Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 31 pro 2015 01:16

jo, to říkaj všichni. +koukne na něj jedním okem zpod deky+ já už s ním nechci bejt. kdybych s ním chtěla bejt, tak bych s ním byla. +řekne mu prostě, protože tak to je+ to že mě přitahuje neznamená, že s ním chci žít. +pokrčí rameny+ ty věříš že my jsme navždycky? +kouká na něj zpod zý peřiny velikýma očima+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 pro 2015 01:17

Jasně, že věřím, že spolu udeme navždycky. +koukne na ni+ Protože když na tebe jenom myslím, tak to cítím až vevnitř až v srdci, kočko...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 pro 2015 01:21

+chvilku na něj kouká a koukají jí jen oči, a pak si je zase schová pod deku, a je úplně strašně moc potichu+ dobrou. +zahuhňá potom, stulí se na svý půlce do klubíčka a skoro ani nedejchá, jak je schovaná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 pro 2015 01:23

Dobrou kočko. +řekne pak a vleze si k ní pod deku, políbí ji na čelo a obejme ji, něžně a pěkně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 pro 2015 01:28

+stulí se k němu jako vždycky, ale usnout nemůže, a pořád na to všechno musí myslet+ já tomu nevěřím, víš? +pošeptá mu do trika, když už cítí že spí+ protože mě každej vždycky opustí. všichni. dřív nebo pozdějc. +schová mu to tam všecko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 pro 2015 01:30

To mi došlo. +pousměje se jí trochu do vlasů+ Ale já tě přesvědčím. Časem tě určitě přesvědčím, že s tebou budu. +pousměje se a trochu ji hladí po těle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 pro 2015 01:34

+trochu se lekne, že on nespí+ já vím že mě máš rád, a že nechceš nikoho jinýho. +zašeptá mu tam+ ale nic není navždycky, nikdy. +koukne na něj zespoda+ bojim se tomu věřit, pač to pak bude děsně moc bolet, o hodně víc. +pousměje se tak smutně, a dá mu pusu na hrudní kost+ chceš se milovat? +zeptá se potom+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 pro 2015 01:43

Ne, kočko, to není. +zavrtí hlavou+ Až jeden z nás umře tak už spolu nebudeme, a pak umře i ten druhý. A naše dítě si nás bude pamatovat, jako milující a cvoklý rodiče, co byli vždycky spolu. +řekne jí potichu+ My spolu zestárneme. +zamyslí se+ Ne, vlastně ani ne. Ale ráno, když tě budu šťouchat, tak mě můžeš plácnout. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 pro 2015 01:47

+trochu popotáhne, protože je to moc pěkný, a pousměje se+ já umřu první, jo? +vymiňuje si, a dá mu pusu na krk+ to není že bych nechtěla, jenom... bývám strašně moc unavená. +usměje se omluvně+ můžu tě třeba udělat rukou. +navrhne, a trochu ho hladí na břiše+ promiň... za tamto. +zamumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 pro 2015 01:51

Dobře, až na to přijde, budu se snažit, aby jsi umřela první. +zazubí se na ni vesele+ No.. .to víš, že můžeš. +přikývne+ A když ti u toho budu moct okukovat prsa, tak to bude úplně nejvíc super. +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London