( )
+sedí opodál, pořád zabraná do svých zmatených myšlenek, chvíli Enza tajně pozoruje, jak tam mlčky sedí na zemi a zírá do ohně. Prohlíží si, jak má na rukou a v obličeji rozdrápanou kůži, většinou už se zaschlou krví, ty hlubší ale ještě stále trochu krvácejí, a potvrdí jí to její teorii o souboji s šelmou+ Proč jsi to udělal? +nakonec to nevydrží a zeptá se ho+
+Enzo neodtrhne zrak od plamenů, jen trochu prohrabe klackem ohniště a přihodí další suchou větev+ Co... +zamručí+
Nedělej se, že nevíš, na co se ptám +odfrkne si Vanessa+ Proč jsi mi zachránil život? +zeptá se ho tedy přímo+ Nemysli si, že nevím, že jsi mě vytáhl z toho potopeného letadla. Že jsi mi ošetřil ránu, abych nevykrvácela. I to, že jsi mě zachránil před tím jaguárem. Proč jsi tak riskoval život kvůli mně? Chtěla jsem tě přece zabít +připomene mu, kdyby na to náhodou zapomněl+ A kde jsou naše zbraně? +všimla si, že Enzo taky nemá svůj kabát+ A vůbec... jaké máme šance se z tohoto srabu dostat? +zeptá se už trochu mírnějším tónem+