Já hned tak nevyhladovím...vydržela bych možná i týden...když bych neměla koho sníst. +zamrká na něho+ Ale copak vás zajímají drby ve Věštci?
+Bea je zvyklá máslo spíš krájet na tenký plátky, než mazat, takže je jí celkem jedno jakou konzistenci má+ To je dobrý...čerstvý rohlíky jsou nejlepší jen takhle... +přikývne+ Máte tu dobrou pekárnu. +ale tváří se, jako by to byla naprosto běžná věc, že jí někdo nosí křupavý rohlíky, i když není, ale nebude ho přece moc chválit!+
Mhm, říkal... Však v druhé půli výměny mi o její pohodlnosti můžete poreferovat sám. Nebo tedy...pokud byste přece jen přehodnotil její pohodlí, můžete spát semnou ve vaší posteli. +usměje se na něho skoro až nevinně - a samozřejmě myslí jen vedle sebe, aby ho pozlobila+ Nene, děkuji, nepotřebuji. +má svoje prášky a masti+
Aha...mh vlastně - neviděl jste mou BH? Včera jsem ji asi nechala v koupelně a teď tam nevisí...
No...říkala jsem si, že bysme mohli jít nakoupit do supermarketu, koupit vám něco normálního na sebe a pak zajít třeba do kina?