Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 06 bře 2016 20:07

+Pohled mu opatí a pokrčí přitom tak jako nevinně ramenama+ A do čeho se to lije? Aby se to neprožralo i podlahou... Tak....čtyři...pět sudů...+naznačí rozměry zhruba Snapeovy postavy+
Ne! Byly roztomilý! +jj já koukala minule, že sou krásný :D + Navíc je tu skoro tma!
Vy vůbec nechápete, co pro mě nechty znamenají! +zavrčí na něho+ O tom by se dalo v případě ukazováčku na pravé ruce polemizovat! +odsekne+
+Zvedne obočí+ Vás snad potěšilo, že mě nebudete moct hodit do barelu s kyselinou? +rýpne si jak si oddychne+ NEMÁTE?! tu doufám někde jedovaté tropické pavouky?! +napadne ji při té jeho poznámce+ Cítím se tak skvěle, že bych si je hned šla pohladit znovu! +podívá se na něho, že na blbou otázku...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 06 bře 2016 23:35

Úplně nejlepší je betonová vana. Případně ocelová. Do jiného materiálu vám to může propálit pěknou díru +poradí jí+ Pět sudů? +obočí mu vylétne do čela, má toho svinstva sotva tři galony+ Rozumím +přikývne, když mu naznačí, že ten sud by měl mít velikost dospělého chlapa+ Vyrobím pro vás toho tolik... ale ty ocelové barely si musíte dodat sama.
+nechápavě kroutí hlavou nad tím jejím lamentováním nad nějakým bezvýznamným nehtem a přitom si neuvědomovat, co jí hrozilo+ Takže příště už u mne radši nesahejte na nic, co nevypadá zcela běžně +varuje ji+
Spíš mě potěšilo, že jsem se vyhnul Azkabanu, protože by mi asi nikdo neuvěřil, že jsem na vás ty šípové žáby nevypustil úmyslně +ušklíbne se+
Proč myslíte, že jsem vás varoval, abyste nelezla do té vedlejší místnosti? +zvedne významně obočí na ty tropické pavouky+
Výborně +že se cítí skvěle+ Tak to byste mohla jít nakoupit. Tam budete mnohem užitečnější než ve sklepení a čerstvý vzduch vám jen prospěje.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 07 bře 2016 13:59

To máme! +nadskočí nadšeně+ No co...to není jenom pro mě...+ohradí se, jak na ni zírá+ Ocelové? Zavolám pak Azzimu...+přikývne+
Tady nevypadá nic zcela běžně! +podívá se na NĚHO důrazně, že ho včetně+ Vy jste na mě stejně tak hodný... To Amon by šel zachraňovat ty žáby s argumentem, že jsem tak jedovatá, že to ani ony nevydýchají...
Pane bože! +zařve a vyskočí+ Zavřete tam dveře! Co když utečou?! Co když se prokoušou zdí! Nebo stropem! Určitě umí skákat! +spustí hystericky a vypadá, jako by právě jeden z těch gigapavouků lezl po ní+
...
Ach jo, a já se těšila, jak tu hezky uklidíme! +no pokrčí ramenama+ Tak se běžně převlíct, já se osprchuju, převlíknu a můžeme jít!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 07 bře 2016 21:49

Takže o důvod víc, abyste tady nesahala radši vůbec na nic +zdůrazní přísným pohledem+ Hodný? +pozvedne udiveně obočí+ Děkuji... jste první člověk, který si tohle o mně myslí.
Prosím vás, nepanikařte! To by se ti pavouci nejdřív museli prokousat sklem. Mám je totiž zavřené v teráriích +zakroutí hlavou nad její hysterií+ Což mi připomíná, že budu muset zkontrolovat, jak je možné, že mi z nich utekly ty žáby...
Převléct se? +sjede pohledem svůj hábit+ Proč? Na tom, co mám na sobě, nevidím nic špatného +prohlásí trochu dotčeně+ Tak to vypadá na dlouho... já jdu zatím so sklepa pochytat tu havěť.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 07 bře 2016 23:40

+Zatváří se kysele+ To asi nepůjde, když tu teď bydlííím! +protáhne+ No jo, proti Amonovi jste docela mílius. Ono vždycky záleží na tom, s kým srovnáváte...
V teráriích?! Ty nechávají lidi každou chvílu otevřený! Vidíte to!!! Určitě jste je zapomněl zavřít!! Není se co divit! Pořád se jenom soustředíte na to, jak se mě zbavit!
No protože...+mávne rukou+ vlastně nic...hlavně je zavřete! Všechny! pořádně! +ječí ještě přes rameno a jde si dát tu studenou sprchu...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 08 bře 2016 20:02

+zamyslí se, že to by opravdu nemohla otevřít ani ledničku+ Tak já vám tady vymezím bezpečnostní zóny, kde se můžete moct pohybovat bez rizika, že zase uděláte nějakou škodu +vyřeší to nakonec diplomaticky+
Já nikdy nezapomínám zavírat terária +odsekává důrazně slova, jestli ho snad má za nějakého senilního dědka, co už zapomíná+ Problém se musel stát mimo mně. Já chyby nedělám.
+nechá ji v bytě samotnou a jde do sklepení zjistit, co se stalo. Rozlezlou havěť pochytá a zavře do terária a pak důkladně zajistí okno ve sklepě. Když se vrátí nahoru, Bea se ještě sprchuje, tak se převlékne do méně sepraného hábitu, aby jí tedy udělal radost a počká na ni v kuchyni a lepí zatím na skříňky barevné samolepící lístečky+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 08 bře 2016 23:05

Já nechci nic vymezovat! Prostě odstraňte pavouky z mého dosahu! Tak hlavně dál nezapomínejte!
+Vysprchuje se, vyfénuje si vlasy a dost nakvašeně vyjde jen v ručníku - docela malým z koupelny+ Snape! Co to máte za vodu?! Podívejte se co mi to udělalo s vlasama!! +ukáže si na hnědožlutý flekatý krepatý vlasy, který vypadají, jako kdyby se jí na hlavu vylil peroxid a zkrepla jí trvalá+
A co je sakra tohle?! +ukáže na lístečky+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 09 bře 2016 23:40

+jak Bea vejde v tom malém ručníčku do kuchyně, Severus úplně zapomene lepit papírky a zírá na to, co jí ten ručník nezakrývá+ Ehm... cože? +odkašle si rozpačitě+ Co je s vodou? +přistoupí k ní a zblízka zkoumá ty její vlasy+ Tak to jim asi zase ujela ruka s chlórem... to se občas stává... já jsem vám to neříkal? +zatváří se, že jak by ji promerlina mohl zapomenout na to upozornit+ Mohl bych vám ty vlasy ostříhat... +navrhne řešení a jak je tak blízko ní, do očí se jí rozhodně nedívá+
Tohle? +otočí se k polepeným skříňkám+ To je pro vás. Zeleně označené skříňky jsou bezpečné. Žluté otevírejte jen na vlastní nebezpečí. A k těm červeným se radši ani nepřibližujte.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 12 bře 2016 10:55

Co je? Mám na sobě něco? +kouká na sebe rychle, esi po ní něco neleze+ Co já vím?! Co s ní je?! Tohle je! +ukáže si na vlasy+ Jak ujela ruka?! To nikdo nekontroluje?! To teda neříkal!!! +zuří tak, že jí ten ručník pomalu lehce začíná sjíždět...ale fakt jen trošičku, zatím zakrývá to co má...+ Zbláznil ste se?! Pudete semnou k holiči! A budete tam celou dobu čekat dokud mi tohle nedají dopořádku! +ujistí ho a je tak rozzuřená, že si vůbec nevšímá kam kouká+
Co-že?! +cukne sebou, že ten ručník už teď drží jen silou vůle+ Já nejsem malý dítě, abyste mi milostivě dovolovat lézt do některých skříněk! +obíhá to tam a natahuje se až nahoru a vztekle všechny lístečky zase strhává a hodí je po něm+ A jestli mě tu něco sežere, tak si to s váma dojdou vyřídit! +asi dostane metál, nebo tak něco...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 12 bře 2016 20:04

+se stoickým klidem pozoruje ten její další hysterický záchvat a dívá se, jestli jí ta osuška povolí, jak tak rozčileně rozhazuje rukama+ Říkal jsem vám, že s tou vodou v koupelně jsou občas problémy. Čekala jste snad, že tady budu mít bublinkovou koupel? To jste měla jít do lázní a ne ke mně.
K holiči? +skoro se až zalekne toho slova+ Nedramatizujte to tak. Koupíte si paruku a bude to vyřešené, než se vám vlasy zregenerují. Do té doby vám můžu poskytnout speciální přípravek na vlasy, který sám používám.
+s kamennou tváří sleduje, jak tam Bea orvává ty lístečky a s nebývalým zájmem sleduje, jak jí ta osuška u toho nebezpečně sklouzává+ Na vašem místě bych si dával pozor +neupřesní, jestli na ten ručník, nebo na to, aby na ni nevyskočilo něco z některé skříňky+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice