Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Altair » 15 úno 2016 00:07

+veřejná sice je, pro to jedno patro, ale jelikož je tam Bea sama, tak je jenom pro ni;)+
Ani nechci, abys to dělala, je to moc nebezpečné a já bych ti to nedovolil +políbí ji na rty+
Odvedu tě +přikývne+ nenechám tě toulat se nocí samotnou po pevnosti. Sice ti tady nic nehrozí, ale než bys našla v těch uličkách tu správnou cestu, bylo by ráno +uculí se a pak vykoukne ze dveří, jestli není nikdo v chodbách a pak Beu odvede až k budově, kde je ubytovaná+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 16 úno 2016 08:14

+Jo ona je tam chudera sama! Se bude bát!+ Nedovolil? +uculí se, ale pěkně ho ještě políbí+ Ty mě snad neznáš...kdybych nebyla tak nešikovná a kdybych nebyla nemuslimka, hned jdu do toho!
Děkuju, jsem už vážně utahaná...+když tam dojdou, tak se na něho otočí+ Uvidíme se tedy zítra...+a všeříkajícně se na něho usměje, kývne mu hlavou a odejde na pokoj, kde si dá ještě sprchu, zapadne do postele a usne jak špalek+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 16 úno 2016 22:04

Zítra ráno si vás tady opět vyzvednu, madam +odpoví jí už opět jako její bodyguard, kdyby je někdo zaslechl a oplatí jí ten její všeříkající úsměv, který skrz kapuci na jeho hlavě zahlédne jenom ona+ Dobrou noc +počká, až se zavře v pokoji a pak pošle k jejím dveřím noční stráž (jako aby se cítila bezpečně, ne aby nesměla odejít:)) a odebere se k ubikacím. Cestou se zastaví v mešitě vykonat poslední modlitbu a pak se vysprchuje a jde spát+

(Altair má velice podobnou celu jako Enzo ve výměně - konečně se mi povedlo najít něco podle mých představ http://nd06.jxs.cz/015/910/6122303d36_102502942_o2.jpg )
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 16 úno 2016 22:47

(Tak to mi přijde na "celu" docela malebný, to asi vojáci bydlijou hůř :D - aspoň co do estetičnosti)

+Probudí se o pár hodin později, páč musí čůrat a když otevře v noční košilce dveře a uvidí tam cizího chlapa, tak zaječí a práskne dveřma. Chvílu zírá na dveře, rozhlídne se a pak pomalu otevře dveře a kouká, jestli tam ještě furt je+ Vy tu asi...hlídáte...že...+pousměje se a kývne mu jakože na pozdrav a po špičkách přeběhne do koupelny, páč už je to vážně urgentní. Na cestě z koupelny si ještě opláchne obličej a jak je tam docela velký teplo, tak si ho ani neutírá. Zase se tak jako omluvně pousměje na stráže a vklouzne do pokoje. A zamkne za sebou. Pak nějakou dobu kouká z okna a přemýšlí o všem možným, no je ještě furt nevypadná, takže zase upadne do komatu pod peřinou.
Probudí ju až ruch venku...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 17 úno 2016 19:53

(malebné, ale jinak skromné a jednoduché, jako stvořené pro vyšší assassínskou šarži :))

+probudí ji asi nejspíš muezzin, který těsně před svítáním začne z minaretu svolávat věřící do mešity, jeho silný zpěvný hlas se hlasitou ozvěnou rozléhá po celé pevnosti.

+Altair je už dávno vzhůru, vykonal svoji první ranní modlitbu a vystřídal noční stráž u Bei dveří a teď tam postává a trpělivě čeká, až se Bea vzbudí+

+a venku na nádvoří se za rozbřesku začínají shromažďovat assassíni, skoro pod Bei okny, takže na ně hezky uvidí, když vykoukne z okna (bacha na výstřih, až se bude vyklánět :D+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 17 úno 2016 20:58

(Jj to jo, ale není to ta vyhrožovaná holá cela.)

+Přijde jí to jako docela příjemný probuzení, takový melodický. Chvílu se rozvaluje a pak dojde k oknu a hned její pozornost dole upoutají assassíni+ Mhmmm...+začne se culit a rozhlížet a přidrží si teda výstřih, aby jí přednosti nevypadly z košilky, no může si hlavu vykroutit. Pak si ale uvedomí, že zase musí do koupelny, tak přes sebe hodí župan a opatrně vykoukne na chodbu+ Altair? +překvapeně kouká, že tam stojí on+ Já musím...+ukáže na koupelnu a doslova tam na pár minut zmizí. Když vyleze zpátky na chodbu, je rovnou už i lehce urpavená, i když pořád ne namalovaná+ Jsi tady už dlouho?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 17 úno 2016 21:23

(tam taky nic není, kromě krásné orientální výzdoby :D )

+jak se Bea objeví v okně, hned si jí všimne pár asasínů, debatujících na nádvoří a přestože to mají zakázané očumovat nové hosty, nenápadně koukají zpod kapucí nahoru, tohle tady opravdu jen tak nevidí. Když Bea konečně otevře dveře, Altair už na ni čeká+ Dobré ráno +víc říct nestihne, jak Bea zmizí v koupelně, ale počká, trpělivost je jeho přednost+ Dlouho ne... teprve od svítání +odpoví jí, když se vrátí+ Jak jste se vyspala, madam?
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 17 úno 2016 22:06

(Aspoň vidíš, jak su skromná!)

+Ona tak daleko nevidí :D takže si ničeho nevšimne+ Ähm...+uvědomí si, že se zapomněla chovat veřejnostně+ Dobré ráno...nemusel jste tu hlídat osobně...stejně jsem měla zamklé...tak já se obleču a můžeme jít...+zarazí se+ Vy asi nesnídáte, co? No to nevadí, mám müsli tyčinku..+mávne nad tím rukou, že snídani oželí+ Počkejte chvíli...+zmizne dovnitř a vyjde asi za deset minut už i namalovaná+ Můžu jít takhle? +koukne na něho, jestli je to vhodný - nechce vyčnívat, ale chce se taky cítit pohodlně+

Obrázek

Vyspala jsem se překvapivě dobře. A vy?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 17 úno 2016 23:05

Nehlídal jsem celou noc +řekne jí popravdě+ nechal jsem vám tady stráž + netuší, že Bea měla už tu čest+ My máme teď půst... je Ramadán (ještě pořád:D) +pokrčí omluvně rameny+ Ale pro vás a vaše přátele je v jídelně připravena snídaně.
+prohlédne si to její oblečení od hlavy k patě+ Jistě, můžete +schválí jí to bez rozmýšlení+ Není to stoprocentně muslimské, ale to od vás ani nikdo nevyžaduje. Je to opravdu zajímavá kombinace západního stylu s muslimským +má co dělat, aby vůbec odtrhl od ní oči+
Já jsem se po dlouhé době vyspal skvěle. Jsem rád, že vy taky +cukne koutkem rtu a pak ji odvede k jídelně, jestli se bude chtít nasnídat+ Jaké budete mít pak na mne požadavky, madam?
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 18 úno 2016 20:48

Já vím, ale jako, že ste se nemusel obtěžovat vůbec...no ne, že by mě to nepotěšilo. +usměje se+
+To si bea vzpomněla, proto říkala, že asi snídaně nebude+ Vážně? Tak to bych si něco dala...mám docela hlad...
To je dobře. Sice jsem si pořídila i ten váš...mundůr, ale tohle je pro mě přece jen přijatelnější kompromis. Víte spousta muslimek chodí velice hezky oblečena. Jen teda asi moc ne tady...přitom je v tom takový potenciál! +povzdychne si, že škoda+
+Na chvíli se s ním rozejde a nasnídá se s Amonem a Jerrym, kterým namluví, že by přitahovali moc pozornosti a že půjde jen s Altairem, což jí oba nežerou, no Jerrymu přijde Amonův program zajímavější, tak si nechá "přikázat", aby šel s ním+
+Takže za čtvrt hoďky je Bea zpátky u Altaira+ Mohli bysme jít na trh? +koukne na něho rozzářenýma očima, jak je na nakupování celá natěšená+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum