Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 27 úno 2016 00:09

To byste si to měl už nachystat, jestli se to musí nějak vařit... +poznamená+
+široce se uculí+ Ale pane Snape, mohl byste vědět, že ve výběru partnerů jsem opravdu, ale opravdu nesoudná. +poplácá ho vtipne po rameni jak jde kolem něho+
To já taky...+sejde dolů a dokud nevidí ty pavučiny, tak je v pohodě. Pak se ale zarazí+ To-NE! +podívá se na něho zamračení+ Udělám všechno, ALE! ty pavouky dostanete ven vy! +bodne prstem do vzduchu+ Je mi jedno, jestli je vytáhnete za nožičky a vyhodíte ze dveří, nebo posbíráte do košíku, ale dokud tu budou pavouci, tak tady nehnu ani prstem! +ustoupí do uctivé vzdálenosti od pavučin a založí si ruky - krysy ji nechávají chladnou :D +
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 27 úno 2016 10:36

Teď nevím, jestli to o tom výběru parterů mám brát jako kompliment nebo urážku +zamručí... a stejně se nedozvěděl, jestli tedy jo nebo ne:D+
+pozvedne obočí, jak tam Bea začne vyvádět kvůli pavoukům a ve tváři se mu objeví takový trochu vítězný výraz, že objevil, co na ni platí+ Prosím vás... vy toho naděláte kvůli pár pavoukům... ti loví mnohem menší kořist, než jste vy +pak se nad ní ale slituje, když vidí ten její vyděšený výraz a zamumlá nějaké kouzlo, které zní trochu jako Imperio:D a všichni pavouci se před Beou rozutečou pryč z místnosti jako před baziliškem+ Můžete se pustit do práce... žádný pavouk už by vám neměl spadnout za krk ani do výstřihu +ušklíbne se sarkasticky+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 27 úno 2016 11:50

To vlastně objektivně těžko říct...+co to je a jako myslela tím spíš, že tu takový nebezpečí je, ale teď má těch chlapů a docela komplikovaných vztahů tolik, že i když provokuje, tak se vlastně drží hodně zpátky+
Jak pár?! +zamává podivně rukama okolo v tušení, že je jich tam tak milion+ To mě nezajímá! Sou nebezpeční! Chytám z nich hysterák! +áá tady někdo kouzlí! :D ale no jo, ručně by je asi nevybíral...+ Uááááá! +zaječí a jak nemá kam zdrhnout, protože pavoucí jdou dveřma, tak skoro až namáčkne na Snapea+ Já sem řekla vynést! Né, že mi je necháte běhat po místnosti! Viděl ste kolik jich tu je?! Co když nešli všichni?!! Fuuuuj! +otřepe se jak zmíní krk a výstřih a úplně se ošívá a jakoby ze sebe pavouky shazuje, jak z toho chytla blbej pocit+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 27 úno 2016 18:34

+klidně může ty pavouky jednoho po druhém ručně vynášet ven:D+
+jak mu Bea málem skočí do náruče, rozhodí to dokonce i Snapea+ Kristepane, ženská... trpíte arachnofobií, nebo co? +setřese ji ze sebe+ Ujišťuji vás, že tady nezůstal ani jeden pavouk. Má kouzla fungují spolehlivě +což by jí bez kouzla nemohl zaručit, že se tam někde za regály ještě nějací neschovávají+
A teď bychom se konečně mohli pustit do toho úklidu, jestli vám ještě zůstalo něco z toho vašeho elánu +pobídne ji a začne přemísťovat ty staré krámy někam do vedlejší místnosti, odtamtud ovšem pavouky nevyháněl...+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 28 úno 2016 12:58

Jo! No a co?! +zařve na něho lehce hystericky a tváří se dotčeně, že ji setřepal, jako by se jí štítil+ Mh...+mračí se, no okukuje to tam, že nic nenajde+
No...tak můžem...+vydýchává to a zamračí se+ co je tam vedle? Tam nemusím, že ne? A zakažte jim,a by se sem vrátili! A šli doufám až ven - jako úplně ven?! +začne uspořádávat věci do skupin, podle kterých nazná, že k sobě patří, vymetat pavučiny a utírat prach, když tu náhle+ Jéé! +nadskočí - tentokrát nadšeně+ Vy tu máte žabku! Dvě! Tři! No čau holky! +dřepne si a překvapený žáby začne drbat na hlavičkách+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 28 úno 2016 22:44

Vedle mám... to vás vlastně nemusí zajímat. Jenom takové skladiště věcí, které potřebuji ke své práci v laboratoři +úmyslně není konkrétnější+ Ne, tam bych vám při vašich fóbiích ani nedoporučoval jít, abyste zase na mně neskákala.
Ano +zopakuje netrpělivě+ Odešli úplně ven ze sklepa +někteří možná i do bytu, ale to si jen pomyslí+
+pustí se do úklidu a kontroluje přitom po očku Beu, kam co dává, aby to pak po ní našel. Jak po chvíli znova zaječí, prudce se narovná, co zase+ Nedotýkejte se jich! +zařve na ni a přiskočí k ní+ To jsou pralesničky! Musely mi utéct z terária +kývne rozčileně hlavou k vedlejší místnosti+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 28 úno 2016 23:09

Á jééé, kyseliny, co? +uculí se+ Jak foobiích? Mám jen jednu...víceméně.... +no proto se ptala, esi ven-ven...+ Hlavně mi nezkoušejte lhát, s pavoukama to je fakt kritický!
Co?! +nadskočí a drží prst, kterým drbala žabu zdvihlej do vzduchu+ Co to je? A proč na ně nesmím sahat?! Vy tam máte zvířata?! Vy trápíte zvířata??!! +podívá se na něho rozezleně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 29 úno 2016 20:48

Kyseliny... ty taky. O důvod víc, proč tam nesmíte +varuje ji důrazně+
To jsou pralesničky... prudce jedovaté tropické žáby, které vylučují jedovatý kožní sekret. Taky musíte šahat na všechno, co vidíte +pokárá ji a rychle se rozhoduje, co má pro něj větší prioritu - jestli záchrana vzácných žab, nebo Bei+
Pojďte se mnou, ženská +zavrčí nakonec a rychle odvede Beu do laboratoře a nalije do misky nějaký roztok+ Strčte do toho ten prst +kývne k jejímu ukazováčku, kterým hladila žábu+
Ještě jednou budete brát do ruky něco, co nemáte, nasadím vám svěrací kazajku +vyhrožuje jí a pozorně sleduje tu chemickou reakci na její kůži+ Modlete se, abych vám ten prst zachránil včas.... vás celou +straší ji trochu+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 06 bře 2016 12:33

Ale já bych potřebovala do práce nějakou užitečnou kyselinu! Furt nám zbývá taková drť...
Ježíši kriste a to mám počítat s tím, že se vám tu prohánijou jedovatý žáby?! Dyť sou tak roztomilý! +a asi ji to teda bolí předpokládám+ Sakra dělejte něco! +mává tím prstem+ Jestli mi sleze nehet!!!! +přiklopí žabky mísou, aby zatím nezdrhly a de za ním. Prst strčí do roztoku a zaskučí+ Scheisseeee! To byste se pak o mě musel starat! +zařve na něho rozezleně, jak má strach o nehet+ Jestli přijdu o prst, tak vy o celou ruku! +prskne rovnou a vypadá, že to bude platit, i kdyby mu tu ruku měla ukousat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 06 bře 2016 18:15

+podívá se na ni významně, jestli mají oba na mysli stejnou drť+ Mám tady jednu látku, co je účinnější než kyselina sírová. Rozežere i žulu... a vše organického původu v ní zmizí beze stopy. Kolik byste toho potřebovala?
+nemělo by to bolet, akorát při otravě ochromí nervy+ A to vám nepřišlo divné, že ty šípové žáby hýří poněkud netypickými výstražnými barvami? +pro představu viewtopic.php?f=172&t=1839&p=3064#p3064 + Pokud vám jenom sleze nehet, můžete mluvit o štěstí. Modlete se, aby vám jed ještě nestihl proniknout skrz kůži do krevního oběhu +se svraštělým obočím pozoruje namodralé bříško jejího prstu, jako od inkoustu+ Pořád lepší přijít o prst než o život... +s viditelnou úlevou si oddechne, když se jed z povrchu jejího prstu pomocí roztoku nakonec zneutralizuje+ ...ale pro tentokrát amputace nebude potřeba. Máte velké štěstí, že ty žáby nekrmím jedovatými tropickými pavouky, ale těmi neškodnými z mého sklepa, takže šípový jed ztrácí na účinnosti +pro jistotu jí ale zkontroluje srdeční tep na zápěstí+ Cítíte se dobře?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice