V: +po chvíli přestane protestovat, vlastně si nemá proč stěžovat, musí uznat, že v Enzově náručí je jí nakonec docela fajn. Když konečně ucítí pevnou půdu pod nohama, taky se dojde napít a sedne si o pěkný kus dál od Enza+ JÁ se utábořím. TY půjdeš dál, jak jsi měl v plánu +opraví ho důrazně a pustí se do jídla+
E: Změna plánu +odpoví s klidem+ Zůstanu tady s tebou, dokud se nebudeš moct pořádně postavit na nohy. Uděláme si tady nějaký přístřešek, brzy začne období dešťů. Pár dní to se mnou snad ještě vydržíš +dojí svoji porci masa+ Jdu se vykoupat. Nechceš jít se mnou? +mrkne na ni provokativně+
V: To opravdu nemusíš. Já se tě vážně asi nikdy nezbavím! +odfrkne si nespokojeně+ Koupat se s tebou? +poklepe si na čelo, jestli je normální+ Já se vykoupu, až bude tma. Tu radost ti neudělám, abys na mně zíral +ohrne rty+
E: Děláš, jako bych tě ještě nikdy neviděl nahou, ty stydlivko. Za poslední dva dny jsem viděl dost na to, aby sis hrála na cudnou pannu +uchechtne se+ Na tvém místě bych v noci do vody nelezl. Až tě tam sežerou piraně, ani to v té tmě nepostřehnu +postraší ji a začne se svlékat+
V: +hodí po něm kamenem+ Zneužil jsi situaci, ty hajzle úchylnej +ale sama moc nevěří, že by to udělal z chlípných důvodů+ Tady žijí piraně? +s obavou koukne k řece+
E: Spíš to vyžadovala situace +pokrčí s úsměvem rameny+ Jistěže tady jsou, jsme v Amazonii. Bacha na ně, dokáží v několika minutách ze své oběti strhat všechno maso a nenechají nic než holé kosti +když je svlečený, vykročí po písku k řece+
V: +jak se Enzo začne svlékat, nezúčastněně se odvrátí, nastaví tvář zapadajícímu slunci a dělá, že se opaluje+ Tak si dej pozor, ať se nevrátíš jako kostlivec +když pak nahý Enzo beze studu projde kolem ní, Vanessa mu děsně nenápadně očumuje jeho pevný zadek, svalnaté nohy a vysokou atletickou postavu+