Ústav experimentální medicíny

Moderátoři: Zaměstnanec, yohannka, Beatrix, Styx Lupin

Re: Ústav experimentální medicíny

Příspěvekod Marcus_Kraft » 06 úno 2016 15:46

No...to se tak stává...když spolu dva lidi..."to". +ušklíbne se pobaveně+ Menzes? +zavrtí hlavou+ To je normální. Ale je třeba mít se na pozoru o to víc. Ano vážně. +docela trpělivě ji poslouchá+ Ne. Já se nepletu. +podívá se trochu káravě, co si to o něm myslí+ Ano jste. +poněkolikáté souhlasně přikývne+ Gratuluji. +spíš to oznámí a i když jí to přeje a kdyby se na to soustředil, tak by projevil asi víc empatije, tak je spíš myšlenkama už u toho jak ji vyšetřit a co jak bude s ní zdravotně a tak+
V pořádku...jen si tady lehněte...+ukáže jí, jak odkryje břicho, tak jí na něj dá studenej gel a pomalu po něm začne jezdit...tou věcí no :D + Mhmmm...mmm...+kouká na monitor, kde všehovšudy nic vidět není - no on vidí (a nevím, jestli reálně už něco vidět je, ale my tu máme super extra hyper špičkový zařízení, tak tady kdyžtak je :D )+ Tohle je vaše...+nakrčí čelo a chvílu kouká do hromady teček na monitoru+ tohle jsou vaše..+nechce použít lékařskej výraz tak to řekne na něho až absurdně lidsky+ vaše děti. +rovnou jí z toho dělá fotky - poučen od Vici rači víc, než míň...+
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 06 úno 2016 22:03

Já vím +rozesměje se při jeho poznámce, že se to občas stává, když dva lidi souloží :D+ jen mě to trochu zmátlo, že jsem to normálně dostala, proto jsem si ani nedělala test. Ale bazální teplotu si měřím každý den a už několik týdnů neklesá +poznamená, že to bere opravdu zodpovědně. Lehne si a zírá na monitor a snaží se tam něco rozeznat (jj, už vidět určitě je). Nadzvedne hlavu, když jí Marcus ukáže jejich dítě a s pocitem nevýslovného štěstí hledí na ten tmavý flíček na monitoru+ Děti? +zeptá se překvapeně, že použil plurál, ale když se zadívá pozorněji, uvidí to i sama+
http://www.babyweb.cz/sites/bwcz/files/ ... 838799.jpg
Ony jsou dvě! +vydechne rozrušeně a je ráda, že leží, jinak by to s ní nejspíš seklo+ Bože... my čekáme dvojčátka +do očí se jí nahrnou slzy, které už nedokáže zadržet a rozbrečí se tam jako malé dítě, že v takovýto neuvěřitelný okamžik tam s ní není Remus+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 10 úno 2016 23:11

To je docela běžná praxe, že v prních měsících dál menstruujete. Test je dobré dělat si vždy - stejnětak chodit na pravidelné prohlídky, protože někdy můžou-+mávne rukou,že to by bylo na dlouho přednášku+ kvůli různým zdravotním komplikacím s tím spojeným. +shrne to+
Už to tak vypadá...ale nebudete mít jednovaječná dvojčata, takže se nemusíte bát, že je od sebe nepoznáte...+dá fotky tisknout+ Ale tak si to tak neberte. +mrkne na ni+ Můžete si na ně pořídit chůvu. +podá jí kapesníčky a sklidí přístroj a podá jí pakl utěrek na gel+ můžete se obléct....+odjede na židli ke stolu, kde zatím vypisuje těhotenskou průkazku+ Dáme Vaši krev ještě na další vyšetření - tentokrát kvůli běžným záležitostem a přijdete za dva týdny na kontrolu. Kdyby z krve vyšlo něco negativně, nebo naopak pozitivně, tak si vás zavolám dřív... A objednejte se k zubaři - teď, za dva měsíce a pak v dvouměsíčních intervalech.

Obrázek
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 11 úno 2016 22:40

+přikyvuje, že určitě si oblítá všechny potřebné prohlídky a vysmrká se do kapesníčku a pak si otře slzy. Novým kapesníčkem samozřejmě :D + Takže dvojvaječná dvojčata? +zamrká trochu rozmazaně na ty dvě amniální dutiny na monitoru+ Kdy bude možné určit všechno to kolem... pohlaví dětí... jestli jsou zdravé... a tak +svírá v ruce fotku z ultrazvuku a už se hrozně těší, až ji ukáže Remusovi+ A jaký máme termín? +vzpomene si na důležitý fakt a vytáhne diář+ Poslední menses jsem měla- +zarazí se+ Eh, asi budeme brát v úvahu tu předposlední, že +uculí se a nalistuje v kalendáři+ 15. prosince. A jestli by se to dalo vypočítat přesněji podle data oplodnění... ehm... +trochu se začervená a znovu nakoukne do kalendáře, kdy byl v prosinci úplněk :D + ...tak to bylo 25. prosince.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 13 úno 2016 11:20

Ano. Dvojvaječná. A vy to chcete vědět? +podívá se na ni+ Tedy pohlaví myslím... Co se zdraví týče tak z ultrazvuku samozřejmě poznáme případné vzhledové...nedokonalosti, ale pro podrobnější informace bychom museli udělat odběr plodové vody - což osobně ve vašem případě moc nedoporučuji. Považujte své těhotenství za rizikové - což dnes je ostatně každé, ale ve vašem případě je ve hře příliš mnoho faktorů, které ho mohou ohrozit. Co se vlkodlačích symptomů týče, tak to poznáme až po narození - odběry kvůli tomuto by na 80% mohly vést k potratu, takže je provádět nebudu.
Termín máte v průkazce. +dá jí ju+ 18. září plus mínus - podle ultrazvuku a odběrů. +koukne do kalendáře+ Což souhlasí i s Vašimi daty. Hodláte doufám rodit v nemocnici? +podívá se na ni trochu výhružně, že o alternativních porodech fakt nic slyšet nechce+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 13 úno 2016 18:16

No +zamyslí se vážně+ … vlastně ne. Nechci to vědět. Necháme se s manželem překvapit +rozhodne se pevně nakonec+ S důvěrou se svěřuji do vašich rukou, pane doktore. Zodpovědně budu dodržovat vaše rady, aby bylo všechno v pořádku +hlavou jí bleskne myšlenka, co v práci+ A můžu zatím normálně chodit do práce? +zeptá se radši+ 18. září? Tak to bude těsně po mých narozeninách +uculí se, jak to hezky vyšlo+ Ano, ve vaší nemocnici. Kde jinde? A byla bych moc ráda, kdybyste byl u toho vy +obrátí se na něj s důvěrou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 14 úno 2016 23:04

Tak vidíte. Bývá to tak lepší. Člověk pak nemá přehnaná očekávání...+a taky má aspoň o trošku menší konkrétní představu o dítěti a tudíž o trošku menší citovou vazbu v případě, že se něco pokazí - ale to už neřekne nahlas+ Toho si velice cením, udělám vše pro to, aby vše dopadlo dobře.
Do které zhruba? +ušklíbne se trochu a zavrtí hlavou+ Vyřiďte si nějakou kancelářskou práci, do terénu nesmíte. Je to příliš nebezpečné.
Vidíte, můžete pak slavit hromadně...+konstatuje+ To byste se divila, kde všude chtějí ženy rodit... +přikývne+ Budu s tím počítat.
Takže...termín další schůzky máte v průkazce, všechno víte a jestli na mě ještě něco nemáte....? +koukne na ni+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 14 úno 2016 23:58

No do té smrtijedské přece +zatváří se, že jakou jinou práci asi myslel+ Do kanceláře? +protočí oči, že to opravdu není nic pro ni sedět na zadku, ale co by pro ta miminka neudělala, takže poslušně přikývne+ Akorát jsem vás chtěla poprosit, jestli byste mi napsal nějaké potvrzení pro Amona, že do terénu nemůžu. Nejsem si jistá, jestli bude zrovna nadšený +projeví obavu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 15 úno 2016 22:29

Mh... +jenom se zatváří, ať na něho nezkouší ty její báchorky+ Ano, do-kanceláře! +podívá se na ni+ Jestli potratíte kvůli tomu, že nejste schopná pár týdnů sedět na zadku, budete toho velice litovat, to mi věřte! Máte těhotenskou průkazku, Mistr neposílá těhotné Smrtijedky do terénu. +vysvětluje jí lehce netrpělivě, že to neví, ale pak zvolní+ A já mu to řeknu...jsem si jistý, že s tím nebude mít problém. Nadšený nebude. +;řekne jí rovnou+ Ale nikam vás nepošle. Jako...fyzicky...+slovně možná i jo :D +
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 15 úno 2016 23:18

Rozumím, půjdu do učtárny dělat smrtijedům výplaty +horlivě přikývne, pochopitelně zvítězí zodpovědnost+ To budete fakt hodný, díky +je ráda, že to Amonovi nebude říkat jako první, takhle to schytá Marcus, že jí k tomu těhotenství dopomohl :D+ Tak to bude všechno +zvedne se+ Díky za tu úžasnou zprávu, pane doktore, a brzy se zase uvidíme +rozloučí se s ním+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Ústavy a kliniky