(sem se trochu utla!
- jinak seš tady taky moderátor, takže to klidněmůžeš přehazovat taky...)
To jsem...ale mám dva šéfy a ty musím poslouchat...navíc jen jeden z nich jako trest volí milosrdnou smrt...a Vaše kamarádka to není. +mrkne na Styx+ Výborně, tak se uvidíme...
+k Remusovi+ Ne tak docela. +vypíše mu rovnou recept+ Tyhle prášky působí na 12 hodin totální uspání. Pět minut po spolknutí vypadáte jako v bezvědomí. +podá mu recept na třicet tablet v balení+ Ať se s vámi děje co chce. Pak se probudíte a máte pocit, že jste ještě neusnul. Ale! nesmí se to brát více, než jednou týdně! Pak by to začlo mít vedlejší negativní účinky...takže zvažte sám...+taky se doloučijou...+
----
+a Markus nejde a nejde...projde kolem nich sestřička a neurčitě se na ně pousměje a když jde zpátky, tak je lehce vohozená od krve od hlavy až k patě:+ Promiňte, pan doktor má náročnou operaci...nabídněte si něco k jídlu...+mávne jim tam ke stolku s občerstvením, kafem a tak a jde se převlíct a vykoupat+
+po další snad hodině přijde Markus, ještě mu kape z vlasů voda a má kolem krku ručník, jak jde ze sprchy, ale má na sobě čistý doktorský hadry+ Tak prosím...+vezme je zase do ordinace+ Omlouvám se, ale měli jsme komplikovanou operaci...to byste nevěřili kolik je v člověku krve...+sedne si za stůl+ Takže...+vezme si do ruky složku a předloží před ně grafy+ Testy dopadly...smíšeně...
+Ukazuje jim při své řeči na grafech procenta a tak+ První zpráva je dobrá. Oba jste 100% vhodnými pacienty pro mou léčbu. Nenastaly žádné reakce, které by naznačovaly nesnášenlivost. Pak už je to o něco horší. Podle testu je 65% pravděpodobnost, že vaše dítě, potažmo dvojčata, budou mít vlkodlačí geny. Není to sice moc, ale u jednoho páru mi vyšlo 13% a dítě byl čistokrevný vlkodlak... takže....+zatváří se, že by to bral být jima hodně vážně+ Ze strany paní Styx je přirozená dokonce 80% přizpůsobivost agresivnímu genu v případě poškrábání, pokousání.... Jinak dle testů vypadáte být oba zdraví a otěhotnění nic nebrání.
Takže...dovolil jsem si předchystat léčbu. Záleží teď na vás, jestli ji chcete vyzkoušet.
Tady je sérum pro pana Lupina.
Bere se každý den lžíce. Běžná polévková lžíce. Chuťově to není sice nic moc... Pro lepší účinek nesmíte vynechat! Když začnete brát teď a úplněk je až na vánoce...tak by se do čtyř měsíců měl postupně dostavit plný účinek. Tedy že z vás bude i o úplňku krotký vlkodlak. Kdyby se vám to náhodou nelíbilo, stačí vynechat tři dávky...
A tady pro madam Styx. Pro vás platí taky každý den polévková lžíce...už napořád v podstatě. Je to dobré i na imunitu, takže... Pro každého mám tři lahvičky, ale potřebuji, abyste mi dali vědět aspoň telefonicky jak to na vás zabírá. Sérum si můžete vyzvedávat tady u sestry, bude ho pro vás mít nachystané, když tu náhodou nebudu, ale pokud by se dělo cokoliv negativního, divného...potřebuji o tom okamžitě být informován.
Takže...chcete to zkusit?