Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2015 00:12

jo. +uculí se trochu se k němu tulí, hladí ho nazpátek, a usmívá se+ já tě miluju. +pošeptá mu tam tiše+ a miluju jak voníš, a miluju když pro nás hraješ na kytaru, a miluju jak na mě koukáš, i když mám břicho až za roh. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 lis 2015 00:15

Jo? +uculí se na ni a pohladí ji ve vlasech+ No to bude asi tím, že já tě tak děsně moc miluju. Protože nosíš naše úžasný a geniální dítě. A protože seš tak krásná a prdlá. +pousměje se a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2015 00:18

jo. +usměje se, a kouká na něj ze svýho hnízda v jeho náručí, taky ho políbí, a usmívá se na něj+ jo, a jsem s tebou děsně moc šťastná, každej den. +pousměje se, uvelebí se u něj, a poslouchá jeho tep+ jen je mi líto že letos nebudem moct jet na mýtinku bruslit. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 lis 2015 00:20

Ale to přece nevadí, kočko. +usměje se na ni a pohladí ji+ Protože pojedeme napřezrok a to už budeme tři, no ne? +zazubí se na ni děsně vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2015 00:23

to jo, nevadí, ale byla to pěkná tradice, víš? +usměje se+ tam co jsme se poznali. dycky jsem si připomněla, že mám fakt kliku. +uculí se+ a myslím, že napřesrok asi prcek ještě chodit nebude. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 lis 2015 00:25

No tak to nevadí, že nebude chodit, můžeme ho dát na sáňky a táhnout ho sebou, ne? +usmívá se pořád, protože si to už představuje a je z toho takovej trochu naměkko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2015 00:28

jo, to můžem. +uculí se taky, a taky je z toho poněkud naměkko+ víš na co se děsně těším? +pousměje se+ na všechno to nový objevování. pro něj bude všecko poprvé,že jo, poprvé uvidí kočky, první sníh, první kyselý ovoce a první chuť sladkýho, a všechno bude nový a boží. +zazubí se+ a taky až večer usne a my se budem moct složit na gauč a bejt spolu. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 lis 2015 00:30

A až mu poprvé Robin olízne nos. +uchichtne se a schová si obličej do jejích vlasů a chvilku si k nim voní+ To bude tak krásný kočko. +pousměje se na ni+ Tak pěkný.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2015 00:32

jo, a poprvé bude v automyčce, a poprvé řekne táta, nebo tak něco. +uculí se na něj, a trochu si pohladí břicho+ to bude děsně pěkný. +pousměje se na něj taky+ víš co? možná už bysme mohli začít vymalovat pokojíček, a koupit postýlku a tak. +koukne na něj a oči má takový veselý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 lis 2015 00:34

No. +přikývne a uculí se na ni+ Nebo máma, nebo Bart Simpson. +zazubí se vesele+ No jo, ale jak chceš rozhodnout jakou barvou vymalovat, když nevíme, jestli to bude holka? +koukne na ni a děsně se zaculí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London