si kvůli ní oblékal něco lepšího+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 20 bře 2016 01:11

Jo! ŠMÍ-RÁK! +zařve ještě přes dveře+ Otázka je PROČ?! tu tak běhám! +zafuní a dívá se na sebe do zrcadla. Přivře oči a zatváří se docela zlověstně+ No počkej... +odsune slušný oblečení, který měla nachystaný a vezme si hezky síťovaný punčochy, vysoký štekle a tak krátký šaty, že když se ohne, tak jí bude vidět půlka zadku (v pěkných kalhotkách :D ) a přednosti jí přitom nejspíš vypadnou.+ Tohle ti dám sežrat, kamaráde...+spokojeně se prohlídne a přemaluje si rudě pusu, aby je opravdu nikdo na ulici nepřehlídl a dá si tu paruku... Úplně se škodolibě těší, že z té pozornosti bude Snape v orvaným hábitu hezky nervozní.+ Tak můžem. +prohlásí když vykráčí z koupelny a sjede ho pohledem+ Jistě...nic horšího ve skříni už nemáte, že.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 20 bře 2016 13:18

+když Bea nakráčí ven z koupelny, chvíli na ni zírá jak křovák na polární záři+ A TOHLE podle vás není další provokace? Vy přímo CHCETE, abych vás šmíroval! Vám to dělá DOBŘE! +nařkne ji právem+ To ale nebyl moc chytrý tah jít takhle ven... +dodá ještě škodolibě+
Přesně tak... nic horšího jsem bohužel nenašel, tohle bude muset stačit +rázně vyjde ven ze dveří do špinavé londýnské ulice. Zatímco Severus zcela splyne s ponurým prostředím, takže si ho nikdo ani nevšimne, Bea svým provokativním vzhledem vzbudí okamžitou pozornost a každý se za ni otáčí a pouliční výrostci na ni pokřikují, takovéhle extravagantní dámy v této části města člověk jen tak nepotká+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 20 bře 2016 13:22

+Dá si ruky v bok a vychutnává si jeho rozčilení+ Většina chlapů umí OCENIT, když vedle sebe mají ženu! Dámu! A umí se podle toho chovat! Ale to vy teda neumíte!
+Tak ona si v zimě zřejmě dá kabát...ale prvně si ho nechá schválně rozplej, no po pár komentářích si ho zapne+ Proboha co je to tu za okolí?! Vidím, že tady opravdu splynete s kulturou vašich spoluobčanů! Já patřím k němu! +ukáže na něho jak jde asi pět metrů před ní, protože mu na šteklách nestačí+ Milááááčku! Severusiii! +ušklíbne se na něho a jak ho doběhne, tak se ho chytne za ruku+ Zapomněl jsi, že jsme teď manželé?!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 20 bře 2016 18:28

Co vlastně vůbec ode mě chcete, ženská! Když se na vás podívám jako chlap, tak mě nazvete šmírákem. Když si vás nevšímám, tak jste uražená, že vás nedokážu docenit. Jenže, madam, já nejsem jako většina chlapů... to si laskavě uvědomte!
+Severus před ní upaluje s dost velkým náskokem a fakt se diví, jak mu na těch jehlových podpatcích může stačit+ Abyste si nezlomila nohu... ještě to by mi scházelo +poznamená jedovatě+
+jak na něj Bea tak důvěrně zavolá, trapně se rozhlédne, jestli to někdo neslyšel, protože si tady vybudoval pověst zatvrzelého starého mládence... a zjistí, že na ně pobaveně zírají všichni sousedi a šeptají si, že toho podivína Snapea konečně nejatá ulovila a že co na něm ta ženská vidí a kde vůbec takový chudák přišel k takové nóbl paničce. Severusovi zbývají jen dvě možnosti: první hrdě zavrhne, protože utéct zbaběle před Beou je hluboko pod jeho úroveň. Počká tedy na ni, až ho doběhne, zdvořile jí nabídne rameno a když se do něj Bea zavěsí, vykročí spolu po ulici jako velice nesourodý, ale šťastný manželský pár+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 20 bře 2016 19:25

Chci mít hezký vlasy! Například! No to vidím, že nejste!
+Trénink..a když utíká, tak umí nedošlapovat na paty. Chytne se ho s přeširokým úsměvem a ochotně pozdraví sousedy, kteří jdou zrovna z nákupů a málem jim vypadávají bulvy, jak na ně zírají+ Ach Severusi, ty jsi takový gentleman...+zamrká na něho očima, natáhne se a vlepí mu pusu na tvář, kde mu zůstane otisk rudé rtěnky a nese se jak...víme co na čem :D - hezky s nosem nahoru+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 bře 2016 14:18

+jen protáčí oči nad neuvěřitelnou schopností Bei během několika okamžiků plynule přeskočit z hysterky do milé a spokojené dámy (a opačně :D) a nechá ji hrát její roli spokojené manželky, protože už přišel na to, že když jí nebude odporovat, bude mít od ní alespoň na chvíli pokoj+ Gentleman? Toho jsi ze mě udělala ty, drahá Beatrix +ušklíbne se na ni sarkasticky a rukávem si setře otisk rtěnky a jak si tam nevidí, tak si to akorát rozmaže po bledé tváři+
+v ulici jsou středem pozornosti, jednak Snapea tady každý zná, jednak jsou tak rozdílní jako noc a den. Po chvíli dojdou do supermarketu a Severus vezme košík+ Tak vybírej, co potřebuješ... ale rychle +napomene ji, nejradši by už zmizel těm čumilům z očí+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice