Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Altair » 08 bře 2016 20:37

+pozorně poslouchá ty její argumenty, proč se rozhodla zůstat a když Bea domluví, jen zakroutí hlavou+ Já tě zbožňuji, Beatrix.
Jak podezřele... +culí se+ Pouze projevuji náklonnost své ženě, kterou miluji +vloží jí do dlaně polibek, teď už to snad nebude Bei připadat poněkud nevhodné, když si jejich hostitelé myslí, že jsou manželé+ Alespoň pro dnešek se nemusíme skrývat. A těším se na to, že budeš aspoň na pár hodin mojí manželkou +usměje se+
+zatímco Bea telefonuje, Altair oznámí těm lidem, že jejich pozvání přijímají a oni jsou tím evidentně potěšeni+
+když se Bea zase vrátí, Altair jí přeloží, že domácí jsou poctěni, že u nich zůstanou přes noc a ti se na Beu mile usmívají a přikyvují+ Jestli bys chtěla, můžeme se projít po okolí +navrhne+ Samého by mě zajímalo, jak se to tady změnilo...
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 08 bře 2016 23:16

A já tebe. +zašeptá s úsměvem+
Nejsem si jistá, jestli je to tady až tak běžná záležitost...+pohladí ho přes rty, jak jí olíbne ruku - tak ona si spíš nemyslí, že by se tam všeobecně moc projevovala náklonnost, nebo že by vůbec ty ženský a chlapi tam bylï ze vztahů až tak odvázaný a byli na sebe takovíhle+ Ale mně se to líbí. +přikývne+ Je to hezká změna.
To abych se rychle naučila poslouchat...+ušklíbne se zlobivě+
Pro nás je to taky velká čest...+kývne na Altaira, aby to přeložil+ Je to pro mě nezapomenutelný den...
To bych moc ráda! +vlastně to sama chtěla navrhnout+ A cestou bysme mohli koupit něco k jídlu, hm? +koukne na něho, že je jí trapný, že sami mají sotva na jídlo a hostí je, tak aby taky něco přinesli+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 09 bře 2016 23:43

Běžná ani ne... záleží ale na okolnostech. Pravověrný muslim své manželce, případně dalším manželkám, nebo všeobecně ženám, na veřejnosti náklonnost nikdy neprojevuje, a muslimky ani nějaké něžnosti od mužů mimo lože neočekávají. Na druhou stranu ale není ani zakázáno projevoval city. Není to žádný hřích +vysvětluje+ Já nejsem ortodoxní muslim, ty nejsi muslimka a nejsme ani na veřejnosti. Tak nevidím důvod, proč bych svoji manželku nemohl políbit +dokončí s úsměvem přednášku+
Já už si najdu způsob, jak tě přimět, abys poslouchala +odpoví jí stejně zlobivě a jedno obočí mu významně cukne příslibem takového malinkatého výprasku+
To je od tebe milé, ale u nás se nepovažuje za moc zdvořilé nosit jídlo na návštěvu. V Sýrii se hostitel vždycky postará o svého hosta, v tomhle se opravdu nemusíš cítit trapně. Kromě toho, chystají pro nás večeři +oznámí jí pobaveně+ Pokud jim ale mermomocí chceš projevit vděčnost za jejich pohostinnost, můžeš jim koupit nějaký dárek. To je u nás spíš zvykem +poradí jí+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 12 bře 2016 11:03

Nejsi? +docela se podiví, tak nějak počítala s tím, že to svý náboženství bere taky hodně hodně hooodně vážně+ V tom případě mi svou náklonnost projevovat můůžeš. +protáhne pobaveně, že mu to jako dovolíí. A dost si to jeho chování užívá, není na to už dávno zvyklá, aby na ni někdo koukal takhle...+
Ale né dnes v noci! +culí se, že ju tam před místníma asi mlátit nebude - teda leda někde venku! :D +
Aha...+zklamaně se trochu zamračí a pak se zase rozzáří+ Jo! To chci! Co by se jim hodilo? Deka? Koberec? Nějakej speciální hrnec? Něco do domácnosti? +chrlí hned nápady co všechno viděla cestou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 12 bře 2016 20:09

Jsem muslim. Ale je nepatrný rozdíl mezi muslimem a ortodoxním muslimem. Kdybych byl ten druhý, měl bych asi tak tři manželky a nezapletl bych se s nevěřící. A taky bych se k tobě choval jinak +takže Altair MUSÍ být tolerantnější mohamedán, jinak by s Beou nemohl být;)+ Enzo je pravověrný musulman +upozorní ji na to+
Dnes v noci ne? A já jsem se tak těšil, jak si tě zkrotím... +zatváří se zklamaně, ale v očích mu šibalsky hraje+
Můžeš se podívat po obchodech, nebo zajít do tržnice, co jsme míjeli cestou sem. Třeba ti tam padne něco zajímavého do oka +navrhne jí, poté prohodí pár slov s těmi milými lidičkami a pak doprovodí Beu ven+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2016 12:56

No...víš...nechci podceňovat žádnou víru, natož tu vaši...+podívá se mu do očí+ ale vím, že když se člověk zamiluje, tak vidí věci najednou trochu jinak. +pousměje se+ Myslím, žes dřív taky žil trochu jinak, ne? +trochu se ušklíbne, že asi míval povíc žen - i když ne manželek+ Jo, na Enzovi to je vidět. Ale stejně taky dělá vyjímky podle toho, jak se mu to hodí - nebo jak musí. +třeba jednat s ní...+
Joo chlapče, situace ti moc nepřeje...+kroutí pobaveně hlavou+
Když já vůbec nevím, co by se jim mohlo hodit! Sou župany vhodnej dárek? +otočí se na něho a míří zpátky na tržnici+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 13 bře 2016 19:25

+pokrčí obočí v zamyšlení+ To je pravda... když si vzpomenu, jak jsem smýšlel dřív... +je si vědom toho, že než poznal Beu, jeho vztah k ženám býval povrchnější a rozhodně ne monogamní+ Výjimky existují u všech pravidel. Takže i Enzo občas něco drobného toleruje, pokud to není proti jeho zásadám +prozradí jí na něj s úsměvem+
Nelámej si s tím teď hlavu. Uvidíme až na tržnici +vydají se uličkami zpátky k autu, Altair řekne řidiči, aby na ně nečekal a přijel pro ně až zítra a po chvíli se ocitnou na nějakém místním tržišti, nebo v obchodním centru, záleží, kam Bea bude chtít+ Moc nad tím nepřemýšlej, prostě vyber něco, co se líbí tobě. Vůbec to nemusí být drahé, to není podstatné +poradí jí a procházejí tam kolem regálů s koberci, porcelánem, olejovými lampami, vonnými svícemi, vyšívanými ubrusy, malovanou keramikou, obrázky, prostě úplně vším možným i nemožným+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2016 20:47

Mmm a jak jsi smýšlel? +zvědavě se kousne do rtu+ A mě? Mě ti Enzo toleruje?
Když já vůbec nevíím čím bych se jim mohla zavděčit! +zoufale pobíhá od jednoho stánku ke druhýmu - asi šli spíš na tržiště - a je úplně bezradná+ Podívej! Tady mají čajový sety a čaje! Pijou čaj? +podívá se na něho, jestli není moc mimo+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 13 bře 2016 22:36

Radši to nechtěj vědět. Možná bys mě už neměla tolik ráda +zažertuje potměšile, ale kdoví...+ Nač řešit minulost... užívejme si přítomnost.
+musí se zasmát+ Neříkal jsem Enzovi o nás. Ne přímo +vzpomene si na tu jejich rvačku kvůli Bei, o které jí pochopitelně neřekne+ Ale myslím si, že Enzo už dávno něco tuší. Zná mě spoustu let, takže musel vycítit změnu. Ale on nemá právo mi něco tolerovat... je to můj život. Taky se nestarám do toho jeho. (budu muset někdy zase napsat nějaký jejich rozhovor, kde to konečně vyplave na povrch :D )
+koukne na ten čajový servis+ Ten se hodí +schválí jí její výběr+ Všichni Syřané pijí čaj +zasměje se pobaveně+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 20 bře 2016 01:15

No...vlastně je to i možný. +ušklíbne se+ Toliko optimismu na večer...+potřese hlavou+
+slint! to už se těším až si počtu!+ Jo, taky myslím, že něco tuší. Proto se ptám... Jenže já nechci, aby mě nesnášel...+udělá pusou kačenku jak si tam prohlíží zboží+
Všichni? A to nikdo nepije kafe? +vybere ten nejhezčí set, nechá ho zabalit a k tomu trochu víc čajů, než by asi někdo jinej kupoval, ale megalomanka no...+ A vy tady pěstujete čaj? Jako...keříky a tak?

(a půst jim asi už skončil co, když vlastně i jedl...)
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum