Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 21 úno 2016 14:14

Já hned tak nevyhladovím...vydržela bych možná i týden...když bych neměla koho sníst. +zamrká na něho+ Ale copak vás zajímají drby ve Věštci?
+Bea je zvyklá máslo spíš krájet na tenký plátky, než mazat, takže je jí celkem jedno jakou konzistenci má+ To je dobrý...čerstvý rohlíky jsou nejlepší jen takhle... +přikývne+ Máte tu dobrou pekárnu. +ale tváří se, jako by to byla naprosto běžná věc, že jí někdo nosí křupavý rohlíky, i když není, ale nebude ho přece moc chválit!+
Mhm, říkal... Však v druhé půli výměny mi o její pohodlnosti můžete poreferovat sám. Nebo tedy...pokud byste přece jen přehodnotil její pohodlí, můžete spát semnou ve vaší posteli. +usměje se na něho skoro až nevinně - a samozřejmě myslí jen vedle sebe, aby ho pozlobila+ Nene, děkuji, nepotřebuji. +má svoje prášky a masti+
Aha...mh vlastně - neviděl jste mou BH? Včera jsem ji asi nechala v koupelně a teď tam nevisí...
No...říkala jsem si, že bysme mohli jít nakoupit do supermarketu, koupit vám něco normálního na sebe a pak zajít třeba do kina?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 úno 2016 18:29

+poznámku o drbech s nadhledem přeslechne+ Když už jste tady, nenechám vás hladovět ani omylem. V extrémních případech se umím o svého hosta v mezích možností postarat +což začal už tou snídaní+ Nakoupil jsem ráno nějaké čerstvé zásoby, abyste měla z čeho vařit +a lednice skutečně trochu praská ve švech+
Spát s vámi? To se radši vyspím na té pohovce +pak mu dojde, jak nevhodně to vyznělo, tak rychle dodá+ Není to nic proti vaší osobě, jen mi to přijde nevhodné, abychom sdíleli jako... ehm... zdravý muž a žena... společnou postel. Kromě toho jste říkala, že v noci chrápete.
BH? +pozvedne obočí+ Ať už je to cokoliv, neviděl jsem to. :D
Nakoupeno máte +že nepotřebuje do supermarketu+ Co shledáváte na mém oblečení špatného? +zadívá se na ni dost uraženě+ Do kina mě nedostanete ani náhodou. Na takové komerční blbosti nemám čas, ani náladu +a doufáá, že ho k tomu nebude nutit, až se bude hrát podle jejích pravidel+ Pokud se nudíte, mohla byste vyklidit sklep.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 21 úno 2016 21:17

A kdybych onemocněla? +zkouší ho+ Staral byste se o mě?
Všimla jsem si, ale nevidím žádné chipsy, oplatky a tak. A taky nemáte instantní pudink, šlehačku... A dostala jsem hroznou chuť na avokádo! Se sýrovýma tyčinkama. Takže bohužel do obchodu musíme. +povzdychne si, že to se nedá nic dělat+
+Podívá se na něho, jestli tu svou odpověď nechce ještě přehodnotit+ Nevím jak zdravý, nebo nezdravý muž jste, ale já umím vedle někoho spát i bez toho, abych prováděla nemravnosti. A vy jste říkal, že lehnete a spíte. +vrátí mu to+
Jo...BH...podprsenka. +vysvětlí mu+ Chm...zvláštní...asi někam spadla z háčku...
Špatného nic, jenom...trochu old school....a všimla sem si, že i vaše pláště už jsou trochu..vybledlé...+opatrně+ Na černé je to vidět o hodně dřív, než na jiných barvách...
Škoda. Semnou do kina nikdo chodit nechce...nebo spíš nemá čas...no nevadí, pustím si telku...tu vy vlastně..no..tak si koupím časopis.
Sklep? Proč? A co tam je?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 úno 2016 22:16

Neonemocníte. Mám tady spoustu lektvarů na různé neduhy +ujistí ji+ A pokud byste náhodou onemocněla chorobou, na kterou nic nemám, tak bych se o vás staral. Musel bych přece vymyslet na to lék.
Tak to bohužel nevedu +na ty chipsy a instantní potraviny+ Asi se budete muset spokojit s tím, co tady mám. V nezbytném případě jsem ochoten vám pro to skočit akorát tak do večerky. Po Tescu za vámi s košíkem rozhodně běhat nemíním.
To umíte? … tak uvidíme +přehodnotí nakonec tu společnou postel+
Aha... + na tu podprsenku+ Tak tu jsem určitě nevzal.
Vybledlý? +koukne na ten svůj plášť zkoumavě+ Je zachovalý... nosím ho ani ne deset let. Kromě toho, kdo mi kouká na plášť.
Je tam bordel +ve sklepě+ A já tam budu potřebovat místo na regály s lektvary.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 21 úno 2016 23:08

A co na neduhy duše? +koukne na něho+ Máte něco na depresi? Nebo ještě líp - něco pro dobrou náladu? +sonduje+ Experimentoval byste na mně, chcete říct. +poopraví to jeho starání+
Aleee já bych klidně běhala s košíkem za váma...+podívá se na něho tak mile králíkovitě+ a...víte...mně by to udělalo opravdu velkou radost, kdybych si mohla koupit avokádo. +našpulí přitom lehce pusu a kouká na něho zruba stejně jak se dívá na čokoládu - zbožně+
No...+podívá se na něho prozměnu dotčeně+ Snad si nemyslíte, že se po setmění vrhám na každýho poblíž! Co si to o mně vůbec myslíte?!
A pomůžete mi ji najít? Nikdo se ve vaší koupelně určitě nevyzná tak dobře jako vy...
No...právě...+zachovalý+ Ne? Ale ale pane Snape! Podceňujete své studentky i své kolegyně. Odrbaný oděv vám na vážnosti nepřidá. +ptřitvrdí trochu+ A já bych byla dokonce tak hodná, že bych vás vzala do obchodu, kde nakupuje Amon...sice hábity už tak často nenosí, ale mají tam prvotřídní zboží a - +zatváří se důležitě+ já tam mám velkou slevu...
Bordel...aha...tak jo. Přistavíme kontejner? +zajímá se hned+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 22 úno 2016 20:52

Pro dobrou náladu vám můžu poskytnout Felix felicis. Myslím, že se vám docela hodí, až půjdete uklízet do toho sklepa. Experimentoval? To jsou trochu silná slova +ohradí se+ Pokud bych vás měl vyléčit, musel bych přece zkoušet, co na vás zabírá.
+chvíli ještě tvrdě odolává, ale když na něj Bea vrhá takový ten zbožný pohled, připomene mu to časy snapeofilek, kdy byl tolik obdivovaný a zapůsobí to na jeho ješitnost+ Tak pokud vám to udělá radost, tak já vám to avokádo půjdu tedy koupit +nezapomene se zatvářit, jaká je to pro něj oběť+
Ne, to si pochopitelně nemyslím, že se vrháte na každého poblíž. Taky jsem nemyslel vás.
Já mám hledat vaši podprsenku? Co si to zase pro změnu myslíte vy o mně? Přesvědčte se radši, jestli ji nemáte ještě pořád na sobě.
No dovolte? Ja nechodím odrbaný! +ohradí se pohoršeně+ A i kdyby, do toho vám nic není. Nepotřebuji se vám líbit.
Kontejner není nutný. Nic se nebude vyhazovat. Jen je potřeba to tam trochu srovnat a uklidit. Jste na to připravená?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 23 úno 2016 13:48

Já myslela spíš něco na šňupání, ale proč ne. +souhlasí hned+ To jsou slova, který běžně používá Markus, a vy dva toho máte hodně společnýho.. No právě...vyzkoušet...+ale jako nevypadá, že by to brala nějak tragicky+
+Široce se uculí+ Takže pojedeme do Tesca? Potřebuju aspoň čtyři a k tomu sýrový tyčinky. +zopakuje+ A citron. A vy si tam můžete pak přimíchat i česnek, já to s ním nemusím.
+zavlní vtipně svůdně obočím+ Takže vy se vrháte na každou hned po setmění?
No je to váš byt. +zatváří se nevinně a přijme jeho návrh a důkladně se rukama prohledá+ Mmmh...ne...nevypadá to. Chcete mě taky zkontrolovat? +uculí se pobaveně+
No... Líbit možná ne, ale těžko si lidi váží a respektují někoho, kdo nemá odpovídající oděv. Sám víte, jak jsou uniformy všeobecně důležité.
Jo takhle...tak to já si vezmu tepláky a skočíme na to.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 23 úno 2016 23:33

Na šňupání máte nepochybně sebou vlastní zásoby +co tak slyšel+
+koukne na ni, jak se těší do toho Tesca jako malé dítě a přemýšlí, co má za lubem+ Udělejte si radši nákupní seznam, ať na něco nezapomenete. Podruhé už mě tam nedostanete +nemíní lítat do obchodu pro každou blbost+
Na každou ne. Zase tolik jich v posteli nemívám +cukne mu sval ve tváři+ A vy byste se nebála se mnou spát v jedné posteli?
Díky, ne +brání se té intimní osobní prohlídce+ Ještě byste mě mohla nařknout, že jsem vás při výměně nemravně osahával a to by mé pověsti určitě uškodilo víc, než ošuntělý plášť.
A vemte si k těm teplákům ještě koště, hadr a kýbl +doporučí jí+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 24 úno 2016 22:21

No já si právě nic moc nebrala, jsem si říkala, že kde bych sehnala lepší matroš, než u vás!
Juhůůů! +vyskočí nadšeně a hned otvírá skříňky a sepisuje si co je třeba koupit+ Ještě se vám to zalíbí a budete chtít chodit denně! +dá si lístek zatím bokem, aby tam mohla průběžně připisovat+

A já si myslela, že u vás se dvéře netrhnout vzhledem k vaší popularitě. Mmm ne. +zavrtí hlavou+ Myslím, že jste dost chytrý na to, abyste si semnou vzhledem k mé pověsti nic nezačínal. +ať už si to vysvětlí jakkoliv+
+zacukají jí koutky+ Ale tak náhodou aspoň nějaký vzrůšo, přece jen mě cizí lidi denně neosahávají...
Jawohl, mein Führer! +zadeklamuje, uklidí po sobě ze stolu a skočí se teda převlíct - nakonec najde i tu BH tam někde zapadlou a už netrpělivě přešlapuje s kýblem v ruce+ Tak můžem!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 25 úno 2016 22:42

No... když už to bude s vámi k nevydržení, tak možná vám něco účinného poskytnu +přizná nakonec, že nějaké své tajné zásoby má+
+dívá se na ni, jak tam tak nadšeně poskakuje, takhle ji skutečně nezná a na okamžik si pomyslí, že je docela roztomilá a že by taková mohla být častěji+
A vy byste si se mnou – vzhledem zase k mé pověsti – něco začala? +zeptá se jí na oplátku zase on+
+sotva stačí dopít čaj, Bea je už nachystaná+ Jsem zvědav, jak vám ten elán dlouho vydrží +zvedne se a odvede ji tedy do toho sklepa+
+ve sklepě je sucho a chladno a všude se válí nějaké nepotřebné harampádí, které je Snapeovi líto vyhodit, co kdyby se to někdy k něčemu hodilo+ Je potřeba to tady uklidit, zamést, utřít prach, vysmejčit pavučiny a vyhnat pavouky +oznámí jí, co od ní očekává. Na všem lpí silná vrstva prachu, jak tady dlouho nikdo nebyl a v každém rohu je natažená nějaká pavučina a všude po zemi se válejí bobky od myší... nebo možná i větších hlodavců...+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice