Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 úno 2016 15:20

+jj to já vím, že je vegan :Love +
Jade... +otáčí se skoro dopitou sklenicí v ruce.+ Udělal jsi někdy něco pro někoho jen tak, s dobrým úmyslem aniž bys něco požadoval na oplátku? +Opravdu ji to zajímá, nemyslí, aby dělal něco pro ni, jen prostě by chtěla vědět, jestli za každým jeho počinem je nějaký kalkul, chladná vypočítavost.+ Ale moje palice není tvoje nedokončená záležitost. +Nakloní hlavu na stranu.+ I kdybych... kdybych možná čistě teoreticky uvažovala o tom, že bych na to přistoupila... +Pak zavrtí hlavou a už to nedopoví, jen dopije svoje pivo a chce jít domů. Teda sakra tam, kde teď zrovna přebývá. Do tohohle obchodu nejde. Tady není přesně stanovená cena. Prostě se začne zajímat o možnost, na kterou natrefila ona. I když je to možná jen slepá ulička.+ Ani B nedovolím, aby tam lezla. Prostě ne. +Zapálí si a hodlá si zaplatit svou večeři a vypadnout do vlhkých mlžných dublinských ulic.+ Terapie šokem, ty jsi ale doktor. +protočí oči, jediná možnost kdy by tohle mohlo fungovat je smrtelné ohrožení jejích blízkých protože jak jistě ví, na ní jí až tak nesejde.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 úno 2016 21:10

+a jak mu to slušelo na oscarech! :D+
+věnuje jí jeden exkluzivní vážně mě tu budeš poučovat nezištnosti srdce+ Dostatečně na to, abych se to zase rychle odnaučil. +odpinkne jí tu otázku zpátky s nádechem sarkasmu+ je to pěkně pokryteckej koncept. Lidi dělají všechno z aspoň trochu sobeckejch důvodů, i kdyby jen proto, aby je měli ostatní rádi. +ušklíbne se, a zatáhne účet+ vynaložil jsem vcelku dost úsilí abych tě přitáh z podsvětí, jasně že je to neuzavřená záležitost. +nakloní hlavu na stranu zkoumavě+ Samozřejmě záleží, jestli jsou ty vzpomínky jen blokovaný z tvýho dosahu, nebo opravdu nenávratně pryč. to by už neopravil nikdo. +dopije zbytek svýho piva+ tak jedině... +ohrne trochu ret, protože už ho napadá jen jediná nijak příjemná alternativa, nehodlá chodit a učit kohokoliv+ pokud to ovšem všechno chceš zpátky. +zadívá se na ni, tím svým rentgenovým pohledem, protože ten dojem moc nevyvolává+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 úno 2016 22:28

+To teda!+
Ježiš jen jsem se zeptala +zavrtí hlavou a hodí na stůl pěkný dýško, obleče si bundu a vyjde ven na čerstvý vzduch. A pak zvedne obočí.+ Neměla jsem tušení, že si to bereš až tak osobně +trochu si rýpne. A musí si přiznat, že je opravdu překvapená. Zapálí si cigaretu, vyfoukne kouř a otočí k němu hlavu. Chvilku přemýšlí.+ Jo, chci to všechno zpátky. Jasně že chci. +přikývne vážně.+ Dopověz to +řekne o poznání tišším hlasem. Najednou je celá napružená, už má dost toho, jak si sakra nemůže na nic vzpomenout.+ Jade... kdybych si měla vybrat mezi pamětí a magií... +Je to sakra velký rohodování buď a nebo.. Prohrábne si vlasy prsty.+ Chci paměť.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 01 bře 2016 00:37

+zavře za nima dveře od hospody, a bundu si jen tak přehodí přes rameno, jestli chce někdo vidět jeho pistoli, ať si poslouží+ Nikdy jsem nevracel magii někomu, kdo ji ztratil, zajímá mě to. +pokrčí rameny+ věř mi, kdyby to šlo, prostě bych tě zavřel do pokoje a zkoušel to, dokud by se to nepovedlo. Bohužel v takovýmhle případě je spolupráce docela klíčová. +ujistí ji s trochu temným sarkasmem v hlase, těžko říct, jestli vtipkuje nebo ne+ A co když si vzpomeneš na svoji rodinu? +nadhodí hladce, jakoby mimochodem a řečnicky, odpověď fakt nečeká, a pak se na chvilku odmlčí+ Nebudu ti tvrdit, že by bylo nutný si vybrat, nemám dost informací. +pokrčí rameny+ Vím ještě o někom, kdo by to technicky dokázal, a rozhodně mě nesnáší víc než ty, což přináší jistý bonusový body. +ušklíbne se nepěkně+ Moje drahá ex, základy ode mě naparazitovala. +zatváří se, jako by ho bolel zub+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 bře 2016 09:43

+Vyklene jedno obočí nahoru, teď už regulérně šokovaná tím jeho zájmem.+ Pokud by k něčemu takovému došlo, tak už to fakt není absolutně tvoje věc, ale můj boj. +Jde vedle něj a pak se prudce zastaví a otočí se k němu čelem. I když je menší než on tak teď se tváří fakt jako by ho převyšovala.+ No ty ses asi posral! +Vyštěkne na něj+. To ti na ní už sakra vůbec nezáleží?! Počkej proč se vlastně divím! Je-ži-ši. Jasně, celá žhavá nechám ženskou ve vysokém stupni těhotenství aby se hrabala tou megatunou sraček co mám v hlavě a pak se s chutí podívám, jak z toho hrůzou potratí. +Strčí do něj.+ Ty seš takovej idiot. +Otočí se a odkráčí od něj pryč, směrem k hotelu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 01 bře 2016 11:09

Souhlasím. +přikývne úplně klidně, a tváří se, jako že je upřímně rád, že se ho takový starosti netýkaj+ Ale může to bejt faktor, kterej podvědomě ovlivńuje tvoji ochotu si vzpomenout. +podotkne+ A i když zatím nevím dost, stoprocentně můžu říct že tvoje stoprocentní úsilí je nezbytný. +ušklíbne se+ magie je taková, hlavně ve svý syrový, instinktivní podobě. +řekne, a zní to skoro jako kdyby mluvil o milence+ Vem si třeba u dětí. V prapůvodu je to jenom hodně, hodně intenzivní chtění. +zvedne koutek nahoru+ Přeskočilo ti? +koukne na ni poněkud s despektem, jako by zkoumal, jestli už jí regulérně hrabe, ve tváři výraz povýšenýho rozladění nad tou hysterií+ Jasně že ne teď. +to by totiž bylo extrémně neefektivní, že+ Asi tě to překvapí, ale na některý věci musíš mít plán. +protáhne sarkasticky+ A přípravu, týdny přípravy. +mezičímž by se ten problém v její děloze vyřešil sám :D+ Tohle fakt není "Nazdar, ukaž mozek" záležitost. +odfrkne si podrážděně, a už toho začíná mít docela plný zuby. staví se v trafice pro cigára, a vrátí se do pokoje+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 bře 2016 12:31

Sorry ale ty na mě vždycky vybalíš takovou pecku, bez nějakých dalších vedlejších informací a pak se divíš, jak vyletím. Jak si sakra můžu nepřát vzpomenout na něco, co si v nejmenším nepamatuju? +Nakrčí čelo. No možná o jednom důvodu by věděla, přiznávám.+ Už kvůli těm děckám si chci vzpomenout. +Podotokne spíš pro sebe a ani nepostřehla jak se Jade skoro vytratil do pokoje. Tak ho doběhne před dveřmi.+ Počkej Jade... +zastaví se těsně před ním.+ Kdybych opravdu uvažovala o tom, že tuhle mission impossible podniku tak... +i když jí to přes rty snad nechce ani přejít.+ Tak bych to udělala jen s tebou. +Ne že by mu tak věřila, nebo v toužila po nějakém spojení. jen prostě si myslí, že on jedinej by to dokázal, po tom všem co viděla, a co si budem nalhávat, dejchá teďka jenom díky němu. Dluží mu neupřít mu tuto možnost. Dluží mu toho mnohem víc, ale do toho se teď fakt pouštět nehodlá.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 01 bře 2016 15:38

možná kdyby ses naučila trochu ovládat a nevyletěla pokaždý jako na pérku, něco by ses i dověděla. +zvedne obočí lehce ironicky+ možná proto, že se bojíš toho, co by ses mohla dovědět. +pokrčí rameny, a kupodivu to zní pichlavě jen trochu+ Možná proto, že kdyby sis na ně vzpomněla, musela bys to začít řešit. +přimhouří trochu oči a odemkne pokoj, když ho zastaví. Chvilku ji jen tak mlčky provrtává očima, jakoby odhadoval co všechno neříká, a pak se mu rty roztáhnou v tom samolibý jednokoutkovým úšklebku+ hnedka si připadám o mnoho speciálnější. +protáhne pobaveně+ Až se rozhodneš, víš kde mě najít. +dodá, a vejde do pokoje, načež se zastaví a ještě se k ní otočí+ Aby bylo jasno, neslibuju ti, že když ti vlezu do hlavy, zázračně to tam opravím. nevím co a jak a do jaký míry půjde. +poznamená varovně+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 bře 2016 16:11

+Si připadá jak malá holka, kterou dupe její naštvaný taťka a no, cítí se provinile, protože má z velké části pravdu a to ji sakra fakt štve.+ V tomhle se mýlíš, protože už jsem to začala řešit dávno. +Nemusí mu vykládat o tom jak je pro ni těžké trávit čas na tvrzi, a vidět Viktora a jejich děti, o kterých nemá sakra ani páru a Viktora jak ho to žere zevnitř zaživa a neví si s ní rady. Ne, to mu rozhodně vykládat nebude.+ Ts, zas si o sobě moc nemysli jo? je mi jasný že nejsi pánbůh +ušklíbne se a v ložnici pozuklízí ten svůj výzkumnej bordel a nechá mu volnou postel. Jen si vezme peřinu a přesune se tam, kde má pracovnu a to velké křeslo.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 01 bře 2016 18:54

+pokrčí rameny, jak myslíš, do tohohle se plést nehodlá, tak nějak nepochybuje, že její svědomí si s tím poradí dostatečně+ to záleží na tom na kterou oblast se ptáš. +ušklíbne se na toho pánaboha, a oči mu blýsknou+ jenom disclaimer. Když si začneš stavět vzdušný zámky a pak se to nepovede, nechci tu mít smečku nasranejch vlčáků a šavlozubku s katanou. +ušklíbne se, a nechá ji ať jde kam chce. Venku už je tma jak v ranci, tak se jde připravit, a asi za půl hodiny u něj zaklepou tři z jeho lidí nachystaný do akce. Doladí poslední detaily, přemístí se spolu pryč, a asi do tři v noci je ticho a klid po pěšině+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette