Salónek

Moderátor: Styx Lupin

Re: Salónek

Příspěvekod Jacob Downly » 30 led 2013 00:20

+nechá si od ní sundat triko, celkem ochotně+ Styx... +zatváří se poněkud nešťastně, protože by ji vážně nerad zranil, ale nakonec si přece jenom jeden z nožů vybere a postaví se naproti ní, do bojové pozice a nakonec i zaútočí, pomalu, aby vyzkoušel její reakce, aby ji nedejbože nezranil+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 00:50

(chudáček :Love , to si na něj tedy vymyslela věc :D )

+když vidí, jak se tam Jacob tváří nešťastně, povzbudí ho úsměvem. Jak zaútočí, odrazí bleskově jeho nůž a čepele zasviští o sebe. Pohybuje se hbitě, Jacob musí poznat, že má za sebou docela dobrý trénink. Ustoupí pár kroků od něj a v bojovém postoji ho pozoruje jako šelma+ Tak pojď... chci vidět, co umíš +ve skutečnosti si chce vychutnat jeho mužnou postavu, napínající se svaly, jeho bojové umění+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 30 led 2013 00:52

(no snad to nějak zvládne, clapák! :D)

+sleduje její pohyby, odrazí její výpad, ale sám spíš váhá i když ho povzbuzuje, když znovu zaútočí, tak je to rychlejší a jistější než před tím, pomalu přidává do svých útoků razanci a rycholst, ale je maximálně opatrný+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 01:14

+jak Jacob provede jeden ze svých razantnějších útoků, vyhýbá se mrštně jeho čepeli+ Jde ti to dobře +najednou udělá prudký výpad proti němu a šermuje nožem před ním a nutí ho couvat. Jak Jacob nedává do svých útoků všechnu svoji sílu a razanci a je až příliš opatrný, aby jí neublížil, Styxin nůž v jednu chvíli sklouzne po jeho čepeli a ostří se mu zakousne do svalu na hrudi a z rány vytryskne pramínek krve. Styx okamžitě odhodí nůž na zem a je víc než vyděšená+ Promiň... promiň... to jsem vážně nechtěla...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 30 led 2013 10:39

+když ho styx zraní, tak se mu uleví, že zasáhla ona jeho a ne on ji, pustí nůž z ruky a vyjeveně se podívá na ránu, sice bolí, ale on je pevně rozhodnutý nedat nic najevo+ To nic... to nic. +nadechne se, vezme svoje triko a zastaví si s ním krvácení+ Ale asi to bude potřeba zašít. Máš tu lékárničku?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 13:21

Já ti to ošetřím. Lehni si sem +ukáže na pohovku a dojde si pro lékárničku+ Opravdu jsem to nechtěla... myslela jsem, že to bude jenom hra +je z toho očividně rozhozená. V životě bez mrknutí oka zranila už desítky lidí, ale vždycky to byli nepřátelé. Svým přátelům nikdy neubližuje+ Vydrž, teď to bude možná trochu bolet +zlehka mu přitiskne dlaň na kůži a aniž by si to Jacob všiml, kouzlem mu znecitliví okolí rány, takže když mu ji začne šít, Jacob necítí skoro žádnou bolest. Soustředěně mu ránu zašívá, pak ji namaže mastí, zajisté kouzelnou a nakonec mu ji přelepí+ Hotovo. Zítra už nebudeš vědět o ničem +usměje se na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 30 led 2013 13:49

Jsi na mě moc rychlá. +usměje se a zakloní hlavu a nechá ji, aby mu ránu zašila+ Kde ses to naučila? Chodila jsi do kurzu první pomoci? +pousměje se+ Promiň, poněkud jsem ti to tu zakrvácel. +zasměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 14:26

Při mé práci je nutné umět poskytnout první pomoc +usměje se na něj+ Teď budeš odpočívat, žádné tanečky už nebudou, aby se ti rána neotevřela +zakáže mu namáhat se, ale aby mu to nebylo líto, lehne si vedle něj a kouká do stropu+ Co zajímavého tě ještě potkalo na tvých cestách po světě?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 30 led 2013 14:51

Vážně? +zvedne obočí+ Co vůbec děláš? Já jsem myslel, že si jenom užíváš. +koukne na ti tázavě+ Můžu ti vyprávět o té vesnici, kde jsem olizoval žáby. +zasměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 15:11

Dělám... +přemýšlí, jak to nazvat+ ...něco jako v ozbrojených silách. Jo, vyprávěj, to mě vážně zajímá, jak jsi to mohl přežít, když kůže těch žab je silně jedovatá. Četla jsem, že domorodci si otírají hroty svých šípů o jejich kůži, aby byly smrtelné +pohodlně se uvelebí a zvědavě poslouchá+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx