A o to právě jde. jak to mám vědět já, když to nevíš ty? +zvedne obočí, aspoň si zase jednou připomněl, proč vztahy nejsou dobrej nápad
+ tos mi to nandala. +protáhne sarkasticky, moh by se pustit do debaty o tom, proč je pro něj daleko výhodnější vypadat jak vypadá, ale přijde mu to naprosto zbytečný+ no, aspoň teď máš pořádnej obrázeka, můžeš se
kvalifikovaně rozhodnout. +neodpustí si popíchnutí+ to záleží, máš v plánu mi něco slíbit, a pak mávat bystrozorama? +opáčí stejným tónem. nějakou formu útoku čeká, i když spíš předpokládá, že mu půjde nehtama po ksichtě. Každopádně zatímco mu bolest projede až někam do nejzazších mozkovejch závitů, prchavě ocení tu ironii za podpásovku podpásovka. Prudce se nadechne nosem, a instinktivně se tak napůl zlomí v pase, jako podvědomá ochrana před další nechtěnou pozorností v tý oblasti. Ale bolest je dobrá, bolest je známá, s bolestí dokáže pracovat. Dovolí si asi tak tři vteřiny na to ji prožít, a pak se vůlí donutí ji spolknout a zamknout do nejvzdálenějšího kouta svojí mysli. Stačí mu necelej krok k ní, a další dva kroky ke zdi. Pak asi vteřina na to ji znehybnět; bokama přirazí ke zdi ty její, čímž zruší manipulační prostor pro jakýkoliv další kopání, rukama sevře její zápěstí, a přitiskne je na omítku z obou stran její hlavy. Jeho obličej je najednou jen pár čísel od jejího, nepříjemně hluboko za hranicemi jejího osobního prostoru. Veškerej sarkasmus, pobavení, nebo nadřazenost z jeho pohledu zmizí jako prásknutím bičem, zůstane jen ledově vražednej chlad, jako krusta v jeho očích. Sevře čelisti, pod kůží mu vystoupí obrys šlach na krku, jako by sám sebe vnitřně přesvědčoval, že by ji neměl na místě zabít+ Jak moc myslíš, že mi záleží na pravidlech týhle... věci? +zasyčí potichu, až trochu znepokojivě klidně, tak nepříjemně blízko, že se jí jeho horkej dech sráží na kůži, spolu se vším nevyřčeným, co jí tou větou řekne.
víš vlastně, kdo jsem, a kde mám hranice? jsi si jistá, žes to odhadla dobře? +nakloní se k jejímu uchu, aby si už nestěžovala, že nepřesně komunikuje+ Ještě jednou zkus něco takovýho, a stáhnu tě z kůže. +vydechne jí do vlasů, skoro jako kdyby jí šeptal něco něžnýho+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.