Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 31 led 2013 23:40

+nasadí nadmíru šokovaný výraz+ Tak to je ovšem skandální! Doufám, že jste nechala vrchního úhořáže vyhodit. Oh, nikoliv, vznešenosti, nikoliv, taky zdechla. Úplně celá, obávám se. +pokývá hlavou+ Jsem vdovcem. A jsem šťastnen.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 led 2013 23:54

Nechala jsem ho popravit a rozčtvrtit, pochopitelně. +pokýve+ Mé ubohé citlivé srdce se trhalo vedví, avšak přečiny takovéto závažnosti nesmí být tolerovány. +nekompromisně se zamračí+ Och milorde, taková tragédie! +zalapá šokovaně po dechu+ Musíte přijmout mou upřímnou soustrast! Úplně celá, ach vy můj drahoušku. +dojme se a papírovým ubrouskem si osuší očka+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 led 2013 23:58

To bylo samozřejmě nevyhnutelné. +pokýváh hlavou+ Neželte jí, drahá přítelkyně jsem teď svoboden a užívám všech radostí života. Chodím na kroket a do klubu... +otočí ji tam+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2013 00:09

Ach milorde, je tak osvěžující pohovořit s někým tak uvědomělým a dbalým zavedených pořádků, jako jste vy. Z té dnešní mládeže a jejích moderních výmyslů mě vždy pouze rozbolí hlava. +přitiskne si dramaticky prsty na spánek+ Obdivuji statečnost s níž nesete tuto nepříjemnou situaci, drahý příteli. Toto jsou zajisté aktivity hodné mladého gentlemana vašeho formátu. +pokýve souhlasně+ Prozraďte milorde, smím snad i já čas od času doufat v pár minut vašeho drahocenného času a strávit rozkošné odpoledne ve vaší přítomnosti? +sklopí cudně oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2013 00:53

zrovna jsem vám chtěl navrhnout, vaše vznešenosti, jestli bych vás mohl dnes v podvečer osouložit. Ty šaty, pokud to tak smím vyjádřit, vám dokonale padnou. +tváří se jako pravý anhličan a v obličeji se mu nepohne ani sval, když to říká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2013 01:03

Ale ovšemže milorde, kdykoliv. Hořce by mě zklamalo, pokud byste tak neučinil. Přejete si podávat odpolední čaj před či až po souloži? +cukne jí koutek+ Myslíte? Ach vy lichotníku, ještě se z vás budu červenat, a přijdeme do řečí. +zakryje si ústa zděšeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2013 01:10

Před by byl vhodnější, po souloži jsem zvyklý na dobře vychlazené šampaňské. +podotkne+ Máte pravdu mylady, ale nemohu si pomoci a jsem z vás takříkajíc na větvi. Máte snad obavy o vaši pověst? Snad aby se to nedozvěděl vás španělský milenec Ricardo. Zajisté by mě vyzval na soouboj, ten horkokrevný jižan, a jak víte, tak já nesnáším pohled na krev.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2013 01:21

Zajisté, čaj bude připraven ke konzumaci pochopitelně o páté, vkusně doplněn o variaci druhů čajového pečiva a okurkové sendviče. Šampaňské nechám vychladit na tři čtvrti na šest, vyhovuje-li to vašim fyzickým možnostem. +pokyne hlavou+ O mou pověst a vaše zdraví, drahý milorde. Jak víte, seňor Ricardo má horkou krev, a svou čest si cení nade vše. Obávám se, že souboj by byl nevyhnutelný, a mě ze soubojů vždycky rozbolí hlava. Zapřísahám vás, musíte přijít v utajení.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2013 10:40

To naprosto vyhovuje všem mím možnostem o nichž je možno mluvit, drahá vévodkyně. Vaše zdraví je mi nade vše proto přijdu v přestrojení, nelekněte se mě. A čekejte mě v pět. +políbí ji+ Sbohem, drahá vévodkyně. +načež odplachtí někam za roh, kde začne vymýšlet kostým+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2013 15:24

Výborně, drahý milorde, jsme tedy domluveni. Hořím zvědavostí, jak to logisticky provedete s touhle sukní, neboť její velikost a šíře ji činí na soulož velmi nepraktickou. +udělá půvabnou poklonku+ Neopozděte se, drahý příteli, opozdilce já nesnáším. +a jak odpluje za roh, padne do křesla, hodí si nohy nahoru a směje se jak malá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house