Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 25 led 2013 20:48

a jakej alkohol nehořííí.... týjo! ty máš jeden nápad lepší než druhej! to si musím napsat +najde tam fixu a kreslí na linku jak to vlastně udělali+ tak.. te´d to nezapomenu! +ochutná kousek+ to je ale fakt dobrý toto! ale už asi puknu! +zafuní+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 25 led 2013 21:18

Asi každej, co má tak pod čtyřicet procent. +pokývá znalecky hlavou+ To já si ještě dám. +dělá si další absintovou+ Kdo ví, kdy se zase takhle skvěle najím. +sice už funí, ale to ho nezastaví+
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 25 led 2013 23:03

to musím někdy teda vyzkoušet! +umane si že zkusí zapálit všechny alky co má na baru+ nojoo tak jestli si tam u vás nevaříš.. tak se ti nedivim! +směje se, ale taky neodolá a ještě si dá jednu s vaječňákem+ já bych chtěla moct pořád jíst.. takovej nekonečnej žaludek.. to by bylo! jo a abych teda ještě nepřibrala
(a mizím pryč, návrat v neděli večer.. na los asi až v pondělí)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 26 led 2013 12:17

No já jsem jednou zkoušel takhle smažit brambůrky, že je jako podliju alkoholem a zapálím a oni se usmažej ještě víc, jenže jsem je podlil fernetem a ten teda vůbec nehořel. +zašklebí se+ Tak moc pořád jíst? +zasměje se+ S tím ti teda bohužel jako anjel pomoct nedokážu, to mají na starosti v pekle. Co já vím, tak Belzebub. Ale jako tvůj anjel ti to výslvně nedoporučuju.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 28 led 2013 11:43

no fuuj.. navíc fernetem, to musely být pak takový nechutnýýý +otřepe se+
achjo! +směje se+ takže andělé nejsou všemocní, co! mmmm a nebylo by v pekle dobře? je tam teplo.. mohla bych teda furt jíst +zamyslí se+ beztak tam jsou všichni děsně líní jak já
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 28 led 2013 18:08

Takový rozblemclý. +zašklebí se vesele+ No úplně všemocní nejsme, to je jenom ... Ty víš kdo. +stočí oči na strop+ V pekle? Ty jo, tam jsem ještě nebyl, někdy se tam musím zajít kouknout, ale myslím, že žádný žůžo labůžo to není. Tam už se právě moc nenajíš. Takže si to musíš vynahradit tady. +zasměje se a dělá si další+ Už fakt poslední. +slibuje+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 29 led 2013 07:35

takže fernetová kaše! fuuuj +zašklebí se+ faaakt? tak to teď všechny mé idealistické myšlenky o pekle zhasly! já právě myslela že by mi to tam mohlo vyhovovat.. hlavně to teplo, mě je furt kosa. Nicméně v tom případě.. si musím dát taky ještě jednu! +no neodolá a schlamstne ještě jednu palačinku+ a konec.. uff.. dost...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 29 led 2013 17:18

No, jako ono by ti to tam vyhovovat mohlo. Kdyby sis tam podala pracovní žádost a vzali tě, že jo. +zazubí se na ni+ Ale ne, že někomu řekneš, že jsem ti to poradil já, ale kdyžtak ti udělám tlačenku. +slíbí jí+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 29 led 2013 20:01

jůůů a dostala bych takový ty jejich vidle? jak mají čerti v pohádkách.. víš jaký. Alee to už bys nemohl být můj anděl, ne?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 29 led 2013 22:02

No jasně a taky rohy a možná i ocas, pokud se vážně vyznamenáš. +zasměje se+ No, to asi ne, ale to už nebudeš žádnýho potřebovat, ne? Když už stejně nebudeš na zemi. +zamyslí se nad tím+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince