Jacobova ložnice

Moderátor: Styx Lupin

Jacobova ložnice

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2013 21:35

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Re: Jacobova ložnice

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2013 22:10

+zavede sem Jacoba+ Tak tohle je tvoje ložnice. Vybrala jsem pokoj, který je zařízen trochu moderněji, než komnaty na hradě. Úplně moderní nábytek v mém domě nenajdeš, nehodil by se sem. Doufám, že se tady budeš cítit dobře +uculí se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 31 led 2013 22:33

+zvědavě si pokoj prohlédne+ Líbí se mi. +přikývne s úsměvem a pak na ni šibalsky koukne+ Styx. +přijde k ní a pořád se culí+ Kdybys jenom věděla, jak moc se musím krotit, aby ze mě ta vášeň, kterou ve mě vzbuzuješ, nevytryskla, tak bys mě dala radši zavřela do kostela, abych se uklidnil. +zasměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2013 22:59

Opravdu? +pozvedne obočí+ Víš, že jsem si to vůbec nevšimla? Jestli je to pravda, umíš se opravdu dokonale ovládat +usměje se na něj+ Tak kdybys potřeboval zklidnit, tady pod hradem je docela hluboké sklepení +zasměje se a pak přistoupí k němu+ Dělám si legraci. Samozřejmě, že mi to lichotí, že v tobě probouzím vášeň, obzvlášť, když je to vzájemné. Je to přirozené mezi mužem a ženou. Otázkou je, jak dlouho jí odoláme +uculí se v žertu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 31 led 2013 23:04

+když už k němu tak hezky přišla, tak ji obejme a usměje se na ni+ Mě se moc nechce odolávat Styx. +řekne, poněkud provinile+ Nediv se mi mít v náručí tak hezkou ženu. +zhluboka se nadechne a dramaticky vzdechne+ Která mě nechá přijít tak, ale tak blízko. +nakloní se k ní, zvědaví, jestli ucukne, když jí rty přejede po tváři a pohladí ucho+ Myslím, že budu potřebovat pofoukat tu ránu, aby mě nebolela. +zašeptá jí do ucha+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 01 úno 2013 14:15

+nebrání se jeho objetí, ostatně nevidí na tom nic tak špatného. Dokonce ani necukne, když jí zlehka políbí tvář, přesto je trochu napjatá, jak se snaží mít kontrolu nad situací. Příjemně ji zamrazí po těle, když ji Jacob šeptá do ucha, ale jeho slova, ta ji úplně dostanou, i kdyby se stokrát snažila kontrolovat se :D :Love + Pofoukat? +pozvedne s pobaveným úsměvem obočí+ No... vzhledem k tomu, že já jsem příčinou tvé bolesti, je to přímo mou povinností +odlepí mu opatrně náplast, našpulí rty a jemným dechem mu opravdu to šití pofouká:D a zlehka se jej dotkne svými rty+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 01 úno 2013 14:22

No, pofoukat. +naoko vážně pokývá hlavou a s mírným úsměvem sleduje jak mu fouká na ránu+ Oh... +vydechne+ Má to přímo zázračné vlastnosti, už to skoro nebolí. +usměje se na ni+ Mohla bys mi to něčím namazat? Myslím, že by mi to pomohlo. Ostatně máš pravdu, měla by ses postarat, aby se mi to pořádně zahojilo.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 01 úno 2013 15:09

Ale vždyť jsem ti to už namazala, dokonce velice účinnou mastí... že ty si jen vymýšlíš? +pohrozí mu se smíchem+ Už opravdu nevím, co jiného s tím dělat +když léčivá kouzla před ním použít nemůže+ Mám nápad! Chce to koupel v léčivých bylinkách. Hm? +mrkne na něj šibalsky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 01 úno 2013 15:45

+zatváří se provinile, ale koutky rtů mu cukají+ Možná si trošku vymýšlím, ale neviň mě z toho, Styx. Nemůžu si pomoct. +pohlédne jí do očí, jako by se ji snažil přesvědčit, aby mu odpustila+ Koupel? To by mohlo zabrat. +pokývá hlavou+ Ale budeš tam muset jít se mnou, abych se náhodou neutopil.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 01 úno 2013 16:04

+teď už se rozesměje opravdu nahlas+ Tak teď už mi je to úplně jasné. Vy chlapi jste prostě všichni stejní... když vám něco je, tak vyžadujete nepřetržitou péči, nemám pravdu? +culí se, ale je jí jasné, že Jacob to schválně přehání+ No dobře, tak tě tedy budu hlídat, aby ses neutopil. Ale nechtěj ode mně, abych si vlezla za tebou i do vany, aby tě náhodou nevycucnul odpadní kanál +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Další

Zpět na Komnaty Styx